Evet haklısın önce bir kriterim yoktu şimdi var. İlgili, olması zevkimi önemsemesi yani öylesini bulmak zor oldu hepsi o kadar bencil ki, sadece seksting için yazmayacak sohbette edecek, sohbeti sararsa daha iyi olur
Tabiki görüntülü konuşuyorduk hatta baya baya birbirimizden hoşlanıyorduk kaç kere buluşmak istedik ama mesafe çok uzaktı 😕 yani aslında biz sevgili gibi olmuştuk
Canını bir şey sıksın bana koşuyordu ben de aynı şekilde ona koşuyordum yanımda olanlardan daha iyi geliyordu bana bizi yan yana koysalar hiç yabancılık çekmezdik karı koca gibi drvam ederdik 😅
4,5 yıl çok fazla kız haklı. Ben çok seksting yaptım burada hepsi o kadar s/lak ve abaza ki. Şimdiki aklım olsa onlarla yapmazdım. İyi birini bulana kadar canım çıktı resmen ya
Ya ben biraz duygusal oluyorum bu konularda bağlanıyorum. Mesela ilk tanıştığımızda rahatlamıştı o sonra da ben rahatladım. Sohbeti kesmişti hani bitti daha niye konuşuyoruz diye. Ben de dur iye konuşmayalım falan diyip instadan yazmıştım öyle sohbet muhabbet derken arada tabi canı istediğinde yapıyorduk ben zorlamıyordum onu pek.
Hepsine sorsan ben çok iyiyim ben çok iyiyim arkadaş başlıyorum erkekte tık yok 2 satır bir şey yazıyor gerisini benden bekliyor geneli böyle burada, biri desen beni obje or/ospu olarak görür, biri hadi beni boşalt der. Boşaltma makinesiyim sanki. Ay kötü günlerdi tiksinmiştim herkesten
Hahahha ya ben mesela ilk kez o kızla yapmıştım sekstin o daha önce birsürü kişiyle yapmış senin dediklerinin aynısını dedi bizde sistem farklıydı zaten sabah uyanıp sohbet ederken bile hep tahrik edici ufak tefek imalarla ilerliyordu akşam olunca tutamaz hale geliyorduk her sekstingi derlesen bir hikaye kitabı kalınlığında mesaj olur
Birde erkekler vücutlarına pek bakmıyor. Mesela ben sporla uğraşıyorum hafif bi vücut geliştirme olarak yani kolum sırtım karnım hani güzel bi fiziğm var. Bir de mesela özel bölgemi ve göğüs bölgemde tüy kıl pek sevmem. Cinsel görüntü olarak da memnun edebiliyordum. Anlattığına göre pis kıllı ufak penisli göbekli erkekler hep çıkmış karşısına.
Seni şöyle parçalarım yırtarım yatırırım basarım tarzı konuşuyorlarmış benle yaptıktan sonra çok şaşırmıştı hiç öyle saçma sapan deşerim basarım saplarım bu ne ya 😂😂😂😂
Ya öyle şey mi olur allah aşkına birde diyor serçe parmağım kadar şeyleriyle böyle diyorlar. Öyle diyenler zaten gerçek tecrübesi olmayanlar benim gerçek hayatta tecrübem vardı biliyordum neyin ne olduğunu sekstingde de öyle yapıyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gelen mesajlar arasında ilgimi çekiyorsa öylelikle konuşuyordum ben
Bu siteden mi
Evet hep öyle konuştum ama artık istemiyorum yeni bitirdim sohbetimi
bitirme sebebiniz neydi
Çünkü çok istek atan var mesela geçen gün burada müzik ile ilgili bir konuda yorum paylaştım gün içerisinde 5 kişi attı bir de konu müzik yani
Çok ilginç ya hemcinslerim beni utandırıyor 😅
Şansını deniyor işte sadece bana değil kim bilir kaç kişiye yazmıştır birisi dönse istediğini bulacak
Günde 274737437 abaza erkek mesaj atıyor onlara. Arasından birini seçiyordur.
