+1 yılBu durumda genelde erkeklerin birçoğu bir kadın tarafından ilgi duygusal anlamda ilgi görmek gibi cinsel anlamda ilgi görmeyi çok sever, çünkü biz erkekler cinselliği fazlasıyla düştünüz ve bir kadın bizi arzuladığını ve istediğini söylediği anda dünyalar bizim olur ve o anı yaşamak ve hemen onunla birlikte olmak isteriz ama kadınlar öyle değildir kadınlar bize göre biraz sabırlıdır hemen kendisini teslim etmez teslim edeceği adama önce güvenmek ister çünkü kadınlar duygusallığı narin varlıklardır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYükseltmez. Bizim toplum erkekleri, otu B. ku arzuluyor neticede. Görüyoruz burada "Sevgilimle cinsellik yaşadım. 3 gündür arayıp sormuyor." diyenleri. Bunun gibi örnekler çok. Bebeklere, küçük çocuklara tecavüz eden erkekler var. En nihayetinde cinsellik bir ihtiyaç. Erkekler, kadınlar gibi olaya duygusal da yaklaşım göstermiyor. Hayat kadınları ile de birlikte oluyor. Parasal sorunları olan/olmayan ve sevgilisiyle seks yapmak isteyen ama evliliğe gelince vay efendim şöyle, vay efendim böyle diye saçmalamaya başlayan karşı cinsin arzulaması beni gram yükseltmiyor. Onlar herkesi arzuluyor.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArzulayan kişiye bağlı herhangi bir erkek bana söylese ben yükselmiyorum mesela ama benim değer verdiğim beğendiğim istediğim kişi bana beni beğendiğini söyleyince hiçbir şey yapmasına gerek yok niagara şelalesi ile yarışacak duruma geliyorum jdjdjdj
10 Yorumla
+1 yılHoşuma giderdi
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemde nasıl son sürat hızla yükseltir baybi sjs
43 Yorumla- +1 yıl
@27esmerim neden bana denk gelmiyorsun sen ya mesela şu an seni arzuluyorum desem bana yükselir misin
- +1 yıl
@Universe99 ne alaka her önüne gelene yükselen bir şey değil o sevdiğim istediğim arzuladığım kişiye yükselir
- +1 yıl
@27esmerim önüne gelen değilim sadece tek ve rakipsiz kaliteli biriyim pişman olmazsın emin ol
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet beni çok yükseltir yani bir kadının beni arzulama fikri bile beni çok mutlu ederdi tabi ki de sadece eşim olmalı.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamsa evet. Bir başkası için bu hoşuma gitmezdi
10 Yorumla
+1 yılArzuladığım arzulamazsa asansöre binsem bile yükselemem.. 😄
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bu soruya şöyle cevap vermek istiyorum..
eğer ki sevdiğim, tipini beğendiğim biriyse evet yükseltir ama sıradan bir insanda olmaz30 Yorumlahayır, aksine rahatsız olur kendimi kötü hissederim
ileride sevdiğim ve evlendigim kişi yani kocam isterse hoşuma gider sadece10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbugun iş yerinde bir bayan yürümesi ile karşılastım her zaman olmaz tabı kı bazen normal karsılıyorum bazen gergın oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Tabikisi de yukseltir. İki tarafta arzuluyorsa hele söylenecek söz "kemeri sıkı bagla bulutlara gidiyoruz" 😃
10 Yorumla
+1 yılArzuladığım için yürüyorum, arzulandığım için yükseliyorum. Birbirimizin arzularına karşılık vereceğimize ikna olduğum an coşuyorum.
10 Yorumla
+1 yılArzuladığım biriyse yükseltir. Ama diğer türlü umrumda olmaz
20 Yorumla
+1 yılErkekler çoğu kızı arzuluyor , hangi birine yükselelim? 🙂 Ve hayır yüksetmez.
20 Yorumla
+1 yılsevdiğim adam tarafından hoşuma gider ancak , diğer Dünyadaki bütün erkeklerde midem bulanır
20 Yorumla
s +1 yılYani şöyle sevdiğim bir adam bunu diyorsa cinsel anlamda değil de duygusal anlamda yükselirim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılelbette ki. arzulanmak ve bunu hissetmek en güzel hislerden biri cinsellikte
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılElbette Karşılığında ne alacağını tahmin edemez bile
10 Yorumla
+1 yılHayır ben dokunma dik ca görmedik çe libido yükselmez
10 Yorumla
+1 yılHer hangi biri tarafından değil benim için özel olmalı..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide Bana arzularıyla yürüyen kadınlarla daha farklı birlikte oluyorum 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzuladığım insanın arzuladığını bilmek elbette 😊 ama diğer türlüyse asla
23 Yorumla- +1 yıl
Var mı öyle biri
Cevap sahibi+1 yılVar :)
- +1 yıl
Ne kadar şanslısın yaa birlikte oluyor musunuz
Evet..
O his, üstüne yapışan özgüven gibidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler kadınların %80 nini arzular ! Hiç gurura girmeyin yani
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılYükselirim hem de baya fazla ama benim de arzulamam bu yüksekliği daha da artırır
41 Yorumla- +1 yıl
😍😍🥰
+1 yılYükselmezsem insan değilim 😅
71 Yorumla- +1 yıl
Hshaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkeklerin benim için öyle düşündüğünü bilmek aşırı tahrik eder
72 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
- +1 yıl
Ne düşündüğümü kulağına fısıldamak isterim
+1 yılHemde nasıllll
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hoşuma gider
31 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Değer verilen kişi ise arzulayan tetikler..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hemde baya ve o kişi Ye bağlılığım artar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet. Hoşuma gider. Beni mutlu eder
10 Yorumla
+1 yılEvet yükselirim bulutların tepesine kadar çıkarım
10 YorumlaHem de acayip yukselirim
10 Yorumla
+1 yılHemen yükseltmez ama hoşuma gider
10 YorumlaUçurur, sadece yükseltse iyi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yükseltir ama bu her kişi için değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette kime ateslemez ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılEğer benim de istediğim biriyse yükseltir
10 Yorumla En yükselten şey... Sırrı verdik bak püh
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Daha çok gerginlik yaratıyo bende neden bilmiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet arzulayan yukselirim
10 Yorumla
+1 yılFotoyla anlatırsa daha bi şey olur
10 YorumlaEvet ama sadece bana olursa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYukseltir hos bir durum bence
10 Yorumla
+1 yılHerkes öyle der ama icratte olmaz
10 Yorumla
+1 yılEvet yükseltir vites attırır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet..
Peki ya seni?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Evet
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzuya küfür edicem bana yakışmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet yükseltir 🔥
10 Yorumla
+1 yılevet
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet en sevdiğim şey
71 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
hem de nasıl
30 Yorumla
+1 yılTabiiii
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılevet
20 Yorumla Yükseltir
20 YorumlaÇok.
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yani bı mebla 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Uçurur 🙂🙂🙂🫵
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler