1 yıllık iliskim var normalde. Ama eski sevgilim whatsapıma mesaj geldi beni özlediğini söyledi. Iliskim olduğunu biliyorsun olmaz dedim. Oda sadece konuşalım söz kafamda bitiriyim seni dedi cafe de desemde eve gel daha iyi bi veda olaun dedi. Ben de zaafimdan dolayi gittim oturdum sevgilimi filan sordu pisman olduğunu söylemeye basladi. Sonra seni kiskaniyorum ondn dedi ben de devam ediceksen böyle gidicem desemde yanağimi oksadi yaoma dedim ama dudaklarimi öpünce engel olamadim bende öpüştüm sonra yetebiliyor mu sana o p.. dedi bende hiç olmadik onunla dedim senin erkegin benim dedi birak gideyim dedim ama gitmene izin vericegimi mi saniyosun dedi özledim seni dedi ve iliskiye girdik 3 kere birlikte olduk. Sonra şimdi ne olucak dedim olcak birsey yok çocuk düzgünse evlen bence dedi istediğim zaman gelirisn yine koynuma nasil olsa dedi dedim seni bildigi yapsin beni yine kandirdin sana güvenilmezmis dedim çıktım evden ben zaafima yenemedim yine yenildim ona sevgilime hiçbir şey söylemedim bunu nasil yenicem?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynısını bende yaşadım karşı koyamamıştım. Büyük pişmanlık..
Evet çok zor
Bi kere evine gitmekle o işin olacağını biliyordun yüzde yüz kendinn kaşınmışsın
Normal konuscak sansim kandirdi
Yok yok o eve girer girmez onu içine alacağını biliyordun kendini kandırma
Kız sen az değilmişsin o çocuktan ayrıl aldattın onu nasıl yüzüne bakaniliyosun bisey uydur ve ayrıl çok kötü bi durum
Nasil birakicam çok üzülür duygusal
Aldatieken üzülür diye düşünmedin mi
Yapacak bir şey yok. Bazen bir umuda bazen bir zaafa yeniliriz
yanına giderken aklından ne geçiyordu ki şu an bunun pişmanlığını duymak kadar saçma bir şey yok
Nasıl zaafın eski sevgilinken ondan ayrılıp yeni birini hayatına alabiliyorsun
Eski de olsa etkisi altinda kaliyosun
Madem etkisi altında kaldığının farkındasın neden yeni birini hayatına alıyorsun
Birazcık vicdanın ve karakterin varsa sevgiline yaptıklarını itiraf et.
Söyleyemedim
Söylemelisin
İşte sizin gibi mllar yüzünden kimseye güvenemiyoruz
Düzgün konusur musun zaafim var sorunlarim var diyorum
Ne zaafı kızım kandırmış evine gidince olacakları bilmiyor musun sanki
Sen de s2leceğini bile bile gitmişsin eve zevkli miydi onu söyle
Öncelikle zaafım diye bişey yok eğer sen istemeseydin sevgilinin olduğunu ve doğru olmadığını söylerdin mesaj attıgı dakika engellerdin her yerde demekki sende de bi şeyler var batı çocuktan ayrıl çocuğun hayatını daha çok mahvetme
Bari yeni sevgilinden ayrıl da bir doğrun olsun
Karşı koyamama mı sahiden? 😁
Ben bu erkeklerin @q
Ben de zaafimi kullaniyor
Erkeklere küfür ediyorsunda kız neden evine gidiyor kafede buluşsun veya hiç yüz vermesin bunlarda tek suçlu erkek mi
Zaaf önemli
maalesef karsi koyamiyorum
Biliyorum 😀 aynı durumlar benim başımda da vardı partnerim için geçerli yani gel dediğimde biter
Etkiniz altina aliyosunuz
Öyle olmalı zaten yoksa olmaz
Oha yuh ona
Güzel hikaye