Oral , anal , çıplak opusme yalama , surtme. Hepsini denedim erkek arkadaşımla. Sonunda üzerime bosaliyor. Ama bakireyim vajinal girmiyor. Sadece arasında sürüyor. Bastırıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Senin yapmadığın şey kalmamış... Yakında doçent olabilirsin
abooo seks olmasa nolur dibine kadar sevişmissin bence sen kendine bakireyim bile deme
Anal , oral bunlar seks degilmi
seks tabikiide
knk normal birleşmeye seks derler ya sen de sormuşssun sevişme seks midir diye seks olmasa bile sevişmenin kralını yapmışsın diyrum bence bundan sonra içine alsan da fark etmez adama işkence yapma bari sınırlarını aşmışsın çoktan anal oral diyorsun bi de bakireyim diye geziyorsn
Evlenmenden tehlikeye sokmam. Anala girdi buda seks oluyor sevismw degil
kanka neden kıza psikolojik baskı kuruyosun? fiziksel olarak hala bakir? ama olurda hayatına başkası girdiğince cinsellik yaşamadım derse yalan olur tabii.
iyi ki sokmuyon knk ilerde kocanın yüzüne nasıl bakacaksın merak eidyorum aşkım bakireyim ama anal oral sevişme yiyişme sürtünme ağzıma boşalma hepsi var ama bakireyim aşkım şeyime grmedi merak etme
@Emir8 sen buna bakire mi diyorsun ilerde karın da böyle biri olur inşallah o zaman bakire sonuçta
Bakire vajinama girmedi kan gelir. Hak. edene veririm. Cinsellik yasamis olmam kotu bisey degil
söylediklerimi çok alakasız yerlere çekiyorsun. sen sağlam bi aldatılma travması geçirmişsin. bu düşünce ile de haketmişsin galiba. umarım duygusal ihanetin en kralını yaşarsın inşallah.
kendi hayatın banane zaten de her haltı yapıp göğsünü gere gere bakireym diyenler aayar oluyorum senle alakasız knk
@Emir8 hahahhaha ihanet yaşadık da sen benim söylediğimi anlamadın sanırım bu şahıs kendine bakireyim diyor ama anal vermiş sürtünme bacağının arasına sokmuş oral yapmış ağzına boşalmış erkek ve sen de diyorsun ki fiziksel olarak bakire yalnmadık yeri kalmamış bakireyim diye geziyor bir zr sağlam diye
@Emir8 bak nasıl hemen istemedin ilerde bunlar çocuklarınızın annesi olacak
tamam işte ama kız orada ben namusluyum ben bakireyim kimseye vermedim diye göğsünü gererek söylemiyor bunları. sadece ön ilişki olmadığını ve fiziksel olarak bakire olduğunu söylüyor. namus bekçiliği konumuna çeken sen oluyorsun. benim nasıl birisini istediğim seni ilgilendirmez. zamanında kandım birilerine ve bakir değilim. ne yazılırsa onu çekerim. Her neyse siz benim hayalimdeki Fenerbahçe'yi anlamamışsınız.
@Emir8 peki emir bey anlaştığımıza sevindim siz de bakir değilseniz hakettiğiniz bundan kalır değil zaten saygılar
Herkes gönlünün ekmeğini yer umarım iyi günler 👋
aşağı* ve yanlış anlaşılmasın ne yaptığı beni ilgilendirmez herkes kendi hayatından sorumlu ahlak bekçisi de değilim hiç olmadım da sevmem bu tip muhabbetleri sinir olduğum şeyi son kez dile getiriyorum o kadar şeyi sayıp sayıp ama ben bakireyimm vajınal olmadı demesi olmasa ne olur olsa ne olur yapmışsın yapacağını ilerdeki kocana bakireyim derken bu tip şeyleri de anlatacak mı diyeydi hani siz bakire ohhh tertemiz buldum dşye sevinirken gerçekler anal birleşme yaşamış oralın dibine vurmuş kızlar olduğunu tahmin edemiyorsunuz ya yoksa banane
@Emir8 inşallah inşallahh
Çok haklısın böyle kişiler kendine bakire diyor ya şaşıyorum
sevişmedir. sevişerek mastürbasyon. yapmış oluyorsunuz. bence. haklımıyım
Oral , anal var. Penisi vajinamin arasında girmiyor ama arasında surtuyor. Agzima bosaliyor seks degilmi
oral mastürbasyon sayılır.
anal varsa (anal seks. sekstir. )
ona aslında svişme diyorum seks dediğin zaman gir çık birleşme olmalı
Oral da agzima girsin cikis bosalma. Anala giriyor bu seks degilmi
değil canım değil
ön sevişme tutku ve erotizmdir seks vajinal keyftir erotizmle onu karıştırıyoruz
Oral , anal yapıldı ama?
