Böyle mesela evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum ama el ele tutuşmayalım, öpüşmeyelim olayında da değilim. Ortadayım biraz. Sonra mesela çok muhafazakar değilim ama çok modern de değilim. Kendimi bazen güzel buluyorum bazen bulmuyorum. Bazen zeki olduğumu düşünüyorum bazen değil. Benim gibi birisiyle de asla karşılaşamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı düşüncelerdeyiz ama hep bunlar söylemde kalıyor. karşınıza çıksa işte bu soru vesilesi ile biri ki yazıyorum yorum olarak görüyorsunuz. ne kadar ciddi bir adım atardınız. güven olayı bence her şeyden önemli. sevgi saygı sadakat dürüstlük olduktan sonra ufak çekimler olabilir güzellik de katabilir ama bir insanı gerçekten tanıyıp ya bunun yanında ben hep iyi hissederim düşüncesini almak mı önemli yoksa farklı şeyler mi? burcunuz nedir yaş kaç bir de?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoran bak bibot bile sana sitem ediyor. hiç mi kalbin sızlamıyor...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanıma uyuyorum ama ciddi bi ilişki için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için şu an tanışalım olaylarına girip seninde vaktini almak istemiyorum nasipse daha sonra da karşılaşabiliriz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
+1 yılKarmakarışık duygular içerisindesin sende bende böyleyim yeminle😀😀 bazen çok yakışıklıyim diyorum bazen de çok çirkinim diyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet giyinişe ve ortama göre değişiyor :D
- +1 yıl
Aynen öyle neden böyleyiz acaba herkes böyle mi yada🤔🤔
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. İçinde bulunduğun duygudan (Karmaşık duygular ve kafa karışıklığı) çıktığında ki çıkabilirsen bu devirde bu ülkede... Her şey hallolur. Yalnız değilsin. Milyonlar öyle :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazenlerle yaşanan hayat tat vermez doğal olarak. 10 cümle kurmuşsun 50 tane bazenin var.
10 Yorumla
+1 yılAğır başlı ol açık sözlü ol evlenmek iyidir yoksa satmak yarı yolda bırakmak iki kelimeye bakıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılaynısı benim içinde öyle sizin burcunuz ne boğa veya ikizler olabilirmi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılzeka kısmı hariç aynı benim gibi düşünüyorsun
00 Yorumla Kimse s.. kmeyecekse niye sevgili oluyosun? Köpek al kendine. Sadık, * çalışmaz vs
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel düşünüyorsun tebrik ediyorum seni gerçekten
10 Yorumla
+1 yılSen endogrusunu yapıyorsun evlenmeden cinsellik yapılmaz. opusme el ele tutuşmuş sarılma kucaklaşma olur onda sorun yok. ama. cinselkik. yapildiktan sonra bırakırsa ne yapacaksın yani
01 Yorumla- +1 yıl
Ben seninle aynı düşüncelerim
+1 yılİşte o kişi benim 😂
Hayallerindeki erkek10 Yorumla
+1 yılHangi şehirdensin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Tüh şans gülmedi yüzümüze
+1 yılNe pok olduğum belli değil diyorsun yani
00 Yorumla
+1 yılGel konuşalım biz senle bu konuyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tek değilmişim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden senin neyin var?
00 Yorumla
+1 yılTam benliksin güzel istanbuldayım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara :)
- +1 yıl
Olsun istersen olabilir gelebilirim bile
+1 yılGüzel işte düşüncen
02 Yorumla
Soran+1 yılama aynı düşünen bulamıyorum
- +1 yıl
boş ver gitsin sen eğlenmene bak mutlu olmaya çalış ve zamanlarını güzel değerlendir aynı zamanda aşktan daha önemi şeyler de var :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ben
10 Yorumla
+1 yılYüzeysel tatmin diyorsun yani
00 Yorumladeğiş o zaman
00 YorumlaBen senşn gibiyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri