Çok endişeleniyorum niye böyle oldu. Ben zevk almak istiyordum. Ama acı çekiyorum şu an
İlk ilişkim oldu kanamam 1 gündür durmadı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
durmadan degildir heralde, Şu an kanamiyordur ya da kaniyorsa da ped falan takip yara bandi gibi durduruyorsundur dimi. Yani yara aldiginiz icin ilk bir kac gun yapmamak zaten en guzeli orasi iyilesmesi kendine gelmesi toparlanmasi falan ne de olsa yara almis oluyorsunuz normal yani...
Benim bakireligim gidince kanamam 3 4 gün sürmüştü gayet normal bişey ayrıca acı çekme durumu falan da yok sadece birkaç gün lavaboya gittikçe acı çekersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
durmadan degildir heralde, Şu an kanamiyordur ya da kaniyorsa da ped falan takip yara bandi gibi durduruyorsundur dimi. Yani yara aldiginiz icin ilk bir kac gun yapmamak zaten en guzeli orasi iyilesmesi kendine gelmesi toparlanmasi falan ne de olsa yara almis oluyorsunuz normal yani...
Bir kaç gün kanama devam edecektir ilk etap da zorlanmış olabilirsin ama sonraları doğru adımlar ile zevk kaçınılmazdır.
herkesin zarı aynı değil fakat çok zorlanmissin herhalde
Islaktı kaygandı ama giremedi organ niye böyle oldu bilmiyorum
buyuk gelmjs sanirim
*arrağı bi güzel yemişsin oturmuşsun *ötünün üstüne, iyi olmuş *rospu.
Belkş kocası belki sevgilisi belki ikiside değil kimin kaşar kimin namuslu olduğunu sen mi seçiceksin sen allahmısın s**ak herif
@Rıfat84 Yahu *oduğumun malı her yorumuma atlama *iktir git embesil beyinsiz herif engelliyorum seni.
Zorlamış seni tecrübe olmayınca normal ama sonuç ne olur bilemem doktora git istersen
eee becerıksız kolpalarla olursan olacagı bu doktorum muhtemeln rahım dudagını yırtı durmaz o kan acıl doktora git
Benim bakireligim gidince kanamam 3 4 gün sürmüştü gayet normal bişey ayrıca acı çekme durumu falan da yok sadece birkaç gün lavaboya gittikçe acı çekersin
Oha bıçaklandın mı naptınız siz
Evet
Bi kaç gün azar azar devam eder
Leke gibi mi yoksa regl gibi mi
Regl gibi
Normal değil ama leke leke şeklinde ise normal
Daha çok acı çekersin ama psikolojik
Acı çekiyorum zaten
Yaptığına pişman mısın
Yapmayı ben de istedim yalan değil ama böyle acı çekeceğimi beklemiyordum
Bundan en geç birkaç sene sonra keşke yapmasaydım dediğin bi hata olarak kalıcak hayatında
Çok mu büyük geldi
Bilmiyorum
Ya da seninki dar geldi
Hıc korkmuyo musunuz nasıl evlencem falan dıe
Masıl oldun?
Buyumuydu?
Yapmayaydın iyiydi
Girme oldumu