İlk kez birlikte olduk ben bole duz seks seven biri degilim zaten oda asirir pasif çıktı yok yuzunu gormemem lazim erken gelirm yok ben kimildaymam bosalirm rezaletti 2. yaptik 3. İstedi neyini zorluyorsun 2 saniye icin yasanmamis say dedm eve geldm ozur diledi tatmin edemedim falan dedm unut artk hatirlatma banada 2-3 gundur yazip duruyor bana gel bana gel. En sonunda dedm ki napcam gelip yani uyumumuz yok falan kirmamaya calistm yok ilac aldm falan icime acima duygusu giriyor yetersiz hissetti benim yuzumden diue ama usteleyince icimden gelmiyor istemiyorum dedim ayip senin yaptigin dedi ben bunun neresinde ayip daha sert konusmamak icin zor tutuyorm ama takıntı yapmaz dimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bi şansı daha hak ediyor. Kendin söyledin acemiymiş acemilikte her şey olabilir kimse profesyonel skici doğmuyor zamanla öğrenir hatta kendine göre öğretirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bosandim senelerce ole bi adami cektim niye bidaha yapayim ki sadece kirmadan takinti yaptirmadan kurtulmak istiyorm
Cevap sahibi+1 yılHa pardon ben o detayı bilmiyordum seni de toy sandım haklısın o zaman
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın ayıp değil, seks yapıyorsan iyi olmasını istemek, tatmin olmak senin de hakkın. O da gitsin ya tedavi olsun, ya iyi sevişmeyi öğrensin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha 😂 2 saniye mi maşallah insan bi geciktirici alir kendini rezil etmemek için cocuk deneyimsiz baya anlaşılan
06 Yorumla
Soran+1 yılCok deneyimsizdi bana hic bisi yapmadı 🫡
- +1 yıl
Hala birlikte iseniz ön sevişmeyi biraz uzatin bari sen zevk al
Soran+1 yılOn sevisme sevmiyormus
- +1 yıl
O zaman boş ver onu ondan bi cacık olmaz bencilliği çok anlaşılan çok nazlı bişey
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum kendim sıkıntı çekeceğime o lmasn daha iyi sansima tukureyim ya
- +1 yıl
Kısmetinde böyle biride varmış yapacak bisey yok sağlık olsun dicen önüne bakicaksin ama o kamilde 2 saniyelik şeyini çok büyütüp ego yapmasi şaşırttı beni
+1 yıloyle seks mı olur ya kendını tutacaksın partnerını dusuneceksın o orgazma ulaşmadan erkek orgazm olmamalı
00 Yorumla
+1 yılyok yapmaz. teşekkür edip görüşmeyelim de. başkası daha iyi züker beni de.
03 Yorumla
Soran+1 yılİyice kışkırtıcı olmaz mi o
- +1 yıl
yok olmaz. uzak durur
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikili uyumlu olacak diye birsey yok. Anlayışla karşılaması lazım. Tedavi olmayı denesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi de soyledi sonra beni suclamaya basladi
- +1 yıl
İnsanın doğruları kendine itiraf etmesi zor. O da bunun yerine saldırmayı tercih etmiş. Erken bosalma sorunu ciddi bir problem.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO hazır açık kapı var girebildiğim kadar girip çıkayım diye zorlamış. Bişi olmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani tırmanayacağı bir dağa yürümeye kalkmış önce kendisni ayarlasın sonra birliktelik yasasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntı yapacak bisy yokki sen istemiyorum demissn
12 Yorumla
Soran+1 yılOda israr ediyor. Sen boyle itince kendimi kotu hissediyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılEee ama haketmis iliskide öyle derse
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya en azından bu sefer daha şans ver baktın bunda da bir şey yok artık görüşmeyelim uyum yok de bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu malları nerden buluyorsunuz ya hayatında kadın görmemiş uğraşma bununla baş engeli geç
00 YorumlaKendı becerıksızlıgını takıntı yapsım senı takacagına. Nerden buluyosunuz bunları secerekmi verıyorsunuz 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılAy ben bole oldugunu bilsem yazmiyo ki biyerlerinde
+1 yılYenilen pehlivan güreşe doymamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))) değişik bi dert ya :))) inş yapmaz:))))
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbi işkenceye daha hazırsan git :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ki icimden gelmiyor
- +1 yıl
Yani önemli olan iki tarafında istemesi karar senin
- +1 yıl
Yeni bir sayfa aç kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence engelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 YorumlaBilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2sn ciddi misin ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimde ilk defa basima geldi girdi bosaldim dedi
Cevap sahibi+1 yılOha
Cevap sahibi+1 yılKötü durum ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz