fantezi konuşmak mı? yoksa oral yapmak ya da yaptırmak mı? müzik mi? dans mı? yoksa alkol mu?
@kırmızıayıcıkk senden çaldım 'kaynağımıda söyleyim sıkıntı çıkmasın'

fantezi konuşmak mı? yoksa oral yapmak ya da yaptırmak mı? müzik mi? dans mı? yoksa alkol mu?
@kırmızıayıcıkk senden çaldım 'kaynağımıda söyleyim sıkıntı çıkmasın'
Nefes alması, hayatta olması 😂😂😂 Şaka bir yana, ben kafamın uyduğu, güzel sohbet edebildiğim kadınlara fena yükseliyorum. Az alkol, belki. Güzel bir müzik eşliğinde yemek, kesinlikle.
Güzell
Güzel de, sadece dış görünüşüyle ilgi çekici olmaya çalışan kadınları eleyince geriye bir şey kalmıyor. Erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan kadınlar benliğine, ruhuna, karakterine yatırım yapmak yerine bedenlerine yatırım yapmayı tercih ediyorlar. Alman düşünür Erich Scheurmann'ın güzel bir sözü var: "Gövde, kol ve bacaklar ettir. Sadece boyundan yukarısı insandır." Kadını kadın yapan da aslında kafasının içi...
İçimizdeki arzu çevremizde gördüğümüz güzel kızlar ve frikikleri okuyup izlediklerimiz. Partnerin arzulu istekli parası bizi uyarması gibi etkenler
En azından atıfta bulunmuşsun bu da etik bir durum ne yapalım
Cinsel yaşamda ilerleyen birisi olarak senin gibi yıllardır bu konuda tecrübesi olan birinin sorusunu aldım kötü mü yaptım yani
İyi yaptın aferin 👏 böyle devam et
O engin (!) tecrübenden istifade etmeme izin verdiğin için sağ ol
Cevap
16Cevap
Aşk sadece
Fanteziyle kurarak başlayıp öpüşmeyle giriş dokunuşlar ve sevişmeyle gelişme sonra skiş ile sonuca bağlamak
Hımm aslında neler yapacağımızı konuşmak motive edip daha çok etkilenmemi istememi sağlayabilir sana böyle yapıcam şöyle yapicam gibi iltifat vs de olabilir
Olmaz
Akşama hazırlık gündüzden başlamalı hiç beklenmedik bir nu fotoyla 🤭🤭.
Bak çok haklısın bende yapıyordum bunu partnerlerime baya etkili oluyor.
Sonra dışarda buluşma olur. Güzel bir yemek esnasında fısıldarsın elbsenin altına hiç bi şey giymedim diye 🙈
beni en çok hazırlayan libidom ve birlikte olacağım kişidir tabi sonra oral sevişmek vs gelir
Karşımda ki insan ile sohbetim güzelse eğleniyorsam zaten en iyi motive kaynağım oluyor bu konuda
Bol bol yalıyorum. Bacaklarını ayırıp dilimi köküne kadar sokuyorum ve dudaklarını da yapıştırıp öpüşür gibi yalıyorum. Eme eme. Sonra misyonerle başlayıp kucak, doggy vs bitiyor
alkollü iken fantezi konuşmak sonra oral yapmak
Şehvet ve istekli oluşu
Öpüşmek ve karşılıklı dokunmak
Once fantezi sonra oral
Oral yapmamı istemesi
Türbanli olmasi bence
Dokunuşlardır
Fantezi düşünmek. Cuckoldum
Estgfurallah haramm
Motive olmuyorum
Partnerim oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?