Kapak gibi söz 😂
Şu an burdan random mesaj atıp başlatmak istesem %70 red yemem. Bilmem anlatabildim mi :)
burcun ne ki senin hahhah
Şaka mısınız sadece bir soru sor açıktan direkt 20 kişi dm de onun dışında sadece 1 tane cinsel yorum yapsan yeter
Sextin yazinca zaten mesaj lar gidiyodur :))
Vala heryerden bulur burası muazzamdır 😂
varsa banada söylesinler
Çok kolay buradan
Neye göre seçiyorsun peki çünkü çok abaza var
Evet haklısın önce bir kriterim yoktu şimdi var. İlgili, olması zevkimi önemsemesi yani öylesini bulmak zor oldu hepsi o kadar bencil ki, sadece seksting için yazmayacak sohbette edecek, sohbeti sararsa daha iyi olur
Birde fantezi uyuşması lazım yoksa zevk vermiyor
Benim 4.5 sene sanal sadece seksting amaçlı kız arkadaşım olmuştu şimdi ayrıldık nişanlandı nerden tanıştığımızı bile hatırlamıyorum
Yuhhh🤣🤣🤣 o nasıl oldu öyle 5 sene kdkdkdk
Üniversite hazırlıktaydım sonea 4 sene üniversite okudum hep onlaydım 😅
Aslında biz baya da aşık olmuştul ama hiç buluşamadık çok uzaktı mesafemiz
Sabit kişi daha iyi oluyor ya. Siz yazışmalı mı görüntülü sesli mi yapıyordunuz
Herşeyi yapıyorduk ya nasıl isterse canı
Ama fantezide hiç sınır yoktu herşeyin hayal olduğunu bilirdik geceleri beraber uyuyorduk sarılıyor gibi iyi hissediyorduk
Küstüğümüz zaman uyuyamıyoduk alışkanlıktan
Tabi 4.5 senede baya güven oluşmuştur yüzünü gördün mü hiç
Tabiki görüntülü konuşuyorduk hatta baya baya birbirimizden hoşlanıyorduk kaç kere buluşmak istedik ama mesafe çok uzaktı 😕 yani aslında biz sevgili gibi olmuştuk
Anladım zaten sabit kişi olunca sevgili gibi oluyor nedense😂
Canını bir şey sıksın bana koşuyordu ben de aynı şekilde ona koşuyordum yanımda olanlardan daha iyi geliyordu bana bizi yan yana koysalar hiç yabancılık çekmezdik karı koca gibi drvam ederdik 😅
Ama işte ben batıda o doğuda arada 1 günlük yol var öğrenciydim de o zamanlar imkan da olmuyordu
Anladım. Ne zaman oldu bu. Nişanlandığı kişiyi tanımaya çalıştığı zaman seninle seksting yapıyordu demek
Ya aslında şöyle doğuda olduğu için pek öyle tanışma süreci olmuyor görücü usulü olduğu için aldatma falan olmadı yani
Bir de mesela bazı zaman olurdu sohbet muhabbet hiç durmadan sabah kalkıp ertesi gün sabah kadar yazıştığımız zamanlar oluyordu. Sıkılmıyorduk.
Görücü usulu evleneceği yere seni daha iyi tanıyıp sevdiğiyle evlenseydi ya. Bu doğu adetlerini hiç anlamıyorum çok katılar
Zaten bana demişti gel görüşelim ben artık telefondan daha fazla yürütemiycem gitmeyince de o da yoluna baktı
4,5 yıl çok fazla kız haklı. Ben çok seksting yaptım burada hepsi o kadar s/lak ve abaza ki. Şimdiki aklım olsa onlarla yapmazdım. İyi birini bulana kadar canım çıktı resmen ya
Ya ben biraz duygusal oluyorum bu konularda bağlanıyorum. Mesela ilk tanıştığımızda rahatlamıştı o sonra da ben rahatladım. Sohbeti kesmişti hani bitti daha niye konuşuyoruz diye. Ben de dur iye konuşmayalım falan diyip instadan yazmıştım öyle sohbet muhabbet derken arada tabi canı istediğinde yapıyorduk ben zorlamıyordum onu pek.
Hepsine sorsan ben çok iyiyim ben çok iyiyim arkadaş başlıyorum erkekte tık yok 2 satır bir şey yazıyor gerisini benden bekliyor geneli böyle burada, biri desen beni obje or/ospu olarak görür, biri hadi beni boşalt der. Boşaltma makinesiyim sanki. Ay kötü günlerdi tiksinmiştim herkesten
Evet bizde de öyle bazen o rahatlatır bazen ben genelde beraber rahatlarız
Hahahha ya ben mesela ilk kez o kızla yapmıştım sekstin o daha önce birsürü kişiyle yapmış senin dediklerinin aynısını dedi bizde sistem farklıydı zaten sabah uyanıp sohbet ederken bile hep tahrik edici ufak tefek imalarla ilerliyordu akşam olunca tutamaz hale geliyorduk her sekstingi derlesen bir hikaye kitabı kalınlığında mesaj olur
Birde erkekler vücutlarına pek bakmıyor. Mesela ben sporla uğraşıyorum hafif bi vücut geliştirme olarak yani kolum sırtım karnım hani güzel bi fiziğm var. Bir de mesela özel bölgemi ve göğüs bölgemde tüy kıl pek sevmem. Cinsel görüntü olarak da memnun edebiliyordum. Anlattığına göre pis kıllı ufak penisli göbekli erkekler hep çıkmış karşısına.
Seni şöyle parçalarım yırtarım yatırırım basarım tarzı konuşuyorlarmış benle yaptıktan sonra çok şaşırmıştı hiç öyle saçma sapan deşerim basarım saplarım bu ne ya 😂😂😂😂
Ben hemen azıyorum ya🤣 canı istediğinde beni ıslatıyor öyle başlıyoruz. Çok değişik fanteziler kuruyoruz acayip hoşuma gidiyor
Umarım senin de uzun uzun sürer sadece seksting değil de her konuda birbirinizin destekçisi olursunuz gerçekten insanın hayatını değiştiren bir olay
Ayyyyy bu kız tam benle aynı şeyleri yaşamış😂😂 aynen böyle parçalarım, pompalarım, beceririm küfür felan. Soft yapanlar daha ilgili geliyor bana
Ya öyle şey mi olur allah aşkına birde diyor serçe parmağım kadar şeyleriyle böyle diyorlar. Öyle diyenler zaten gerçek tecrübesi olmayanlar benim gerçek hayatta tecrübem vardı biliyordum neyin ne olduğunu sekstingde de öyle yapıyordum
Boşaltma makinası iyiymiş 😅
Ama şu bir gerçek bir kız çok kolay seksting yapacak adam bulur hatta içinden seçme şansı olur
Cam ,4, Chatroulette
Onlar yapmiyoki hep eşcinsel onlar gy trns
sanaldan