abi siz kıllı kastamonu ayılarıyla mı sevişiyosunuz neden bu radikallik 🫤 bence aradaki enerji ve şehvetin seviyesine göre aklını başından alabilir yerine ve dozajına göre uygulanabilir
arkadaş fikirlerinin önemsenebileceğini düşündüğü tek platformda 15 yaşındaki ergenlere cinsel sağlık yönlendirmeleri yapıyor. lütfen bu çocuğu dikkate alın çok önemli konulara değiniyor.
Cinsel sağlığı ailen de keşke dikkate alsaydı da senin gibi bir varlık dunyada olmasaydı. Cinsel sağlık cinsellikte en önemli şeydir. 15 yaşında soran biri olursa anlatır ardından da sohbeti keserim. Sübyanci biri de değilim. Yardımcı olmak gerekir daima insanlara.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
filmleri gerçek zannedip kadına uygulayan cahil ökzü bencil hayvanın biri o. ruh hastası. terk edin böylesi adamları.
Seni dövmek istiyo normalde yapamıyor sevişirken sert seks ayağında vuruyor sana
Haz alıyor popoya atılır genelde ama yüze de atılır hard yapmak istiyor ya da bdsm
Babacığın kim olduğunu gösteriyor. Domine ediyor muhtemelen zevk alacağını da düşünüyordur
p*rno çok izledim. Oradaki adamlar yaptılar. dedim ki benim neyim eksik onlardan ben de yaparım
Kadını kendinden geçirmek ve güç bende mesajı vermek
Seni gebertmek istiyor anlamina geliyor. Yahu ne anlama geliyor ne bilek sor sevgiline ne anlamda yaptin diye…
Sadece yüze değil popoya da tokat atmak her iki tarafa da zevk verir.
Bu nası sevişme la nerden buluyorsunuz bu hıyarları
Kendine gelmen icin yapiyodur. Su da serpiyo mu surata
Aynen kanka sonra kutsuyormuş bazen
Seni daha fazla zevke getiriyor
cok libido killer bi hareket ya
Garibanın kendine gel
Seviyo musun ben de sert yaparım
Olmazsa olmaz sadece yüz değil
Seni esir ediyor köle
Yüzünü de sıkıyor mu sonra
sana ne hissettiriyo
Ben de atarım arada misyonerde ya da cowgirl
Patron benim istediğimi yapacaksın diyo
ben sert atarım tokatı
Siddeti sever
Sevmem
Hard
Level 1
Sert işte
fantezi
Sert seviyor dur
direkt ayrılırdım ben
Bir de yanakları eliyle tutarak skanlar var
Oha nie ki
abi siz kıllı kastamonu ayılarıyla mı sevişiyosunuz neden bu radikallik 🫤 bence aradaki enerji ve şehvetin seviyesine göre aklını başından alabilir yerine ve dozajına göre uygulanabilir
p*rno çekmiyoruz sevişiyoruz saçmalamayın gidin eskort tokatlayin
@Heyyoheyyo1 değersiz fikirlerini kendine sakla sağa sola direktif verecek durumda değilsin gülüm 🥀
Fikirlerim gayet değerli. Az p*rno izleyin :)
arkadaş fikirlerinin önemsenebileceğini düşündüğü tek platformda 15 yaşındaki ergenlere cinsel sağlık yönlendirmeleri yapıyor. lütfen bu çocuğu dikkate alın çok önemli konulara değiniyor.
Cinsel sağlığı ailen de keşke dikkate alsaydı da senin gibi bir varlık dunyada olmasaydı. Cinsel sağlık cinsellikte en önemli şeydir. 15 yaşında soran biri olursa anlatır ardından da sohbeti keserim. Sübyanci biri de değilim. Yardımcı olmak gerekir daima insanlara.
elemanın ne yazdığını göremiyorum, yediği ayar ağır geldiyse demek ki engellemiş xd yoksa travması olmak üzereydim hahahahha neyse gn8 all babies
Senden bana travma olmaz git çene kemiğini kasarak seksi görünmeye çalış :) hadi yiğidim tosunum hadi sert erkek sek erkek seni
Çok prno izlemiş.
Çok filim izliyor
Tahrik oluyor
Offf bayılırım
Kalça dururken
p*rno etkilenmiştir