Çok pis yandı canım , kanım geliyo arada halen , bişiy olmamıştır diyil mi 😔
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok pis yandı canım , kanım geliyo arada halen , bişiy olmamıştır diyil mi 😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Hala kan gelmemesi gerekir. Zaten ilk yaptığın zaman da az bir kan geliyor. Canın acıması normal ilk seferde
Ara ara sızıntı şeklinde geliyo kanımm 😔 bişiy olmuş mudur peki 😔
Yani sanmıyorum ne olabilir diye düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor olabilecek. Çok kötü hissedersen veya durmazsa acile gidebilirsin.
Çokk pis canım yandı ve halenn sızlama gibii hissediyorum oramda , kasıklarım ve alt karın bölgem çok fenaa sancı var halen 😥
Kız ne kasık ağrısı falan abartma olmaz o kadar ağrı. Regl mi olcan acaba onun ağrısı mı? Normalde böyle yok kasıklarım ağrıyo karnım sancıyo durumu olmaz. Sanırsın çin ordusuyla seks yaptın
Yemin ederim fenayım kızz varyaa ayakta duramıyor gibiyim 😔
Ilık bi duş al yat dinlen bari ne diyim 😅
Yaaa 😔😥
Anca azcık toparlanabildim kanım daha bu sabaha kadar ara ara sızıntı şeklinde geliyodu bidaha gelmedi artık 😔
Eger asiri fazla kaniyor ya da durmuyorsa acile git
Kaç yaşındasın ki ilk cinsel ilişkin sevgilinle
28 yaşındayım
Kucuksun zannettim. bende 18 yaşındayım benim için daha erken biliyorum garip olucak ama bizim sülale bakirelik kavramına çok önem veriyor evlilik üzerine seks yani sen benim yerimde olsan bozdurur muydun ya da şu an pişman mısın bekaretini kaybettiğin için
Hyr pişman diyilim amaa sen o yaşta bozdurma bence
Bencede çünkü pişman olacağım şeyler yapmayayim bazen ailem bekaret kavramına çok önem veriyor diye cahilmisler gibi geliyor senin ailende benimki gibi mi
Aynılar canım önem veriyorlar hemde aşşırı
sevgilin dikkatli davranmadı mı
O an birden yüklendi 😔
gt herif