Var mı acaba?
Bana hep soft sevenler denk geliyor ne iş ise, tanışırken bir kadının sert sevip sevmediği anlaşılabilir mi?
Var mı acaba?
Bana hep soft sevenler denk geliyor ne iş ise, tanışırken bir kadının sert sevip sevmediği anlaşılabilir mi?
Genelde akıllı Zeki kadınlar araştırmacı ve güçlü karakterli kendini iyi ifade eden kadınlar sert seviyor , bir de feminist takılanlarda ilişkiye gelince sert seviyor ilginçtir ama benim partnerlerimden edindiğim tecrübe bu
Cevap
8Cevap
Hanım hanımcık hemcinslerimin aktifken ben yataktaki hallerini görünce hoşuma gidiyor ve kimin sert kimin soft sevdiği dışarıdan belli olmuyor.
Bu durum normal zamanlardaki karakterle zıt gibi bir intiba uyandı bende, normalde dominantsa yatakta tam tersi gibi.
Ben bayiliyorum sert sekse. İtaatkar olmamdan kaynaklı sanırım.
Bugüne kadar beraber olduğum kadınlardan naif dediğim çok hassas dediğim kadınlar küs yatakta ejderhaya dönüşüyor
O hiç belli olmuyor ama kadınların geneli sert sever
Yatağa geçmeden anlayamazsın. Deneme yanılma.
sertten kastın
kadın nasıl olursa sert olur?
Sert seven dedim fasulye kardeş
Kadın sert olmasın
sert yaparken ne yapacan işte onu soruyom
nasıl bir sertlik
Onu demeyeyim şimdi şuraya fantezilerimi dökmeyeyim değil mi :D
Karşı taraf canının yanmasından zevk alacak biraz, genel olarak bu
bilmedikleri için
belkide yapmak istemiyorlar
sertten kastı nne
anlat bilelim
bilsinler
belkide talip çıakcak
Ben her deliğe sokmuyorum üstad talip çıksa ne olacak :D
Bilmedikleri halt yok bence
Anlaşılmaz. Kendimden biliyorum 😜
Gaza getirince rengini gösterir
Zaten beğenip elektrik aldığım biriyle flortleşince dediğini yapıyorum ama normal arkadaşlarım bunu asla anlayamaz
Seni tatlı tatlı zorlayarak kandırmalarını seviyorsun
Genelde kandıran taraf ben olurum. Eğer birini beğendiysem o benim avımdır🙃
Az yaman değilsin o zaman 😏 Peki nasıl kandırıyorsun? Ya o seni avlıyorsa?
O zaman ava giderken avlanır 😂
Fark etmez oda olur diyorsun? Bence zekasına güvenen eğlenceli bir kadına benziyorsun muhtemelen ilgi çekiyorsundur
@Adartmnskc Bence bu kadar yeter bildirim gelip duruyor mk dm den halledin işinizi
dısardan anlasılmaz
Bana da hep soft geliyor maalesef ☺️
Ruh hastaları onlar
Anlayamazsın be onu