Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım zevk almış mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 dün göğüslerimi emdi ama bir hareketlilik olmadı yani kalkmadı zevk almış mıdır? Erkek arkadaşım zevk almış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
odaolur1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 33% 4 ay Aşkım olay seninle alakalı değil karşındaki erkeğin libidosu düşük sen kas görsen yükselmez misin? 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Almadıysa işi bilmiyor demektir asıl sen zevk aldın mı ☺ 0 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Goguslerını gormeden bırsey dıyemem ama kaşlmoyorsa sıkıntı vardır 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ya zevk almamış ya da iktidarsız sevgilin. Göğüs emip kalkmamasi nedir ya ne adamlar var 0 0 Yorumla
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Göğüs emeceğim ve kalkmayacak he.. imkansız.. bir sorun var bence 0 0 Yorumla
Lonelyman23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl zevk almamış olabilir bir hareketlilik olmadı mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl amacımız kalkması değildir zaten emmek istedi bende olur dedim ama göz ucu ile baktım bir hareketlilik yoktu Yorumla Lonelyman23 +1 yıl hım belki sen farketmedin olmuştur bir şeyler hareketlilik şart devaamını istemedi mi Yorumla Soran +1 yıl üstümüzde kıyafet vardı zaten belkide ben görmedim o istedi ben istemedim Yorumla Lonelyman23 +1 yıl görmemişsindir hım iyi sabretmişsin libidon yükselmedi mi senin üstünde yoktur herhalde Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sen adresini ver seni mutlu edeyim 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkek arkadaşın şanslı onun yerinde olmak vardı ;) 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl uçları ne renk ve kaç beden foto atsana 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben olacam ki ahh ahhBaşka bir şey yapmadımi 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Almamıştır 0 1 Yorumla zahmzede +1 yıl Evli misiniz? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Utangaç birimi 1 2 Yorumla HeyNikiNiki +1 yıl He utangaç meme emiyor Yorumla ahmet565656 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kalkmadıysa zevk almamıştır. 0 0 Yorumla
isimsizbiryimmben Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Erkek arkadaşın bebek mi? 2 3 Yorumla Sipartaakus +1 yıl 🤣🤣😅 şunu kızlara bir kabul ettiremedik ya her erkek kaç yaşında olursa olsun memeyi sever arkadaşlar Hani meyve sevmek için bebek olmaya gerek yok yani 50 yaşında da olsa erkeklerin meme zaafı vardır Yorumla isimsizbiryimmben +1 yıl Neden peki Yorumla Sipartaakus +1 yıl Sevisirken bize haz veriyo yumuşak olusu dolgun okydu ilişkide kıza yit geldi iken ziplamasi Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Almamış hemde hiç 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bir sorun var 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. sorsana adam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşkım olay seninle alakalı değil karşındaki erkeğin libidosu düşük sen kas görsen yükselmez misin?
Almadıysa işi bilmiyor demektir asıl sen zevk aldın mı ☺
Goguslerını gormeden bırsey dıyemem ama kaşlmoyorsa sıkıntı vardır
Ya zevk almamış ya da iktidarsız sevgilin. Göğüs emip kalkmamasi nedir ya ne adamlar var
Göğüs emeceğim ve kalkmayacak he.. imkansız.. bir sorun var bence
zevk almamış olabilir bir hareketlilik olmadı mı
amacımız kalkması değildir zaten emmek istedi bende olur dedim ama göz ucu ile baktım bir hareketlilik yoktu
hım belki sen farketmedin olmuştur bir şeyler hareketlilik şart devaamını istemedi mi
üstümüzde kıyafet vardı zaten belkide ben görmedim o istedi ben istemedim
görmemişsindir hım iyi sabretmişsin libidon yükselmedi mi senin üstünde yoktur herhalde
Sen adresini ver seni mutlu edeyim
erkek arkadaşın şanslı onun yerinde olmak vardı ;)
Kalmadığını nasıl anladın
Sen de elini atıp baksaydın ya
uçları ne renk ve kaç beden foto atsana
Ben olacam ki ahh ahh
Başka bir şey yapmadımi
Hayır tabiki hareketlilik yok
Almamıştır
Evli misiniz?
Kucağında değil mıydın?
Utangaç birimi
He utangaç meme emiyor
😂😂😂
Kalkmadıysa zevk almamıştır.
Bundan bize ne iyice sapittiniz
Erkek arkadaşın bebek mi?
🤣🤣😅 şunu kızlara bir kabul ettiremedik ya her erkek kaç yaşında olursa olsun memeyi sever arkadaşlar Hani meyve sevmek için bebek olmaya gerek yok yani 50 yaşında da olsa erkeklerin meme zaafı vardır
Neden peki
Sevisirken bize haz veriyo yumuşak olusu dolgun okydu ilişkide kıza yit geldi iken ziplamasi
Ben olsam dimdik olurdum
Kalkmadıysa almamıştır
Kalkmadıysa şüpheli
Almamış hemde hiç
sevmiştir
ilk defa mı emdi
Yazık be sana
Bir sorun var
Nayır 😂
Vay aq
sorsana adam
Heyecanlanmıştır