Güncellemeler
+1 yıl
Elimi yüzümü ve boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık burdan anlaşılır mi
Erkeklerrrrr soruya
Erkeklerrrrr soruya
Yaşamak da istiyorum zaten konusurkende yaşar gibi anlatıyorum, isteklerimi arzularımı. Ne yapmak isterse yaparım diyorum sever mi erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
her şey kararında olursa güzledir gizli yeri ve zamanında yapılırsa güzeldir yoksa ortalık mezesi olursun benden söylemesi
Nasıl yani
Ben sadece eski sevgilim ile yaptım onunla yaparkende sadece nude göğüs atmıştım ve argo çok kullanmiyordum
yav ablam yani herkes senden alacağını alır ve gider bu kadar ruhunu sömürüler herşeyini dengede yaşmaya çalış
çekmeceler filmide mi izlemedin erkekler okadar temiz yürekli değiller
tamam bir sınırın varsa okey de yani onu bile ağırdan al
Bayar, boğar. Arada 2-3 romantik şeyler iltifatlar dönsün.
Normalde değil sexting sirasinda
Yoksa duygusal biriyim
Valla ben severim en azından kendini belli eder yani kapali kutu olmasından çok daha iyidir yani
Konuşalım istersen belki bilmediğin şeyler vardır 😂
Büyük ihtimalle herkesin hoşuna gider ama sen bunu yazdığına göre terketme durumu olmuştur ama konu onla ilgili değildir
Terkedildim
İşte ama konu onla ilgili değildir şöyle düşün kaşıkçı elmasını bir tüccar bulup değersiz diye elinden çıkarıyordu her değerli şeyin kıymeti bilinmiyor
Ayrıldığımız gece napıyorsun yazdı sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın dedim bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazdı teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur dedim umarım inşallah dedi son konuşma buydu bide 15 haziranda yani 2 hafta sonra gece 2 de pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsaydın şimdi libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah sildi o günden beride hiç iletişimimiz yok ama numaramı iş telefonundan da normal telefonundan da silmedi Instagram da da takiolesiyoruz
Onu sen boş ver azdığınds aklına gelmesi anormal normal zamanda sıkıntı değil de ayrılınca sadece o yönden şansını denemiş kendini kullandırtma seni mutlu edecek evrendeki tek kişi o değil
Sevgisi yok o zaman hiç değil mi
Dilemesine şaşırdım ama
Silmemesine
Aynen öyle yok sevgisi derdi seni kenara çekip cinsel ihtiyacı olduğunda kullanmak
O yüzden silmiyor ne uğraşacaksın boş ver hem cinsel hem fiziksel hem manevi sevecek kişi mi yok seni
Ama dansını deneyip yazdığında cevap vermedim üstelik bu mesajdan sonra doğum günüydü kutlamadım yani cesaret alacağı bisey yok aslinda
Erkek kafası kadın kafası aynı çalışmıyor cesaret almaz da silmeme sebebi ihtiyacı olursa dursun diye
4 saat yapıyorduk sexting aynalara boşaldığı oldu, üstelik otelde arada lavaboda yatakta salonda yaptığı oldu
Çok özledim ya onu yani hislerinizi seks. ting i değil. Bunun cinsel deneyimleri olmuş başkasıyla yapabilir aslında kız düşürmek kolay Instagram da
Bir başkası ile de olur o boşluktan
Çok üzülüyorum ya bi his olmadan
O hisler zamanla kişiye oluşan şeyler
Anlamadım nasil
Yani mesela şimdi yeni sevgilin olsa ten uyumu olunca yaşayacaksın sen de onu
Bunda başkasıyla olmaz
Yanı bu da dahil bir daha cinsellik konuşmayacağım kimseyke
Acaba hala fiziki olarak arzuluyor my
Beni
Hep şey derdi senin fiziğin coj güzeldir sarışınsın ya. Bir de nude göğüste bayıldım harikalar Bun ları emmek yalamak vardı. Pembis sarkık değil tam istediğim gibi ucu kara değil demisti
O gavura kızıp oruç bozmak olur her erkek yükselir sana
Pembe meme ucuna herkes bayılır ben de bayılırım
Senin dediğine herkes düşer 😅
Böyle kadınların genelde değişik fantezileri oluyor. Değişik derken ucube gibi değil, şahsına münhasır fanteziler...
Valla benden baskasina bakmiycaksan benim hosuma gider daha cok baglanirim libidosu yuksek kiz asktir.
Ben de çok seviyorum hele yukseldigim zamanlarda.
Valla ben şahsen hep senin gibi istekli ateşli bir sevgilim partnerim olsun istemişimdir 😍
Ben severim ama seviyeli bi ilişki olmalı hemen ilk günden konuşursa hoşuma gitmez
Senin gibi kadını havada kaparlar ❤️
Ama terkedildim
O o ahmak insanın kaybı sen ondan kurtuldun diye şükret isteklerini karşılayamazdı. O zaman mutsuz olurdun. Keşke sen gibi olsam ahhh ahhh
Seni terkeden salağın aklı yokmuş bende konuşmayı çok severim konuşmak istersen
Ben severim arzulu kadını
Tedirgin olabilir, ne kadar yakınlığınız var
Bende sen gibiyim özellikle sexting anında partnerim diyor anlatırken yaşıyorsun resmen diye
Sevmiyorum diyen yalan söylüyordur 😃
Benim olsan tapardım sana
bence hoslanır ve hoslanmaması kotu dımı?
Valla ben severim
Bayılır
Hoşlanırım
neden ana
evet severim
Evet hoslanir
Oldukça hem de
gel konuşalım :)