Ailem ters iliskiye girdigimi ogrendin. Beni evlendirmek istiyorlar. Bense evlenmek istemiyorum ne yapabilirim? Acil yardim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ailem ters iliskiye girdigimi ogrendin. Beni evlendirmek istiyorlar. Bense evlenmek istemiyorum ne yapabilirim? Acil yardim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ters ilişkiye girdin diye niye evlendiriliyorsun ki vajinal ilişkiye girsen belki anlarım istiyor çocuğu ama tersten olmaz
ordan yapsam, inan burada yaziyor olmazdim. sonum kotu olurdu
Eskiden normal ilişkide evlendiriyorlardı, bu devirde ters ilişkiyle mi? Ayrıca sana güzel bir atasözü yazayım, okur okur kafana işlersin. “Sırrını söyleme dostuna, O da gider söyler kendi dostuna.”
Kac yaşındasın ki Kesinlikle aileni dinmemelisin Yanlis kişiyle evlenirsen mahvolur hayatin
Ya kendin birini bul ya da biz birini buluruz dediler. ortada kaldim
İlişkiye girdiğinde senden bir şey eksilmiyor ailen yanlış düşünüyor Ailene bağımlı misin yok sayman mümkün değil mi Keske söylemeseydin ilişkiye girdiğini
arkadasim soylemis anneme. bagimsiz deyilim
Kaç yaşındasın üniversiteye vs. gidip aileden uzaklaşma gibi bir durumun yok mu
mumkun deyil
Ailenle ilişkin berbatsa eğer işler ciddiye binerse polise şikayetçi olabilirsin
Kimse kimseyi zorla evlendiremez. Reşit olmayı gerektirir. Reşit insan da kendi kararlarını kendi verir.
Önden de girince eşitlendiğini düşünerek vazgeçebilirler:
Evlenmek istemiyorsan evlenmezsin istedikleri kadar zorlasınlar
Kaç yaşındasın?
İnkar etseydin delil mi var sanki arkadaşında
Seni öldürmediklerine şükret
Nasıl öğrendi bakiremisin
Yaşın kaç? Ne bu cellanme ailende?
Nasıl anladılar eğdmsşşss
Nasıl öğrendi
Yakin arkadasima soylemistim oda anneme soylemis.
Niye söylüyorsun ki
Böyle bi halt yiyon ailen öğrense kıyamet kopacak ve sn üçüncü bir kişiye soyluosun ne kadr zekice bir davranış 🤦🏻♀️
Kesinlikle güvenmem o konuda kimseye
Yaw ortaya çıktığında kıyamet kopacaksa nie başkasına soyluon illa bı darbe mi yemen lazm kimseye güven olmayacagni öğrenmen icn🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sanırım ilk kez yaşadı böyle birşeyi ya da bunu anlatmayı marifet bildi
Smdi nolck
Hem hang devirdeyz ya zorla evlenmemi kaldı troll olabilir
Olabilir dikkat çekmek istiyor olabilir
Nasıl öğrendiler bunu
Nasıl öğrendi
Nasıl öğrendi
Nasıl öğrendi?
iyi yapamadı de
Evden kaç
Evlenme
Nasıl öğrendiler