Cinsellik sevişme hatta sevgili olarakta olur istemeden mutluymuş gibi numara yaptığınız oldu mu olduysa neden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cinsellik sevişme hatta sevgili olarakta olur istemeden mutluymuş gibi numara yaptığınız oldu mu olduysa neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
✋🏾maalesef. Yalandan boşalma numarası ve sonra kaçış.
Neden böyle bir sey yaptin cogu erkek gec bosalmak ister bosalmadan rahatlamaz
Onunla birlikteliğimi hafızamdan silmek istiyorum. O kadar kişi ile birlikte oldum. Hepsinin mutluluğu gözünden okunuyordu bu ruh gibiydi
O kadar kişiyle nerden tanistin ki benim birak cinselligi normal arkadasim yok bi de cinsellik konularina nasik geldin kısa sürede
Yaş kaçtı?
26
Karsima firsat geldi de 2 3kere yapmak istemedim ama o da sosyal medyadan sen baya diyince şaşirdim galiba arkadas ayagina da yaptigin oldu
Biraz şans meselesi. Benim dışarıda çok masum ve saf bi yanım var. Numaradan değil cidden öyleyim. Çoğu öyle tanışmak istedi. Bi şekilde yarısı ile gitti oralara muhabbet. Ama şu sıralar çok durgunum keyif alamıyorum bişeyden
Benim tipte senin gibi ama nerden tanistin bende rastgele istek atiyom sosyal medyadan dönmüyolar bi de kızlar senle tanismak istedi genelde onlar adim atmaz
Kendimi 10/5 felan buluyorum ben özgüvenim de sıfır. Dediğim gibi benimde anlamadığım bi çekimsellik. Ama bu taa 12-13 lü ergenli yaşlarımdan beri böyleydi
Yok sormak istedigim nerden yani okul ku mahalle mi sosyal medya mi nerden tanustin cinsellik yasadiklarinla hepsi sevgilin degildir
Arkadasinla yaptin mu bence i kotu durum sonra sevgili yapsa nasil suratina bakcan
%70 okul. %20 arkadaşların çevresi %10 eski sevgililer
Oha nasil bi okul ortamini harbi merak ettim benim arkadaslarim pek yok şans işte bi ara vardincogunun sevgilisi olunca mesafe koydular sosyal medyadan oluyodu da yakinimdan olmadi
İlişkiye girdiklerinden evlenen var mı acaba eşi geçmisini biliyo mudur
1 tanesi nişanlanmış geçen. Evliler ile yapmam kral öhh o kadar değil.
Sende bi ortama girersin aklın şaşar ilerde. Sadece cinsellik anlamında demiyorum
Acaba geçmişini biliyo mu benimde en cok korktugym bu insallah hayirlisiyla başıma gelmez baskasina da karışamam
Sen nasil ortama girdi şasirdim harbi yani sevgili bile olmadan yapmissin
Evet oldu. O an sadece eşimi tatmin etmek istediğim için zevk alıyormuş taklidi yaptım. Ama gram zevk almadım
Eşinle mutlu musun şu an düzeldi mi ilişkiniz
Eşimle mutluyum ve ilişkimiz güzel gidiyor. Bazen ansızın seks yapmak isteyebiliyor ama ondada zevk alıyor gibi taklit ediyorum geçiştiriyorum o günü
Numara yapmakta kötü aynı şey başına gelse ne yapardin peki. Yani neden zevk almiyosun eşini mi begenmiyosun bence psikologa gidin gervekten faydasi olur
Evet mesela ahh larken sırf erkeğe zevk vermek için yapıyorum çoğu zaman
Sen hiç mi zevk almiyodun o ara ayrildiktan sonra söyledin mi
Yok alıyorum tabi zevk ama o ben ahlayinca daha da hızlanıyor buda bana zevk veriyor
Ama mesela gerçekten inlemiyorum diyim
Himm anladim kaç kişiyle birlikte oldun peki hiç aralarinda kıyaslama yaptin mj
Sana gercek zevk veren biriyle olmadin o zaman bence rol yapma senin de istegin var sonucta
Yok gerçek zevki yaşıyorum o konuda sıkıntı yok sadece inledigimde daha çok azdiriyorum onu fark ettin bu arada tek biriyle birlikte oldum hayla da o kişiyle devam
Himm anladim ne zamandan beri sevgilisiniz kacinda zamandan sonra birlikte oldunuz kolay degil bi kız bu kararı vermek
3 yıl ama şöyle önden vermedim yanlış anlaşılmak istemem suab
Ne fark eder arkadan vermen daha tehlikeli önden vermeyince ne bilim ahlakli mi oluyo. Yoksa ilerde başkasiyla evlenirsen onu mu kandircaksin
Ahah ne mal bı yorum xhxhd
Sebebi ne peki
Evlenmeden bekaretimi kaybetmek istemiyorum ilk geceyi tatmak istiyorum
Dalga mi geçiyon yapmadigin şey kalmamis sanki bekaret zardan ibaret. Agzina al ellemedigi yerin kalmasin arkadan ver bakireyim de jsjsjsjsjsjsj buna gülerler bak dürüst ol ayrilsan diyelim baskasina yalan mi konuscaksin
O zaman sen gülebilirsinnnnn
Saçma geldi onu anla ama bir sey sordum yalan mi konuscaksin
Karşıma çıkan herkesle yatm8yorum uzun bı surdeir beraberliğim var ve ayrıca benim hayatım seni alakadarrr etmez istediğimi yaparum istediğimi söylerim eğer her karşıma cikabla yatsaydim ilk iliskini yaşamış olurdun
Tamam her çıkanla yapiyon demek istemedim senin hayatin beni alakadar etmez. Ama eşine hayatini paylascagin kisiye de yalan konusmaz hem arkadan deligin baya genislemistir o da belli olur
şu an zaten bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorum bu yüzden bazı şeyleri yaşadım o ayrı ama olurda ayrılık girerse bu konuyla alakasız bı başkasını sevemem ne evlilik ne birliktelik düşüncem bu yönde
Bu kişiden önce neden başkasiyla hiç yakınlasmadin yani kac kisiyle sevgili oldun bilmiyorum ama bunun ne farki vardi
Geçmişimden sevgilim oldu hatta uzun da sürdü ama bırak ilişkiye girmeyi temas bile istemiyordum uzun sürmesinin sebebi de aşkı sevgiyi yanlış biliyor olmam bence ne bileyim hiç bu duygularım yoktu bu bambaşka benim için ilişki yaşamdan öncede baskaydi yaşayınca da başka oldu hayla da öyle
Uzun süren ilişkinde hiç mi öpüşmedin karşındakine helal olsun çogu erkek beklemez. Şu anki sevgilinle nerden tanıstin üniversite mi sosyal medya mi yani birlitelik yaşamak için rahat yeriniz firsatiniz oluyor mu
Evet
Nasıl yaptin mesele
Devam ettim bosalmis gibi yaptim prezervatifi ona hic gostermeden cikarip attim sonra
Neden devam etmedin ki partnerini mi begenmedin
Yani uzun sürmüş galiba 😄😄
Bosalamayacaktim zaten
Neden bende erken bosaliyom mastürbasyon yaparken taktik ver bare, kac dkka suruyo
4 saatin sonunda bosaldigim da olmustu taktik yok, bazen cok gec bosaliyorum
Oha 4 saat ne, kac kisiyle birlikte oldun ayrildikta sonra hic onlarla karsilastin mi benimde en cok korktugum sey by
Bi defa havalimaninda ayni ucak icin check in sirasinda onumdeydi eskilerden biri, selam verecektim kafasini cevirdi kendi bilir deyip isime baktim ben de. Sikinti olmaz tekrar karsilasmak
Bence olurya yaşananlar akla gelir. O yüzden yapmis biriyle evlenmek istemem kiskanırim bilmiyorum sen kıskanır mısın