Küçüktüm ilk kez karşı cinsin cinsel organını görmüştüm. Anneme daha sonra kadınların niye pipisi yok diye sormuştum🤦🏻♂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok küçüktüm yazlıkta yan evde yaşayan bi arkadaşım vardı oynarken sen göster bende gösteririm demişti gösterdim hatta koltukta oyun oynuyorduk ben soyunuyordum o da ilk koltuktan benim üstüme atlıyordu ağzı eli falan değiyordu öpüşüyoeduk arada
@eylulnaz9213 İnanma sakın onlar atıyor veya sen büyükleri duyuyorsun. kalın olabilir bazıları ama senin dediğin cm ler az kişide var. istersen daha açıklayıcı da anlatırım burdan veya ozl-den
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyüleyici gelmişti daha çok küçüktüm. O kadar hoşuma gitmesinin sebebi de bence yasak ve ayıp diye öğretilmesi ve imkansızlaştırılmasıydı bence
8-9 yaşındayken erkek kuzeniminkini görmüştüm hatta dokundum yani o zamanlar regl olmuyordum azgınlık duyum da yoktu o yüzden çok bir şey düşünmedim
Onun yaşı kaçtı
11 yaşındaydı
Kalkılıyor muydu onun ki
Kendini keşfetme yaşları sanırım
Neden gösterdi peki? Sen mi istedin
Küçüktüm ilk kez karşı cinsin cinsel organını görmüştüm. Anneme daha sonra kadınların niye pipisi yok diye sormuştum🤦🏻♂️
Çok küçüktüm yazlıkta yan evde yaşayan bi arkadaşım vardı oynarken sen göster bende gösteririm demişti gösterdim hatta koltukta oyun oynuyorduk ben soyunuyordum o da ilk koltuktan benim üstüme atlıyordu ağzı eli falan değiyordu öpüşüyoeduk arada
Yok artık
Fazla mı kötü geldi ben mutlu oluyordum
şu an kaçsın o zaman kaçtın
O zaman cidden küçüktüm sanırım ilkokul anaokul falan 8 9 yaşında şu an 19 um
şu an ki isteğini merak ediyorum desem özele gelme şansın var mı
Maalesef kişisel veremem bu hesabı
şu an ki isteğim o çocukla tekrar karşılaşmak
Saygı duyarım 🙏soracağım merak ettiğim o kade soru vardı ki
Anliyormuydun peki o yaşta ne yaptığının farkindamiydin
Hem evet hem hayır tabi daha masumdum ama biliyordum ne olduğunu
Yani dokunmaktan kastım mesela goguslerinin emilmesini falan biliyormuydun
Emiyordu zaten evet
O yaşta o***** oldum yani
Zevk aldığını hissediyordun yani sen yapiyomuydun çocuğa
Seyini yalamışrım onun
Bişey dicem yazma durumun var mı burdan mi sorayım merak ettiğim bişey varda
Nedir
Önceden konuşmuşuz senle de cevap vermemişim
Ne konusmusuz ya alla alla 😹
Merak ettim acikcasi
Cinsel sen sor sorunu
Özelse özelden cevap veririm
Özellikten çok burdan yazarsam ban sebebi oluyor açık yazılan seyler
Sansür atarak yaz özelse gizliden cevap veririm pek duyulması hoşuma gitmiyor küçüklük anılarımın
Hemde bu yüzden dolayı öyle daha iyi olurdu hemde çok uyarı aldım hesap kapanacak
Ben bu kadar büyük beklemiyodumm
Kiminkini gördün
@ergunnq ben sanaldan gördüm sadece reelde hâlâ görmedimm
Çok büyük olanlar var. Tabi Türklerin çoğu 10-15 arası kimse atmasın. Anormal olarak 30-40 cm olan insanlar var dünyada.
@ergunnq dünyayı bilmem de Türkiye'de özellikle bu sitede herkesinki 18-20 arası ve kalınmış😂
@eylulnaz9213 İnanma sakın onlar atıyor veya sen büyükleri duyuyorsun. kalın olabilir bazıları ama senin dediğin cm ler az kişide var. istersen daha açıklayıcı da anlatırım burdan veya ozl-den
Ne işe yarıyor acaba dedim 😂😂
Bu ney lan dedim içimde
hatirlamiyorum
o an ağzımdaydı
Cok cirkin gozukuyo