Cinsel Yaşam Acıyı seviyorum sizce bu kötü bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Acıdan zevk alma gibi bi huyum var. Bu her türlü şeyde böyle. Cinsellikte de bunu isterdim @ mıma şap şap vursalar ses çıkarmam 🤣 Acıyı seviyorum sizce bu kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bi cinselliği yaşada kank sonra gidip polisi arıyosunuz fldlddl 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye ariyim ya Yorumla axiakrep +1 yıl beni dövdüler abi diye flşdixgkmflxlf Yorumla Soran +1 yıl Dövmek demedik zaten her şeyin bi sınırı var Yorumla axiakrep +1 yıl off sen niye beni anlamıyosun ya neys Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne kadarı mesela sınırın? Oral yaparken suratına atılan bir tokat dahil mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin gibi bir sevgilim partnerim olsa keşke, partnern varsa çok şanslı cidden 😍🔥 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana oldukça iyi bir yapıda penis olmalı yavaş desende sertliğiyle acı vererek anılarında izi kalsın 0 0 Yorumla
tetik06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Arayıp da bulamadığım hatun ne kötüsü bence penisi büyük olan erkek arkadaşın da çok zevk alır sonuna kadar kasıklarına kadar 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bende aciyi seviyorum sanirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen niye seviyonki Yorumla Mkocbas +1 yıl Cinsel yonden demedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevgilimde senin gibi kavga ediyoruz sanki ama öyle vururum sonradan 2 hafta izi kalır ama zevkten haykırıyoruz 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ahh süper olur valaaaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl auuvvvv vahşi garııı en sevdiğimmm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vahşi garı😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama öylesinn :D Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle diyosan öyleyimdir 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanışalım mıı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl @mına penisle vurulsa hoşuna gider mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gider Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yiyesim geldi 😋 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mını 😋 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Umarım evlisindir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aç kalırsan çok fena şeyler yapabilecek potansiyeli görüyorum sendr Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin ettiğim gibisin dimi? Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapıyorsun mesela Yorumla Soran +1 yıl Hiç bi şey bekliyorum sadece 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kişiyi mi? Yorumla Soran +1 yıl Hee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 🤣🤣kadin gibi kadinsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bnce öylesin tanışmak istersen soruyu beğenirim ya da gizliden çıkarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begendim soruyu tarik ismim Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelmiş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neresi güzel be bi de sıcak Yorumla Soran +1 yıl Ay pardon yanlis oldu Yorumla Soran +1 yıl Yani guzelde işte.. Yorumla FitGenç2 +1 yıl ahahah sorun değil Yorumla FitGenç2 +1 yıl sekste daha zevkli oluyor zaten öyle olması Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal bence 3 4 Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Sen severmisin sertliği acıyı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nicknameyokk bazen Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Hımm knşmk istrmsnz Yorumla Nicknameyokk +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
bi cinselliği yaşada kank sonra gidip polisi arıyosunuz fldlddl
Niye ariyim ya
beni dövdüler abi diye flşdixgkmflxlf
Dövmek demedik zaten her şeyin bi sınırı var
off sen niye beni anlamıyosun ya neys
Ne kadarı mesela sınırın? Oral yaparken suratına atılan bir tokat dahil mi?
Senin gibi bir sevgilim partnerim olsa keşke, partnern varsa çok şanslı cidden 😍🔥
Sana oldukça iyi bir yapıda penis olmalı yavaş desende sertliğiyle acı vererek anılarında izi kalsın
Arayıp da bulamadığım hatun ne kötüsü bence penisi büyük olan erkek arkadaşın da çok zevk alır sonuna kadar kasıklarına kadar
Bende aciyi seviyorum sanirim
Sen niye seviyonki
Cinsel yonden demedim
sevgilimde senin gibi kavga ediyoruz sanki ama öyle vururum sonradan 2 hafta izi kalır ama zevkten haykırıyoruz
Saçmalığın daniskası
kırbacım nerede benim
Anal seks ile aran nasıl?
Ahh süper olur valaaaaa
Hahahaha mimi sap sap
En sevdiğim tarz 🤭 tatlı dert
auuvvvv vahşi garııı en sevdiğimmm
Vahşi garı😄
ama öylesinn :D
Sen öyle diyosan öyleyimdir 😄
tanışalım mıı
@mına penisle vurulsa hoşuna gider mi?