Ayrılır ayrılmaz hayat kadını ekleyen ve bu kişilere yazan, hatta onlarla ilişki yaşamak isteyen adam hiç sevmiş olabilir mi?

Üstelik sevgisi bir iki günde bitmiş, sevgi öyle iki günde biter mi olabilir mi böyle bir şey? Hayatımda biri varken sadık biriyim yokken umursamam diyen birinin sözüne güven olur mu yeni ayrılmışiz iki gün olmuş? Üstelik o bana dönerse bile ona bağlı kalamam eskisi gibi sevemem diyormuş arkamdan bensiz mutlu olduğunu söylüyormuş umrunda değilmişim kalbi boşmuş ve zaten benim ona dönmeyeceğimi biliyormuş daha önce hep o döndüğü için artık o da dönmezmiş. Üstelik eskort kıza eski sevgilimden daha seksi birisin diye konuşan biri hiç sevmiş olabilir mi? Ne düşünüyorsunuz bu konuda değerli hanımlar lütfen yargılamayın gerçeği bilmeme rağmen yinede sormak istiyorum işte. Kendimi sürekli aldatmaya kendime yalan söylemeye çalışıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanmak istiyorum kendisi ilişki bittiği için beni hatalı görüyor ve sevmiş olduğunu söylüyordu ayrılan taraf benim ancak ailemi tercih meselesi yapan biriydi uzağa gelin gidecektim. Red edince hemen vazgeçti bu iş bitti dedi. Uzun senelik bir ilişkiydi.

Ayrılır ayrılmaz hayat kadını ekleyen ve bu kişilere yazan, hatta onlarla ilişki yaşamak isteyen adam hiç sevmiş olabilir mi?