tmmm işte erotizm birleşme olmadan tutkuyla sevişmek oluyo seninki
Ama gotume giriyor nasi birleşme yok
ha ona dikakt etmedim siz erotizmden çıkmışınız ozaman :) seks yapmışsınız
Seks anlam olarak birleşimden gelir yani kelime anlamı olarak biraz making love deniyor sizin yaptığınıza seks denmez
Analima giriyor. Agzima bosaliyor. Seks olmuyor mu
Birnevi neden bu kadar o anlama gelmesini istiyorsun ki kendini kanıtlama ihtiyacın varmış gibi sal gitsin
Evet seks yapmışsın dibine kadar
Millet niye seks illa vajinal diyor:^^_^
Onlar çünkü erken boşalanlar :) Sevişirse dayanamaz boşalır ilişkiye geçemez diye korkuyor
Sevgilim gec bosaliyor o konuda sikintim yok. Ha onsevisme tabi var. Ama heryerime dokunuyor. Penisi vajinamin arasında içinde sürüyor basiyor. Oral. Ve anal da ucu giriyor. Yani seks sayılıyor dimi ^_^
Fazlasıyla hemde :) Sizde sadece yuvaya yerleştirip boşalmak kalmış herşeyi yapmışsınız
Sadece vajina kaldi aynen. Ama millet moralimi bozdu. Onsevismede seksin parçası. Orali anali seksten saymiyorlar *_*
Evlenmeden bakirelikte veremem
Verecegini vermişsin onuda imzayı atana verirsin artık :) O kanı akıtmayı hakeden o bırak delsin içini
Iste bu adamla evlencez. Evliigi beklko
Tamam o zaman soeun yok iyi seviş vazgeçmesin sıkılıp 😅
Bakire misin 😂😂😂😂 Bende amerikan başkan prezınt prezidıntıyım
Evet yapmışsın.
Peki sadece penisin kafasının anala girmesi de mi seks
Orala onsevisme demişler. Ama oral ile bosaltiyorum
Evet sonuçta bir birleşme yaşanmış. Yüzden yapmışsın dedim. Bence oral da seks bu arada
Bencede öyle agzima bosaldi wjjsjs
Afiyet aşkım gdhshsj
Benim inancıma göre tam zina yapılmadı hala. Ama günah büyük günahlar yaptınız.
Zina olduğunu biliyorum onu sormadım. ben seks yapmis oluyor muyun
Seks yaptım ama sadece anal diyeceksin
Seks sadece penisin ice girmesi mi? On sevisme de seks ama
Offf kelimelerede ne takıldın ya? Hayır ön sevisme seks değil! Seks değil!
Umarım ilerde pişman olmazsıın
Neden?
İlerde eşin sevgilin sorun ederse diye bakireliğini
Bakireligim duruyir
Vajinal yasamadim
Bakire değilsin duran şey kızlık zarı
seks degildir sadece sevişmedir
Göte girmek seks degilmi
seks dedin mi vajinaldir bence
Sayilmaz icine girmedikce
Anala giriyor ama
Anal yapiyomusunn ama gene bakiresin 🙂
Bakireyim
Himm guzell analdan zevk aliyonmu
Vajina olmadıysa olmamıştır bana göre
Ne alaka heryerime dokunuyor sevismenjn ustu bisey bu. Analım girdi sikinin ucu kac kez
Cinsel ilişki, cinsel birleşme, çiftleşme veya vajinal seks, bir erkeğin sertleşmiş olan penisinin, uyarılmış bir kadın vajinasının içine girmesini kapsayan, cinsel zevk ya da üreme amaçlı bedensel ilişki için kullanılan bir tabirdir
Seks vajinal olmak zorunda
Anal ozaman?
Anal olmaz
Oral anal bastirma surtme bosalma var ama? Seks olmuyormu
Oluyor
Bakire değilsin sen
Vajinama girmedi
Girmesin bakire değilsin
Yok canııımm. G.. tten yeme seksten sayılmaz.
Anal olunca seks yapmış sayılır
Sayılır mı onsevisme de seks
Anal olursa sexs olur, içine giriyor
Sevişmek oral yapmak en mükemmel zevk
Yok ben seks yapmis sayılıyor muyum. Vajina hariç anal oral çıplak surtme bastirma bosalma yaptik
İlla içine girmek değil seks öyle olsa sana oral yapayım diyene ne dersin
Bende siz gibi dusunuyorum ama çoğu yorum yapan anal oral onsevisme diyir
Değilse o zaman gelen giden sürtsün yalasın emsin
daha ne olsun🤷♂️oda olmayıversin..
Vajina olmamis seks degil diolar da
Yok yaaaa, bir de sadece vjnl sks olup da diğerlerinin olmadığını düşün.. bunu seninle yaşayan şanslı.. olması gerektiği kişi zamanda, eksik son halkayı da verirsin.. bundan iyisi mi var
yani seks oluyor tabi
Başlangıcı
Ama seksin içinde dimi seks diyebilriiz
E yani evet
Bi daha ki sefer deneyeceğin bi şey daha var
Neymis
Denemişte olabilirsin şimdi 2 satırla nası anlatayım gizliymişsin
Hala herkes yanlış cevaplar veriyo şaka gibi
her şey zaten ön sevişmedir gerisi hikâyee
Anal yaptın mı?
Süper
Yaşın kaç