- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, sevgilisiyle cinsellik konuşmayan erkekler de olabilir. İnsanlar arasındaki iletişim tarzları ve rahatlık seviyeleri farklılık gösterebilir. Kimi çiftler cinsellik konularını açıkça ve rahatlıkla konuşurken, kimileri daha çekingen veya utangaç olabilir. İnsanların iletişim tarzları ve rahatlık seviyeleri farklıdır. Bazı çiftler cinsellik konusunu rahatlıkla ve açıkça konuşabilirken, diğerleri için bu konu daha özel ve çekingenlik yaratan bir konu olabilir. Kişilerin yetiştirildiği kültür, aile değerleri ve inançları, cinsellik konusunda nasıl iletişim kurduklarını etkileyebilir. Bazı kültürlerde cinsellik daha özel ve saklı bir konu olarak görülürken, diğerlerinde daha açık bir şekilde konuşulabilir. Önemli olan, çiftler arasındaki iletişimin açık, saygılı ve rahat bir şekilde gerçekleşmesidir. Eğer siz veya partneriniz cinsellik konusunu konuşmaktan çekiniyorsanız, bu konuda birbirinize destek olabilir ve yavaşça rahatladıkça konuşmayı deneyebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl- +1 yıl
Teşekkürler en sevdiğim şarkılardan :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine mi istiyorsun? Nedendir cinselliğe olan bu düşmanlığınız da, konuşmak bile istemiyorsunuz? İnsanın yaşam enerjisinin çekirdeğinde cinsellik vardır. Öyle olmasaydı ne kadınlar istediklerini elde edebilirlerdi, ne de turizm, tekstil, mücevherat, otomotiv, kozmetik sektörleri ayakta kalabilirdi. Beğenseniz de, beğenmeseniz cinselliği talep eden kadınlar ve erkekler her zaman olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne sana ne sana ne ben sevmiyorum sevmek zorunda da değilim beni eleştiremezsin fikrime karışmaya hakkın yok özgür bi ülke burası
Soran+1 yılSaygı duymak zorundasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de tam tersi oldu ben eşimle sevgiliyken yaşımın küçüklüğünden kaynaklı çok istekliydim eşimle hep muhabbeti cinselliğe getiriyordum ilk buluşmamızda evine gittim seviştim tabi ona çok güvendiğim için, o da bana güvenmiş bir de çocukluktan beri birbirimizi tanıdıgımız için her buluşmada dudaklarına yapışıyordum şimdi boyumuz kadar çocuğumuz var azgınlığım geçmedi 😂 yan yana oturduğumuzda bile dokunmak istiyorum ona.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer verdiğim için konuşmuyordum, o açmadıkça açmıyordum, sonunda ne mi oldu? Terk etti ahahah
00 YorumlaNiye sevgiliyiz o zmb mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim olmadı ki 😂
01 YorumlaBenimle konuştular
20 Yorumlavardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İmkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmayan var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılKim
Cevap sahibi+1 yılBen çoğu ilişkinde konuştum çoğu ile de yaşadın
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne