Gün boyu devam ediyor resmen bakireyim sadece okşayarak tatmin oluyorum ama doymuyorum tüm gün devam ediyor istek normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal tabikide sonuçta bu da vücudun ihtiyacı olan bir şey, partnerin sevgilin varsa ve benim gibi evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriysen vajinal seks yapmak gerekmiyor illa sadece yüzeysel ve oral yapabilirsin. İster miydin böyle bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlilik dışı her türlü yakınlaşmaya karşıyım
Cevap sahibi+1 yılNeden ki sadece yüzeysel yaşayacaksın ilişkiye girmeyecsksjn yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar gayet normal Yani artık elle okşamak sana yetmiyor Sen aslında farklı araçlar içindir desin ama bakir olduğun için bunu da yapamıyorsun Bence bunu bir tık öteye taşıyabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tasiyabilirim
Cevap sahibi+1 yılProfili açtım yazrmsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani normal ama tam anlamıyla mastürbasyon yapman lazım odana geç kapıyı kitle yatağına soyunup uzan ve yavaş yavaş kendi bedenini okşayarak yap kendinle seviş yani uzatabildiğin kadar uzat zevk almaya bak
17 Yorumla
Soran+1 yılBu gece denensinn
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamayın ben bedensel engelli birisiyim kendim anca tahrik olarak boşalabiliyorum size eşlik edebilirmiyim bende istekli biriyim
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılSize özelden mesaj atabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkarsanız
Soran+1 yılGizliden çıkamam
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden çıktım bana mesaj atabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla Bunu devam ettirme birleşimdeki zevki alamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBundan korkuyorum maalesef
- +1 yıl
Bedenin bunu unutursa senin için sağlıksız durum gelişi ve erkek arkadaşına aldatmana neden olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormaldir knk. Ben TRye tatile geldim 3 haftadir ve bugun aksam geri donecem ve hic yapmadim mesela geldigimden beri ve beni de baya tetiklemeye basladi bilmiyom belki de ben dusunmeye basladigim icin ama bakire olmamiz tabi ayri etkiliyordur baska seylerle ugras mesgul et kendini olmadi yap rahatla yani yapmadigimiz sey mi…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaklaşık bi aydır böyleyim artık sevgilimle buluşmak istemiyorum çünkü kendime engel olamam diye korkuyorum bi de yanlış bişey yaptım sanırım onun utancı var iki gündür
510 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanlış bir şey
Cevap sahibi+1 yılKeşke anlatılacak bişey olsa öyle utanıyorum ki kendimden ama tek başıma yaptığım bişey değildi
Soran+1 yılAnlatabilirsin kimliğimiz gizli sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBaksana şu salağa yorum yapıp duruyor soruyu beğeniyorum canım
Soran+1 yılTakip isteği attım hayatım
Cevap sahibi+1 yılMesaj gönderdim canım
- +1 yıl
Umarım düşündüğüm şey değildir 😶
+1 yılTatlim bu normal, hormonların içerde dans ediyor, kontrolü ele geçirmişler, p*rno izle ve mastürbasyon yap, yoruldugunda bırak. Kısmen çözüm olur
10 Yorumla
+1 yılBende sexel engelliyim banada yardımcı olur musun yanlış anlamayın lütfen 😂😂😂. Uln ya ne erkekler var.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhshajs genel olarak bu platformda konuşuyorum zaten..
- +1 yıl
Sksjsjsj iyi bnada yaz sana mstrbasyn sabatını yeniden öğreteyim
+1 yılGünde 4 5 kere boşalıyorum. Ve sinir bozucu. Sanırım sıcaklardan azdık iyice
05 Yorumla
Soran+1 yılGaliba sıcaklardan dolayı..
