Geri çekilmeli ilişki ve gebelik riski hakkında bilen kişilere sormak istediklerim var, lütfen bilenler cevaplayabilir mi?

Arkadaşlar merhaba herkesin kendi yaşam tarzı ve benim yaşamımda cinsellik var, yargı dağıtacaklar baştan söylüyorum siz lütfen yazmayın.
Şimdi sorunum şöyle 9 Temmuz’da erkek arkadaşımla geri çekilmeli bir ilişkim oldu (korunma yöntemi değil) bunu ben biliyorum ama erkek arkadaşım kendinden emin, içine boşalmadığım sürece sorun yok, kendimi kontrol edebiliyorum diyor. Neyse. 17 Temmuz beklenen regl tarihimdi, çok düzenli olduğunu söyleyemem zaman zaman gecikmelerim oluyor ama bu defa tam 16 gün gecikti!
Bu süreçte ilişkinin üzerinden 14, gecikmenin üzerinden de 6 gün geçtiğinde ben ev tipi gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı. Sonra gecikme devam etti ve ben 10. Günde 2 farklı markadan gebelik testi alıp sabah sıkışık idrarla test yaptım biri direk negatif, diğeri belli belirsiz hayali bir çizgi daha gördüm evham yaptım haliyle ve direk kan tahlili yaptırmaya özel bir hastaneye gittim. Şüpheli ilişki üzerinden 17, regl gecikmesi üzerinden de 10 gün geçmişti. Kan tahlilinde çıkan sonuç < 0,100 şeklindeydi. Dün regl gecikmesinin 15. Günü şüpheli ilişkinin de 24. Günüydü bir test daha yapayım dedim o da negatif çıktı. Kafamda kura kura bir hal oldum resmen, yarın kadın doğuma randevum var. Sizce bahsettiğim durumlarda artık gebelikten değil başka bir şeyden mi şüphelenmeliyim? 4 idrar 1de kan testim negatif çıkmış. Beni aydınlatabilecek olanlar lütfen yorum yapın..

Geri çekilmeli ilişki ve gebelik riski hakkında bilen kişilere sormak istediklerim var, lütfen bilenler cevaplayabilir mi?