Cinsellikte erkeğe uzun saçlı kadın daha mı fazla etkiler ve zevk verir?

Cinsellikte erkeğe uzun saçlı kadın daha mı fazla etkiler ve zevk verir?
Kadınlar saçlarının çekilmesini sevdikleri için severler at gibi çekilmesi için :D ama ben saçma buluyorum tabi insan sevdiğinin canını yakmaz. Bu nedenle, sadece saç stili üzerinden bir kişinin cinsel çekiciliğini belirlemek genellikle yetersiz bir yaklaşım olabilir. Önemli olan, bireyin kendine güveni, kendini iyi hissetmesi ve kendini ifade edebilmesidir.
Cinsellikte kadının uzun saçlı olmasının avantaj olup olmadığı tartışılır, çünkü kıyaslama yapılacak çok bir şey yok fakat yine de bir iki detay var.
Cinsellik ve uzun saç denilince çoğu kişinin aklına saç ile yapılabilecekler gelir ki bunlar arasında saç çekme ve saçı sürtme de var. Saç ile bu şekilde zevk almak isteyecekler için + bir özellik bu kesin, fakat ya kişi bundan zevk almayı sevmiyorsa ve ayrıca uzun saçlı kadın da sevmiyorsa o zaman ne olacak?
İşte orada avantaj ortadan kalkar, hatta dezavantaja dönüsebilir. O yüzden avantaj demek çok doğru değil ama fonksiyonel olduğu kesin. Mesela kisiye göre saç gerekirse toplanabilir, bağlanabilir vs. ama kısa saç cinsellik anında uzatılamaz vs.
Ne olursa olsun saçlar önemlidir, onlar üzerinden siyaset bile yapıldığına göre 😀
Cevap
25Cevap
Uzun saçlı değil de büyük göğüslü olmak avantaj bence:)
@Gizlikullanicii66 soruyu soran anladı:)
😂yine kızdırdı birini
Ben de bunu anlamıyorum niye böyle oluyor:)
Şeytan tüyü var sende😂
E söylediklerim yalan da değil, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:)
Neyse git gece gece hadi. Aklıma gelip duruyor:))
Görmediğin bişey nasıl aklına geliyor
Büyük dedin ben de benim soruda dedin sandım sadece. Meğer sorusunu da sormuş ya:))
Oha gitmiş.
Doggy pozisyonunda avantaj, onun dışında hiçbir artısı yok.
Domaltıp o saçları elime dolayıp diğer elimle de g.. tünü tokatlamanın zevki başka türlü olur mu?
Oh çok iyi falan demelerine inanmayın, sevişirken saçı oraya buraya iteleyip duruyorlar wkdksk
Şaplağı yiyince görürsün
Bi avantajı ya da dezavantajı olduğunu düşünmüyorum.
Sürekli yüzüne filan geliyo, öpüşürken agzina giriyor, toka takın bari 😉
Sen ne anlarsın
Niye gömdün ki şimdi beni reis
Orak esnasında ve doggy pozisyonunda işe yariyor
alakası yok ben kısa küt hatta erkek saçlı kızları daha seksi buluyorum
Erkeğe göre değişir. Her erkeği aynı şey zevk vermez
evet tutacaksın sokacaksin 😀
Bence kesinlikle avantajdır.
Ilişki esnasında dolanmadığı müddetçe problem yok
Bileğime dolamalıyım
Elime dolayacak kadar olsun kafi
güzel oluyor tabi