Başta arkadaştık peşimden 1 yıl koştu. Sonra boşluğa düştüm değer vermeye başlayınca ve araya cinsellikte girince değişmeye başladı. Cinsellik yaşadığım için ayrılamıyordumda. Sonra aldattı beni affettim ama eskisi gibi olmayacağımızı sadece arkadaş kalmak istedim. Eskort gibisin dedi. Üstelik hayatımın en berbat cinsel deneyimimi onunla yaşadım. İstemediğim birlikteliğe zorladı. Aldattığını öğrendiğim gün. şu an ikimizinde güzel giden ilişkiside olsa unutamıyorum bu iğrençliği
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDaha yeniymiş yaşadıkların, iki yıl çok kısa bi zaman. Zamanla acısı da diner, yarası da kabuk bağlar. Merak etme. Sevdiğine, sevilmene odaklan mümkün olduğunca 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle sevgilimi çok seviyorum birbirimize aşığız bunda problem yok. Sadece eskiden yapılan haksızlıkları unutamıyorum. Zaten oda unutulmaz olmak istiyordu böyle aşağılık olarak başardı. Unutamıyorum ve tiksiniyorum hatırladıkça. Cinsel olarakta hiç tatmin etmemesine rağmen eskort gibisin demesi çok saçma?
- +1 yıl
Eskort gibisin demesi çok büyük hakaret sana. Ama artık geçmişte bırak. O çoktandır hayatına devam ederken senin onu hala böyle sırtında yük etmen doğru değil. Sana yazık ya hu. Bu düşüncelerde ısrar edersen maalesef şuanki ilişkine de yansıyacak. Herşeyi boş ver, sevdiğine bak, sevilmeye bak. Kendi mutluluğunu, huzurunu kendin baltalama lütfen 😊
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Oldu bitti de, o pislikten kurtuldum de, beni çok seven biri var de. Keyfine bak, sevilmenin tadını çıkar, sevmenin mutluluğunu yaşa. Durduk yere kendi kendine zehir ediyosun herşeyi 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Ben de bir hafta önce öğrendim aldatıldığımı hâlâ çok seviyorum yazsın istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni bir sevgili yap unutursun
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an 2 yıllık ilişkim var
Cevap sahibi+1 yılO onu unuturamamisa onda iş yok demek
Soran+1 yılNe alaka aeq ondan kat kat iyi cinsel olarak. Karakter olarakta tip olarakta 10/10. O ezik gibi değil. O eziğin bana yaptığı iğrenç şeyleri unutamıyorum. O eziğin 5-6 cmlik skini değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılO çocuğuymuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal mi yasadiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alaka
Cevap sahibi+1 yılEn berbat cinsel deneyim yazmışsın ya ondan
Soran+1 yılYani tatmin etmedi hiçbir zaman. Tatmin olmuş numaraları yapıyordum.
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun onunla evlenmezsen evde kalacagini bil ama
Soran+1 yılHahahahhsfhsjjxjc
Cevap sahibi+1 yılSkdkskske sen gül ama gerçekten öyle
Soran+1 yılBen kimseye muhtaç birisi değilim :)
Cevap sahibi+1 yılAhahahah klasik kız avuntulari sjfjdjejssjsjd
Soran+1 yılKes kanka
Soran+1 yılYaprağım
Fenasın senn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026