Abartılacak bir durum yok ama sanki öyle bir tasvir ediliyor ki milli oldun mu diye bir soru var yani...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence bu toplumdan kaynaklı bir durum. Yalnızca bizde cinsellik abartılı ve korkunç bir şeymiş gibi gösteriliyor. Örneğin gerdek gecesi sanarsın ki ölüm günün…
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok saçma keşke bu toplumu yurtdışına götürselerde farklı toplumların nasıl yaşadıklarını görseler
- +1 yıl
Bazı şeyler ata toprağından gelir. En basit şeyler bile görmezden geliniyor, töre hâla devam ediyor mesela… hâla kız çocukları evlendiriliyor bu ülkede :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadını kadın değil. Seks sunamıyor. çek cumhuriyetinden bir kız arkadaşım var. Ben böööle seks görmedim ya. Kızla konuşuyoruz. Türk kadınına kadın demezsin bir kere konuşsan. Anlaşıldı ki ben evlenirsem çek bulgar ya da litvanya vs. benzeri yerlerin kadınlarla evlenirim. Bizimkiler dekendilerine kadın desinler.
00 Yorumla
+1 yılgelişmememiş ülke olduğumuzdan aaa ayıp bee kayıp diye diye her şey gizli saklı kaçak göçek güç gösterenine dönüyor ne hikmetse :) oo kaç kişiyle oldun kız arkadaşın var mı sanane yav diyecen saygısız oluyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHe bir de öyle bir şey var utanırlar aynı zamanda ama yaparlar o da ilginç bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaalesef bu ülkede cinsellik tabu olduğu için abartılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik önemli. Temel ihtiyaç. Yemek yemek gibi.
18 Yorumla
Soran+1 yılTamam da normal bir durum bu dünyada yaşayan tek insan biz değiliz 8 milyon insan yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes başkaları kadar şanslı olmayabiliyor. Mesela ben en son 49 ay önce yaptım. Benim için normal bir durum değil.
Soran+1 yılÇünkü abartıldığı için olabilir mi? Avrupa'da ki insanlar neden bunu takıntı yapmıyor? burada sırf karşısında kız olduğu zaman konuşma tarzını değiştiren kişiler var.
Cevap sahibi+1 yılEvet mesela ben karşımda kız varken rahat değilim asla. O yüzden kızlarla konuşmuyorum. Kızların egosunu çekmek de istemiyorum ayrıca. Yalnız ölmeye karar verdim. Kimseye ilişmiyorum.
Soran+1 yılEgoyu oluşturan kim? Eğer ki karşılarında yabancı erkekler olsaydı ego oluşmazdı
Cevap sahibi+1 yılEvet egoyu oluşturan erkekler ama farkeder mi? Bu küresel ısınmayı engellemek için mücadele etmek gibi bir şey.
Soran+1 yılEvet fark eder bilinçlenip bu düzeni değiştirmek kendi elimizde
Cevap sahibi+1 yılKüresel ısınmayı nasıl tek başına değiştireceksin? Sen dağ misin? Küçücük bir kum tanesisin. İnsanların birlik içinde bilinçlenip mücadele etmesi peri masallarından öte değil.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne