Cinsel Yaşam Evlilikte cinsellik biter mi? Biterse nasıl düzeltiriz? Bitmemesi için ne yapmalıyız? Neden biter bide? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 En büyük korkum bitmesini istemem asla hep olsun ne yapmalıyız monotonlaşmaması için Biter Bitmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Azalır diyorlar niye azalıyor azalmasın Güncellemeler+1 yıl Erkeğin arzusunun hep artması için ne yapılmalı Evlilikte cinsellik biter mi? Biterse nasıl düzeltiriz? Bitmemesi için ne yapmalıyız? Neden biter bide? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Valla 3 dediler 5 yıl oldu hala bitmedi yeni şeylere açık değilse iki taraf bu iş olmaz kafam ağrı bilmem nerem ağrıdı dersen birer her şey 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Hep canlı tutun ama 2 3 gün arayla seks yapın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden reddetmrk mi gerek erkeği Yorumla dreamliner61 +1 yıl Hayır Heyecanlanırıp yapmayarak daha çok azdirmak 😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl oralda pro ol. anal hariç sınırın olmasın. ama şöyle bir durum var çocuk olunca ister istemez azalıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkeğe bağlı ama isteksi olunca yani yapamayınca istediğin gibi biter ki çoğu evlilik öyle 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ay niye ki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatıyım detaylı istersn o zaman anlarsın buradan anlatmam ama Yorumla Soran +1 yıl Kadından sıkılıyorsunuz değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hiç alakası yok ben sıkılmam sorun erkekten başlıyor Yorumla Soran +1 yıl Ay evlilikten korkuyorum ya benden sıkılırsa diye sıkılmaması için ne yapmalıyız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil ya işte nasıl desem gizli olmasna ya da sorunu beğeniyim beni görürmüsün Yorumla Soran +1 yıl Beğen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çevrendeki teyzelerin çoğu aman bana dokunmasındaa kime naparsa yapsın derssee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu sadece senin elinde değil ki senin duyduğun heyecanı onun da duyması lazim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben zaten onun duymamasından korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman buna göre bir eş seçmelisin:) Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok şanslıymış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla Board-Tennis +1 yıl Hep olsun istemen partnerini şanslı yapar belli ki libido tavan Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle ama benden sıkılmasundan korkuyorum o beni aldatırsa diye Yorumla Board-Tennis +1 yıl Şahsen çok isterdim Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bitmeyenler var doğru kişiyi bulamamışsın Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Evlimisiniz bekâr mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla dagci29 +1 yıl Çokmu güzelsin gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var Yorumla dagci29 +1 yıl Sen çabuk aldatırlar eğer çirkinsen Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmuyor hep güzel kadınları çirkinlerle aldatıyorlar sırf cinsellik için Yorumla dagci29 +1 yıl Tabii ki ölçülerine bağlı bu Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kaç yıllık evlisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evi değilim duyuyorum sadece herkesten Yorumla 72277227 +1 yıl Bi evlen 3. Yıl geçsin sonrasına bakalım Yorumla Soran +1 yıl İşte bu lafı duyarsam evlenemem aruzusu geçecekse niye evleniyoruz ya Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. fantezi şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valla 3 dediler 5 yıl oldu hala bitmedi yeni şeylere açık değilse iki taraf bu iş olmaz kafam ağrı bilmem nerem ağrıdı dersen birer her şey
Hep canlı tutun ama 2 3 gün arayla seks yapın
Neden reddetmrk mi gerek erkeği
Hayır
Heyecanlanırıp yapmayarak daha çok azdirmak 😍
oralda pro ol. anal hariç sınırın olmasın. ama şöyle bir durum var çocuk olunca ister istemez azalıyor
Erkeğe bağlı ama isteksi olunca yani yapamayınca istediğin gibi biter ki çoğu evlilik öyle
Ay niye ki ya
Anlatıyım detaylı istersn o zaman anlarsın buradan anlatmam ama
Kadından sıkılıyorsunuz değil mi
Yok hiç alakası yok ben sıkılmam sorun erkekten başlıyor
Ay evlilikten korkuyorum ya benden sıkılırsa diye sıkılmaması için ne yapmalıyız
Öyle değil ya işte nasıl desem gizli olmasna ya da sorunu beğeniyim beni görürmüsün
Beğen
Beğendim
Çevrendeki teyzelerin çoğu aman bana dokunmasındaa kime naparsa yapsın derssee
Bu sadece senin elinde değil ki senin duyduğun heyecanı onun da duyması lazim
Ya ben zaten onun duymamasından korkuyorum
O zaman buna göre bir eş seçmelisin:)
Fantaxi yeni maceralar vs vs
Çok şanslıymış
Kim
Hep olsun istemen partnerini şanslı yapar belli ki libido tavan
Evet öyle ama benden sıkılmasundan korkuyorum o beni aldatırsa diye
Şahsen çok isterdim