Eski sevgilim? Karşı koyamama?

1 yıllık iliskim var normalde. Ama eski sevgilim whatsapıma mesaj geldi beni özlediğini söyledi. Iliskim olduğunu biliyorsun olmaz dedim. Oda sadece konuşalım söz kafamda bitiriyim seni dedi cafe de desemde eve gel daha iyi bi veda olaun dedi. Ben de zaafimdan dolayi gittim oturdum sevgilimi filan sordu pisman olduğunu söylemeye basladi. Sonra seni kiskaniyorum ondn dedi ben de devam ediceksen böyle gidicem desemde yanağimi oksadi yaoma dedim ama dudaklarimi öpünce engel olamadim bende öpüştüm sonra yetebiliyor mu sana o p.. dedi bende hiç olmadik onunla dedim senin erkegin benim dedi birak gideyim dedim ama gitmene izin vericegimi mi saniyosun dedi özledim seni dedi ve iliskiye girdik 3 kere birlikte olduk. Sonra şimdi ne olucak dedim olcak birsey yok çocuk düzgünse evlen bence dedi istediğim zaman gelirisn yine koynuma nasil olsa dedi dedim seni bildigi yapsin beni yine kandirdin sana güvenilmezmis dedim çıktım evden ben zaafima yenemedim yine yenildim ona sevgilime hiçbir şey söylemedim bunu nasil yenicem?

Eski sevgilim? Karşı koyamama?