- +1 yıl
Bilmiyorum ama sürekli dik ve boşalmaya hazır. Bitmek tükenmek bilmiyo ve sinir bozucu bişey aslında
- +1 yıl
Hep bi seks yapasım p*rno izleyelim var elime biri gecse fena s. ikicem o derece
Soran+1 yılAhshajs ben de böyleyimm
- +1 yıl
Nerde yasıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal yanlış yapmaya alıştığın için tabi zevk alamazsın yapmayi bilmiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama nasıl öğrenebilirim
- +1 yıl
Bak birisi de yazmis aynen öyle yapacaksin soyunup yataga gececeksin rahat olacaksin yavas sakin olacaksin kendini tanimaya calisacaksin bunu bir tek sen bilirsin bunu diger kızlarda bilmez mesela bende de var sana diyorum ama bennde yanlis yaptigim icinn erken bosalma var erken bosalma oldugu icin de zevk alamiyorum bir kac kere gec bosalabildim gec bosalinca zevk alabiliyorum iste bu yanlış yapildigi icin zamanla olusan bir sey haa duzelir mi duzelir ama gec duzelir ama önce kendini bilmelisin ben de tam olarak bilmiyorum daha yapmaya calisiyorum sen de deneye deneye bulacaksin ama önce rahat olman gerekiyor
- +1 yıl
Eger masturbasyondan zevk alamazsan sekste zatrn alamazsin
Soran+1 yılBen de erken tatmin oluyorum maaleseff bu yüzden mastürbasyon yapmamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yok olsun yine de yap ben yapiyorum üst üste hatta günlerce yapiyorum doyana kadar zaten yapa yapa bulacaksin bunu
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin gibileri reelde yakalıcaksın varyaa üffff glglg temiz bi oral
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışı düşünmüyorum ya
Soran+1 yılOnu da düşünmüyorum bana yanlış geliyor
- +1 yıl
Ah be ya canın sağolsun ozoman ama şunu da unutma evlilik öncesi lütfen bir kere üstten seviş amaç zevk değil evlenince hep o adamla yapacaksın şeyinin uzunluğu ne performansı ne bencil davranıyor öu vb. öğrenirsen burdaki çoğu canım sorduğu kocam evlenince değişti gibi sorunları önlemiş olursun kolay gelsin
Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ara ara böyle dönemler herkeste oluyordur diye düşünüyorum. Nasıl mutlu oluyosan öyle davran.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşına göre normal tabi ki kendine küçük pilli oyuncaklardan alabilirsin daha fazla tatmin olmanı sağlar ya da farklı mastürbasyon çeşitleri var onlar da tatmin eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstek normalde senin böyle Abaza kalman normal değil ilk fırsatta açtır kutuyu rahatla değmez bu eziyete 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılTercih sebebi 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğin gün yatağı kıracağın günü düşün ve parmağı bas
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmiyon
07 Yorumla
Soran+1 yılNasip yani ne diyeyim jdjsjs
- +1 yıl
İsteyen var mı 😂
Soran+1 yılVar ama işte şartlar ve koşullar biraz sıkıntı 😅
- +1 yıl
Ya takip etsene buraya gelip durmsk zor oluyor ne şartı ne koşulu bı öğrenelim 😂😂
Soran+1 yılPekiii
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Eee hani
Gizli Üye(30-35)+1 yılRegl yaklaşıyor olabilir
42 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Öncesi mi sonrası mı daha kötü oluyor
+1 yılevet çok kötü ya
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bakiresin ondan normaldir
00 Yorumlabenim yerimde olsan kendi haline şükür ederdin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal bu bosal ve rahatla
00 Yorumla
+1 yılnormal saglıklı vucut ıster
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSicaklardandir..
00 Yorumla Gayet normal, şu sıralar benim de öyle
00 Yorumla
+1 yılNormal degil birileri mi arzuliyorsun
00 Yorumla
+1 yılRegl mı olacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılNormal ama fazlası zarar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın kiii 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılHmm hiç bi yakınlaşman olmadı mıı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen son 1 aydır fenayım hiç inmiyor 😔😔
00 Yorumla
+1 yılDoyurabilseydim keşke
00 YorumlaSana sürttürmek lazım içine girmeden
00 Yorumla
+1 yılHarika ya
00 YorumlaDevam etmek gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFB lazım sana 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOoov ne yedin ki
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSexting
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama sonuç bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılBirkaç defa boşal ben 2-3 yaparım anca azalıyor
Soran+1 yılPekiii
Cevap sahibi+1 yılPartner nasıl buldun
Soran+1 yılGenelde burdan
Cevap sahibi+1 yılUmarım benimde olurr ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok normal bakiresin dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHormonal şeyler kadınların erkklerden daha istekli olduğu ama bunu ahlaka bağlayan bir ulkedeyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimde öyle başa çıkamıyorum artık
02 Yorumla
Soran+1 yılBu bir erkek için sorun mu?
Cevap sahibi+1 yılyani su akmıyo buda
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala istek limisin bir ay olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozalım mı
00 YorumlaEvet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaz bana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında