Bir aylık evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşim çok zorluyor beceremiyorsun diyor. Hiç anlayışla karşılamıyor. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGeçmiş olsun canım, yaşadığın psikolojik tramva geçmişten gelen söylemler ve kulaktan dolma bilgilerle korktun ve kendini kasmaya başladın ilk ilişkide de aklın hep o anda olduğu için tam olarak kendini sevişmeye veremedin ve canın yandı. Simdi ise her defasında aynı acıyı yaşıyor, aynı korkuların var. Bir de eşin laf söyledikçe daha da zor oluyor çünkü kendini suçlu hissediyorsun. Bu konuda eşin de yardımcı olmalı aceleci davranmamali sakin bir şekilde hareket etmeli gerekirse sadece sürtünme ile, oral ile boşalmalı. On sevişmeyi ne kadar uzun tutarsan o kadar rahatlarsın. Evet yaşadığın durumdan dolayı canın çok yanıyor ve bu konuda seni çok iyi anlıyorum. İlk evlendigimiz zamanlarda iki üç yıl ben hep sekste zevki sadece erkekler alıyor kadınlar acı çekiyor bundan zevk mi alınır diyordum. Cok doktora gittim, çok psikolojik tedavi gördüm eşim ile birlikte de gittik. Belli bir süre sadece sürtünerek ve oral ile boşaldım kaldı ki o anda dâhi girmeye calistiginda olmuyordu. Simdi ise sorun çözüldü nasıl çözüldü dersen eşim de artık inatlaşmayi bıraktı, sadece oral ile ve sürtünme ile boşalmaya başladı. Buna beni o kadar ikna etti ki bir gün sürtünerek yaparken her Zaman biraz yuklenirdi yine aynı şekilde yüklendiğinde girdi, ilk zamanlara göre daha az canım yandı, daha yavaş hareket etmeye başladı derken sorun gitgide çözülmeye başladı. Simdi bazen kendim söylüyorum lütfen hadi artık ya da sakın bırakma devam et gibi cümleler. He tamamen hazır olmadan girmeye kalktığında 19 yıla rağmen yine biraz acıyor ama çabuk geçiyor.
Kısa özeti şu ki aklından tamamen birlikte olmayı çıkardığında sorun çözülüyor hatta oralı sana yaparken ya da eli ile mastürbasyon yaparken tam olarak hazirladigin da seni onun eksikliğini kendin hissediceksin sanki olmayan yarım kalan bir şey var, bir boşluk var gibi hissedeceksin
05 Yorumla- +1 yıl
Bu arada neden inatla buradan olmaz yazılmaz denildiğini de anlamış değilim
Soran+1 yılSize ne kadar çok teşekkür etsem azdır. Çok güzel tavsiyeler gerçekten çok çok minnettarım. İşte hala öyle bir algı var ki cinselliğe karşı burdan herkese açık olarak bile anlatmak istemiyor insanlar. Halbuki görüyorum ki ne kadar çok benimle aynı durumda olan insan varmış. Tek değilmişim. En önemlisi bumu anlamış oldum. Adım atmaya devam edeceğim. Açıkçası cinsel terapilere gidip binlerce lira dökmek istemiyorum. İşe yaramıyor demiyorum elbet etkisi vardır ama böyle sizin gibi bu durumu bizzat yaşamış insanların tavsiyelerini almak beni çok mutlu ediyor.
- +1 yıl
Ne zaman istersen, aklına takılan merak ettiğin herşeyi sorabilirsin ben bu konuda çok eziyet çektim ozamanlar böyle yerler yoktu çevremde evli yaşıt kimse yoktu. Oyuzden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
- +1 yıl
Gizli yazmadım mesaj atmak istersen diye
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten. Ben size takip isteği attım şimdi mesaj gönderemedim direkt
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak 20 gün sonrq bir yılımız dolacak eşim ile evliliğimiz. Eşimde ilk 6 ay giremedik ilişkiye hep korktu hep kastı kendını acaba hastamı dedim hastaneye gittik doktor bir şeyin yok dedi ama eşim kafasında bu ilk geceyi ilk gece korkusu diye diye kafasında kötü şeyler kurdu durdu sonra bize ilk 6 ayı haram ettı sonra ise yavas yavas düzeltmeye basladık simdi ise düzene girme evresindeyiz cok şükür
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl başardınız bunu. Bu süreçte eşiniz hangi zorluklardan geçti. Cidden yardıma ihtiyacım var yani ben de ilişki yaşamak istiyorum fakat korktuğum için kasılıp duruyorum. Dışardan bir insanın kasılma demesi çok kolay da yapmak o kadar kolay olmuyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılBurdan acık acık. Nasıl anlatılır bilmiyorum bacım ama diyecegım tek şey olay sende bitiyor bunu sen kendın başarabilirsin
Soran+1 yılGizli kullanıcıdan çıkabilir misiniz rica etsem. Geri gizli yaparsınız. Ben istek atayım size
Cevap sahibi+1 yılOlur bir dk
Soran+1 yılTamamdır istek attım tekrar gizli olabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılTmdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılBebek yağı ya da kayganlaştırıcı al rahat ol kaslarını kullanmayı bilmediğin için olmuyor gizliden çıkarsan yardımcı olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılMerhabalar size istek attım isterseniz konuşalım özelden
+1 yılBu konuda psikolojik bir sorunun var mı?
Olaki tam alıştım dedin eşinin sert bi hareketi ile kendini daha çok kasıp iyice kapatabilirsin!00 Yorumla
+1 yılİlk önce güzel bir tatile gidin olayı unuttun. Olmazsa bir yemeğe gidin hafif içki için rahatlayın biraz ön sevişmeyi de uzun tutun
00 Yorumla
+1 yılgecmiş olsun ama kendınızı hazırmı hıssetmıyorsun yoksa korkudan kasıyormusunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında kendimi hazırlıyorum acımayacak falan diyorum ama yine de istemsizce kasıyorum kendimi
- +1 yıl
galıba dırek o işe mi odaklanıyorsunuz
- +1 yıl
yanlışlarınız var bence istersen gel
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hacı bundan sürün cuk diye girer 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSn neyini beceremiyormussn pardonda erkek olan o seyini sokamayan kendisi ama beceremeyen sen mi oluosun
20 Yorumla
+1 yılKendini biraz serbest bırak tabi eşinde önemli yaklaşımı sana rahatlatma vs gibi
00 YorumlaAnlayıssızsa ayrıl ya da değerini anlamasını sağla.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir video p*rno, izleyin , ılık bir duş , bir kadeh viski , güzel bir masaj yapsın sana , sonra işe koyulun
00 Yorumla
+1 yılneden giremiyorsun önce bunun sebebini ögrenmek lazım psikilojik sorunların mı var?
02 Yorumla
Soran+1 yılIlişki hep yasak, ayıp, günah diye öğretildi küçüklükten beri.
- +1 yıl
hmmm o zaman sana özel bi ilgili lazım. istersen özelden sana bi kaç taktik verebilirim
+1 yılBu sorunun hepsi senden kaynaklı değil eşimden de kaynaklı bir durum asıl vermen gereken detay buydu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun ne ki neden olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz sanki bi odunla evlenmiş gibisin :)
00 Yorumla
+1 yılEmin ol çık vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinusmus değil mi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet büyük ihtimal bu sorun ama çok zor geliyor aşması
Cevap sahibi+1 yıldoktorlar bunun için var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim dört ay sürdü böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılSonrası nasıl oldu peki
Cevap sahibi+1 yılYoruma yazmak istemiyorum kusura bakma
Soran+1 yılIsterseniz gizliden çıkın ben istek atayım özelden konuşalım. Sonra tekrar gizli olursunuz
Cevap sahibi+1 yılTamam mesaj atabiliyorsan mesaj at direkt
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçükken kötü bişiler mi yaşadın
00 YorumlaSorun ney ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılYalan ya
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılGirme boş ver
00 Yorumla
+1 yılKasma. kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen ben yardımcı olayım size
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı mi
00 Yorumla