Abi neden evlenmeden cinsellik yasamayi normal gibi goruyor millet bence evlendigin kisi helalin ile ozel olmali bu konu? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evliliğin %80 (?) Belki de daha fazlasını cinsellik oluşturuyor bence tabiki herkese göre değişir bu oran oranti, yaşayan yaşar önce veya evlilik sonrasi özel hayat kişiye biçilir zaten, lakin evlilik öncesi yapılan sadece cinsellik için konuşmiycam burada bir çok şeyde beraberinde evliliğin bütün büyüsünü bozduğuna inaniyorum tabikide yaşarim ya da yaşamam givi netlik söylemem hiç bir zaman sadece bazı şeylerin doğru zamanda olmasi gerektiğini düşünüyorum hep kendi açımdan evet bu bir ihtiyaç çok normal ama ihtiyaç adı altında da mikroplu zarganalarla yatmak iğrenç geliyor teşekkürler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yaşamadan evlendim ama eşim Allah bilir kaç kişiyle yaşadı. Bana tabi ki evlenmeden önce yaşayıp yaşamadığımı sormadı. Evlenince o gece öğrendi kız olduğumu gururu okşamdı tabi ki o ayrı. Ama sürekli sevgilisiyle yatıp kalkan adamların böyle bir kriter araması çağ ötesi.
11 Yorumla
+1 yılTabiki doğru o yüzden o kadar sınav oluyorum yoksa Allah korusun şeytana uyarsın ama zina evlenmeden günah ensest ilişki iyi bir şey değil bu yüzden o kadar insan yakınını öldürüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ensest ne alaka ya?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılSence bu başkalarını ilgilendirir mi? Konuya herkes helal haram diye din penceresinden bakmak zorunda mı? Nikahsız seks yapan insanları yargılamak senin üstüne vazife mi? Elalemin bacak arası seni niye ilgilendiriyor? Herkes bu konuda aynı normları benimsemek zorunda mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için değil
00 Yorumla bence normal bunu büyük bir mesela haline getirmeyin aq cinsellik ihtiyaçtır erkeklerin dişi sinege bile çakıp bakire kız istemesi de çok komik ayrıca bir gerçeği daha söyleyeyim evlendiğiniz bakire kızların çoğunun arkası ağır hasarlı:D
12 Yorumla
+1 yılYetişkin iki insanın kendi kararıyla yaptığı bir şey kimseyi ilgilendirmez... Soruna gelecek olursak elbette yaşanabilir ve bunu henüz yaşamamış birisi olarak söylüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye özel bir düşünce saygı duyulmalı ancak!!!
evlendikten sonra yaşananlarda karşılaşılan eksiklikleri burada soru olarak görüyoruz haliyle @----ks toplumun bir aynası bence00 Yorumla Aynen senin gibi düşünüyorum milletin niyeti çünkü aşk meşk değil direk sapla sapla geç djdjdj
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cinsel ilişkiye girmiyorum, eskorta gitmiyorum ve bakire kız istemek en doğal hakkım 👍 evli bir kadın var arada bana yakınlık gösteriyor niyetini anlıyorum ama midem bulanıyor. 🤮🤮🤮
01 YorumlaNapsin abisi azmislar bi şekilde kılıf uyduruyorlar
01 YorumlaDeğil tabi ki. burada Müslüman olup da normal diyenler dinden çıkmış oluyorsunuz haberiniz olsun. Ayrıca her halti da normalleştirmeyin. Her ahlaksızlıklarına böyle böyle kılıf buldular iğreniyorum artık.
01 Yorumla
+1 yılSeninle aynı görüşteyim. Günübirlik olan ilişkiler midemi bulandırıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin kendi karari
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldegil
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi