Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her korunma şeklinin düşük de olsa hamilelik riski vardır. Kendi keyfi için seni kullanmak istemesini doğru bulmuyorum. Özellikle hapların yan etkisi oldukça fazla. Adet düzensizliğinden tut emboliye kadar türlü olumsuzluklara yol açıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşımı doğum kontrol hapının sebep olduğu emboliden kaybettik. Yine ertesi gün hapının da olumsuzlukları var. Geri çekilme yöntemi de erkeğin korunduğu yöntemlerden. Onun da düşük de olsa riski var. Çünkü meni sıvısı ereksiyonla beraber salgılanmaya başlar ve onda da az da olsa sperm hücresi bulunur. Yine de, bizim tercih ettiğimiz korunma yöntemimiz bu. Uzun yıllardır yaptığımız her cinsel ilişkide ben dışarı boşalarak tamamladım. Hiç birinde sıkıntı yaşamadık.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılİlaçların da spiral taktırmanın da prezervatifin de geri çekmenin de koruma yuzdesi 85 tir ve risk alan her şekilde kadındır. Bir şey olmaz diyene asıl guvenmemen dogru olur zira sahiplenmez de ne malum benden oldugu kendin hallet gerisini der ve KAÇAR
03 Yorumla
Soran+1 yılHer seyden once bi canli ve ben magdur olurum ama cinsellik yasarken bu 85 korumayi nasil arttirabiliriz?
- +1 yıl
Bu bir hastaneler ve araştırmalara dayanan istatistik verisi ve cinselliğin oranın kullanılmadğı yan türleri korumayı artırabilir umarım anlatabildim. Sevgilin istiyor diye kendi ayagında gereksiz sıkma riskine girersin ve adı sevgili , en ufak sorunda küstüm deyip gitme olasılığı çok yuksek:
Bir sonraki soft şantaj adımı sende bosalmazsam bosalacak kadın bulurum tribi olur zira senden istedğini alamamanın son adımlarını hisseder.
de
Hakikaten sevgili ne ki gelip geçebilecek kaypaklıkta bir karşı cins ve hic bir seyin garantisi tapusu sorumluluğu masrafınada karışmadan tüyüp gidebilir sen de kendi başına ayıklanacak koca bir tepsi pirinç ile kalakalabilirsin - +1 yıl
Onun hevesi ugruna sonuc buna dogru gidebilir aynı konu
Geri çekilmeli ilişki ve gebelik riski hakkında bilen kişilere sormak istediklerim var, lütfen bilenler cevaplayabilir mi? ↗
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki erkekler olarak bunu severiz bu içgüdüsel bir şey yani kadinini döllemek tohumlarını onun içine birakmak bunu sevmeyen erkek bilmiyorum erkekliğini sorguladım. Korunduktan sonra kadın hem erkek hem kadın için güzel bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle rahat rahat yapıyorduk korunma konusunda iyiydi ve o içine boşalmamı istiyordu. Hamile kalsa ortada bırakmayacağımı biliyordu o yüzden çok rahattı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılBencede sonra hamile kalıp kurtas yaptırıyorlar
38 Yorumla
Soran+1 yılAy ne fiziksel ne psikolojik kaldiramam
- +1 yıl
Aynen ben çok üzülüyorum sonra doğurup olduren mi cope mi atan soguk kış gününde yeni doktor olmuş kız alıp hayata bağlamış yoksa olabilirdi
- +1 yıl
@kanka35 simdibu kız bebek cocuk esirgemede daha mı iyi 5 dk zevk kimlerin hayatini mahvediyor
Soran+1 yılKurtaj yapiliyor ozel hastanelerde ama allah korusu o noktaya gelinmesin istemeyen herkesin
- +1 yıl
Ben severek doğurdum ama bilinçli kalmadım
Asla deneme. Hap ok var ama o hapın içinde neler var. Gerek yok adamın 2 saniyelik keyfi için. Zaten onun için aynı keyif hep
11 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi bence de oyle
Gizli Üye(25-29)+1 yıla. k cinsellik sorusuna bütün erkekler cevap yazmış başka sorular olsa dönüp bakmıyorlar
44 Yorumla
Soran+1 yılBu arada cok haklisin baska soru sordugumda 2 cevap bile gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıl🥲🤦🏻♀️ gerçekten öyle tek ilgi alanları bu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılElla olmuş 500 TL, deli misiniz? Adetin 1. gününden sayın, 10. güne kadar ve 22. gün ve sonrası güvenli, o günlerde içine boşalabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Deli gibi hemde. Final çünkü bu ve o sıcaklığı partnerime hissettirmek istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEe kız hapla mi korunuyor
Gebe kalınması için adetten sonra 11. ve 17. günler arasında içine boşalırsa kalınabilir, diğer günlerde dilediği kadar korumasız içine boşalsa da hamile kalınmaz mağlesef, o deneyimi yaşayabilirsiniz yani hemşireyim detaylı anlatabilirim
15 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar emin misiniz kalinmadigina? Istatiksel olarak mumkun gelmedi bana
Soran+1 yılMesela 12. gun sorun yok mu
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu yaşa geldim daha hiçbir kadının içine boşalmadım. Ertesi gün hapına bile güvenmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz bu cesareti ben de anlayabilmis degilim
+1 yılPrezervatifsiz sesk yapilir erkek kendini biliyorsa sorun yasamazsin ama herkes beceremez
00 YorumlaGüzel bir his ama hamilelik istenmiyorsa tercih etmek riskli.
00 Yorumla
+1 yılO haplar kadınların vücudunun düzenini sistemini bozuyor atma gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBoş ver ama vajinanın üzerine boşalıp ileri geri sürtunce o zevki alır zaten
42 Yorumla
Soran+1 yılYine de riskli degil mi
- +1 yıl
Hap atarsın işin garanti olur ama riski yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 45 üstü kadınları seviyorum kadın Burak diyor direk
02 Yorumla
Soran+1 yılMenapoza girmis kadin
Cevap sahibi+1 yılAma yinede boşalıyor kendi Burak diyor seksse yeni başladım 45 üstü neden bu kadar boşalmamı istiyor çocuk nasıl olsa olmaz kafası galiba ama 45 üstü kadın aşırı derecede boşalıyor nerede ise çarşaf aşıyı sıvı geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Ne prezervatif takarım nede dışarı boşalırım direk içine boşalırım yoksa tat alamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKac cocugun var
Yapma tabii. Ya siz iyimisiniz evlenmeden cinsellik konusulmaz bile sonra tekmeyi yiyip sızlamanın faydası yok erkekler vurup kaçar her zaman bu böyledir
00 Yorumla
+1 yılHap 100% guvenilir degil
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))) dene dene bebek görmeye geliriz:)
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyecegim demedim
+1 yılHaplar koruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçine ılık ılık bosalmanin keyfi baskadr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ilık ılık akiyor ya harika oluyor
00 YorumlaTabiki sevilir muhteşem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Denemedim ama ben de isterim sjdjdj
00 Yorumla
+1 yılEvet dikkatli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsakıncalı hatta mutlaka prezervatif kullanın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir. ertesi gün hapı işe yarıyo
00 Yorumla Prazarvatifle bosalsin hamile kalabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabi et ete değmeli hissetmeli herşeyi ile
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir histir herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılriskli ilaç çözüm olmayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile kalmıcaksa severiz 🤦
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya kalinirsa aman amann
Cevap sahibi+1 yılO sıkıntı işte yoksa boşal gitsin
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Tam orgazm için şart.
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olunca nabiyoryz abicim
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sen istiyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçe boşalmak gibisi yok ama maalesef büyük risk 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen o esnada zevk aliyo musun
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk almaya alinir da o riske girilmez bebe olursa napcam
Cevap sahibi+1 yılkucagina otur zipla kalk boyle. bosaldiktqn sonra hemen wc git hamile kalmazsin kanka. biz oyle yapiyoduk
Soran+1 yılYuh bu sekilde ilacsiz hamile kalmadi mi?
Cevap sahibi+1 yılben hala sasiriyorum ya nasi kalmadi diye.🤣🤣 peki siz hic arkadan denediniz mi
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Boşalma tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılOff beyaza boyarımm hemde nasıl severin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Evet çoool seviyorum
00 Yorumlayapma
00 Yorumla
+1 yılIlık ılık hahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak boşalsın içine sende deneyimlenmiş olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılBebise ne isim koyuyalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılRiskli sanki yine de