Cinsel Yaşam Erkeklerin benim seks kölem olmasını istiyorum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Her şey benim zevkime göre olsun benim zevkim için ölsün gerekirsw Erkeklerin benim seks kölem olmasını istiyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. oldu başka arzun kölemiyiz biz be kullanamazssın bizi :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zevk alıcaz birlikte Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl inş bulur alırsın :) ne diyim abla Yorumla Kemal0099 +1 yıl Dnyelim Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni altına alırlar tokatlaya tokatlaya, bağırta bağırta, itaat ettire ettire s.. kerler. Çok yükseklerden uçma. 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben de arada hemcinslerime karşı hissediyorum bunu. Zaten sevgilim kölem oluyor karşı cinste =) 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. egoların var anlaşılandemek ki birileri seni fena üzmüş 0 0 Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 3TL farkla yanına da büyük boy patates kızartması koyalım mı? 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur ama önce Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavini ol ondan sonra bakarız 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kölelik kaldırılalı yıllar oldu ama sen bilirsjn 0 0 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Valla olurum , üstüne para bile vereyim 🙈😍 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal tabii ki, anormal bir istek yok ki. Aksine birçok erkeği de etkileyecek bir istek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende köle olup tamamen kadının karşısında hareketsiz kalmak istiyorum o beni stres topu gibi kullansın 0 0 Yorumla
Sinan383838 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Normal neden olmadın kendi zevkine fazla düşkün birisin gayet normal bende karşı tarafın zevk almasını çok önemsiyorum zevk alsın ki zevk versin 😁😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl işte tam aradığım kız beni her türlü seks kölen olarak kullanabilirsin kullanıp atabilirsin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl etek giydirip straponla becerebilirsin başımı ggüslerine bastırıp nefessiz bırakabilirsn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin zevkin için ölsün 😅😂🤣🤣Sonra cinsel ilişkiye girdiğin erkeği yiyecek misin? 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yani ne dersen yapmamızı mi istiyorsun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen kölem olsan daha çok zevk alırsın 0 0 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gizliden sorma burada bi dünya köle bulursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özellikle kapalıysan köle olanlar var 3 5 Yorumla wwakle +1 yıl Sen kapalimisinn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @wwakle evettt Yorumla wwakle +1 yıl Nasil fizigin falan peki Yorumla barmennn11 +1 yıl kapalılar daha ateslı bencede Yorumla wwakle +1 yıl Takipleselim mi yazabilirmisin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yeri geldiğinde kadında erkeğin kölesi olmalı ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın istiyo heralde 😂 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olur yapalım 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. En doğal hakkın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
oldu başka arzun kölemiyiz biz be kullanamazssın bizi :)
Zevk alıcaz birlikte
inş bulur alırsın :) ne diyim abla
Dnyelim
Seni altına alırlar tokatlaya tokatlaya, bağırta bağırta, itaat ettire ettire s.. kerler. Çok yükseklerden uçma.
Ben de arada hemcinslerime karşı hissediyorum bunu. Zaten sevgilim kölem oluyor karşı cinste =)
egoların var anlaşılan
demek ki birileri seni fena üzmüş
3TL farkla yanına da büyük boy patates kızartması koyalım mı?
Olur ama önce Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavini ol ondan sonra bakarız
Kölelik kaldırılalı yıllar oldu ama sen bilirsjn
Valla olurum , üstüne para bile vereyim 🙈😍
Normal tabii ki, anormal bir istek yok ki. Aksine birçok erkeği de etkileyecek bir istek.
Bende köle olup tamamen kadının karşısında hareketsiz kalmak istiyorum o beni stres topu gibi kullansın
Normal neden olmadın kendi zevkine fazla düşkün birisin gayet normal bende karşı tarafın zevk almasını çok önemsiyorum zevk alsın ki zevk versin 😁😁
işte tam aradığım kız beni her türlü seks kölen olarak kullanabilirsin kullanıp atabilirsin
etek giydirip straponla becerebilirsin başımı ggüslerine bastırıp nefessiz bırakabilirsn
Senin zevkin için ölsün 😅😂🤣🤣
Sonra cinsel ilişkiye girdiğin erkeği yiyecek misin?
Tahmin edeyim mastürbasyonla çözüp bol bol horno şzliyırsun)
- Seni de sever bir gün, öyle deme😆
Sıkıldım yönetmekten zaten biraz da sizde olsun kontrol:)
Ciddiysen profilim açık 🫡
Yani ne dersen yapmamızı mi istiyorsun
Sen kölem olsan daha çok zevk alırsın
Zevk meselesi. Talep görecektir.
Gizliden sorma burada bi dünya köle bulursun
Özellikle kapalıysan köle olanlar var
Sen kapalimisinn
@wwakle evettt
Nasil fizigin falan peki
kapalılar daha ateslı bencede
Takipleselim mi yazabilirmisin
Yeri geldiğinde kadında erkeğin kölesi olmalı ama