+1 yılŞahsen ben 30 yaşındayım maksimum haftada bir defa alıyorum Hanife daha önceki yaptığım bütün kızlar gayet Bakımlı ve temiz olduğunu söyledi hani yani maksimum 1 santime geçmeden tekrar tekrar her hafta alıyorum istersen teyit edebilirim yani Gayet Bakımlı ve temiz artı kolunda yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna özen gösteren birisini isterim bende. Sizin gibi titiz olanlarla ilişki yaşamak daha güvenli. Bana göre seksten önce her iki taraf cinsel bölgeyi şampuanla yıkanmalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de cinsel organ hijyenine pek dikkat edildiğini sanmıyorum. Avrupa'ya ne kadar pis desek de cinsel organ hijyenini daha iyi yapıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum özellikle burada erkekler hiç dikkat etmiyordur ya🤢
+1 yılTemiz her zaman yeni bir cinselliğe hazır tutarım silahı 😁
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl temizliyorsun tam inanmadım açıkla o yüzden
- +1 yıl
Günde iki kez duş asla kıl yok tıraşlı her zaman yakışıklı dursun 😉
Soran+1 yılUmarım öyledir yaa umarım
- +1 yıl
Sallamıyorum güncelleme sonrası cevap olsun buda ekstra makyaj yapacak halimiz yok yani evde mutlaka duş alırım her akşam mutlaka bir münasebet olur gün içerisinde yine duş alırım yani günde iki kez yaz kış alırım duşumu ter kokusundan nefret ederim
Soran+1 yılNolur karşıma senin gibiler çıksın o zmn ya sjsj
- +1 yıl
İnşallah çıkar hatta çıktı 😁 varsa niyetin apaçık yaşayan serbest yaşayan biriyim ben yani fazlası ile hemde 🤣🤣
+1 yılBen denettirirdim genelevdeki kadına yaptiramadim ama sen yapardın belki canim çok istiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dion ya sjjs
- +1 yıl
Ben yaptırirdim. diyorum ileride olacak eşime bile yaptırmak istiyorum da sapık der istemez diye tepkisinden korkuyorum i
Valla bende yalan yok titizim zaten tüy olmaz bende yaparken de yaptırırkende
00 Yorumla
+1 yılBakım yapmıyorum ama temiz diye düşünüyorum, niye sandığın kadar pis olsun ki
00 Yorumla
+1 yılBak simdş zaten bakımlı birisi kendinş belli ediyor dış görünüşünden anlarsın
00 YorumlaYikarsa evet.
Yapmadan önce duş almasini veya o bölgesini yıkamadın isteyip öyle yaptir01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ilişki öncesi gereken hijyeni sağlıyorum tabi karşı taraf için de
02 Yorumla
Soran+1 yılSen evli misin?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bi kadına oral yapmak isterdim çok merak ediyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmadın mi
Cevap sahibi+1 yılYok sadece oral değil sekste yapmadım evlendiğim zaman veya sevdiğim ve sevildiğimden emin olduğum biriyle yapmak istiyorum herşeyi sınırsızca.
Soran+1 yılYaşın kaç pekii ya merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYirmiyedi
Soran+1 yılAhaha seni bulan yaşadı shsj
Cevap sahibi+1 yılOnunda benim gibi doyumsuz olmasını umut ediyorum olurda isteksiz biri çıkarsa yandım ben 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzenli yikarsa temiz.
Ben de aynı şekil oral yapmak isterim.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen her sene deliğinden boru sokturup sondaj işlemiyle temizlettiriyorum
00 Yorumla
+1 yılBir kız bile benim kadar temiz değildir iddiaya girerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel bakimina dikkat ediyorsa tabiki temizdir. Ben şahsen düzenli sekilde yapıyorum bakimlarimi. Sen ister miydin peki vajinana oral yapilmasini
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyorsun mesela bakım olarak
Cevap sahibi+1 yılHer banyoda killarimi alirim normalde cok fazlada cikmiyor düzenli banyomu yaparim ter koku rahatsız edici herhangi bir koku vs olmaz deodorant ve parfüm kullanmadan disari cikmam. Vucut ve agiz sagliginina fazlasıyla onem veririm
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağlık raporu olmadan temiz kirli olduğu belli olmaz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncesinde ellerinle yıka temizle
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluxak sjsjsk
- +1 yıl
Aha popon duşa sok orada güzelce sabunla temizle Sonra da elimde diz çöküp başla ağzına almaya
Temizi var temiz olmayanı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Kadınlardan daha temiz erkeğe oral yapmak
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum penis çok terler vajina öyle değil
Kondom taktırıp öyle oral yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoslandigin erkek yokmu ona yapsan
10 Yorumla
+1 yılPırıl pırıl gel tat
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim kesinlikle terli terli değildir
- +1 yıl
Emin olabilirsin kendimden eminim günde 2 kez duş alırım o bölgeyi özelikle temiz tutar ve kremlerim
+1 yılYok kirli
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunuzun kirlidir eminim
- +1 yıl
Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltemiz ;)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar