Cinsel Yaşam Sevgilinizle hiç aynı WC'ye girdiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevgilinizle hiç aynı WC'ye girdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Evet bimkaç kere farklı mekanlarda seks yapmak için girdik 0 0 Yorumla
CooL3434 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 71% +1 yıl Yok ben camii tuvaletine gidiyorum hatta imamla sıra kavgası yapıyorum 0 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Saçını düzeltirken elimi yüzümü yıkamak için girmiştim 😁 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır. Bu gönderiyi neden beğenirsiniz ki hemcinslerim? 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilimle el ele verip karşılıklı sicmadiktan sonra ne anladım ki... 0 0 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sıcmaya da birlikte gitmiyoruz heralde 🙄 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. banyoya girdik orada yaptık 0 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Girmedim ama seninle denenır aslında 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. nasip olmadı :)sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Girdim Yorumla dreamliner61 +1 yıl vayyy sonra? :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl E duş almak için şart 0 2 Yorumla Soran +1 yıl WC doyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E wc de duş car, yani sevgilimin eline verip işettiğim olmuştu eskiden) ana gülmek için Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. HayırEvimizde evetAynı anda yine hayır 0 0 Yorumla
aslanerkeği34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl girmiştim lise ve üniversitedeyken.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O mu soktu Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Aynen. çok detayı var.. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl soktu ki Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl İstek at. anlatıcam Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Girdim i Yorumla tyuwert +1 yıl Sevgilisi yokmuş Yorumla
Muratuzn528 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sevgilim yok olsada girmem aynı wc ye 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Muratuzn528 +1 yıl Ne bilem ayıp dır sonuçta aynı wc olur da ayrı ayrı girilir Yorumla Soran +1 yıl Bn aynı girdim Yorumla Muratuzn528 +1 yıl Beden ki ayni anda girdin Yorumla Muratuzn528 +1 yıl Sevgilim yok ama girsek ayni anda utanır belki o yüzden girmek istemezdim Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cokkk hemde 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Girdiöm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl dominosta evet 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Orada aynı WC mi ortak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ayni wc di Yorumla Soran +1 yıl Aynı kabine mi girdiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Sora ciktimiz Yorumla asddsa07 +1 yıl Ne yaptınız kabinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @asddsa07 sıçtk oldumu🙄🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Vay Yorumla asddsa07 +1 yıl E siz birbirinizin gtünü de görmüşsünüzdür o zaman 😮 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet bimkaç kere farklı mekanlarda seks yapmak için girdik
Yok ben camii tuvaletine gidiyorum hatta imamla sıra kavgası yapıyorum
Saçını düzeltirken elimi yüzümü yıkamak için girmiştim 😁
Hayır. Bu gönderiyi neden beğenirsiniz ki hemcinslerim?
Sevgilimle el ele verip karşılıklı sicmadiktan sonra ne anladım ki...
Sıcmaya da birlikte gitmiyoruz heralde 🙄
banyoya girdik orada yaptık
Girmedim ama seninle denenır aslında
Aynı soyunma kabini evet
nasip olmadı :)
sen?
Girdim
vayyy
sonra? :)
E duş almak için şart
WC doyom
E wc de duş car, yani sevgilimin eline verip işettiğim olmuştu eskiden) ana gülmek için
Hayır
Evimizde evet
Aynı anda yine hayır
Girdim 😅😂🤣🤣
Yapmıştım bi iki kere 😂
Girmedim çünkü hiç sevgilim olmadı 😂sen
Hiç yanından ayrılmıyorum ki
Ne bu şimdi soru mu? İğrençç
Hayır ama isterdim.
girmiştim lise ve üniversitedeyken..
O mu soktu
Aynen. çok detayı var..