onun daha önce birçok ilişkisi olmuş ama ben kimseyle birlikte olmadım, o ilk sevgilim zaten. bunu ona söylemeye utanıyorum :/ yani beni çocuk gibi deneyimsiz görmesinden korkuyorum :( bunu söylemesem daha mı iyi olur acaba erkekler nasıl düşünür bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer gerçek bir ilişki yaşamak istiyorsanız, dürüstlük önemlidir. Sevgilinizle paylaşmak, deneyimsiz olduğunuzdan utanmanıza neden olan duygularınızı anlamasına ve sizi desteklemesine yardımcı olabilir. Sağlıklı bir ilişkide, duygularınızı açıkça ifade edebilmek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim anlamadığım sevgili olunca hadi öpüşmeyi ne bileyim hani sarılıp dokunmayı vs anlarım hani oda çok başka ama hadi orasını anlarım ama sevgili iken illa biriyle yatmak zorunda mısınız bu erkek ya da kadın fark etmez yani sevgili olunca bir Karıkoca gibi ilişkiye girmek zorunda mısınız abi nerede sizin aldığınız nerede sizin kendinize olan saygınız bence sen ona hiç ilişki yaşamadığını söylemek yerine o eğer sana dolu dolu iyi yaşadığı ilişkiler anlatıyorsa bence sen ondan uzak dur yani ben seni tertemiz bekleyeceğim ama sen milletle her boku yiyeceksin öyle bir dünya yok
104 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumun altına imzamı atarım. Aşırı doğru bir yorum.
- +1 yıl
Ben de o zaman size teşekkür ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılŞaka mısın tabi ki daha iyi. ne güzel işte be tenine erkek eli değmemiş. Ya sizingibi masum insanlar çıksa keşke karşıma ya valla o kadar kötü insanlar var kiii. Kullandırtmasına izin verme sakın kendini
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin kendini ona nasıl gösterdigine göre değişir. Aynı şekilde bizde öyleydik ama hic bir zaman of puf deneyimsizim tüh demedim öyle desem illa ki ezik gibi de görünecektim o görmese bile. Sende kendini fazla ezik gösterme rahat ol
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
67Cevap
Neden ilişki yaşamayı tecrübe olarak addediyorsunuz. Emin ol birçok hayat tecrübesi bu isteğinden çok daha önemli. Bak güzel kardeşim ben 39 yaşında bir adamım. Halim vaktim yerinde evet bu nefsani şeyler çok etkiliyor ama gidip bir şeyler yaşayayım düşüncesine hiç girmiyorum. Sende sonrada pişman olma ihtimalin olan şeyler yapma. Ayrıca bir erkek veya kadın fark etmez. Sana bunu çok rahat söylüyor ise bu işte bir sıkıntı var demektir. Yani seninle de olur anlamı taşır bence. Elbette senin hayatın ama bu işlere girmesen senin için daha iyi olur. Sevgi, sevmek ve hayat tecrübesinin büyük kısmı bu konu ile alakalı değildir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten buna deneyim olarak mı bakıyorsun? Aile, namus, karakter veya ilkler gibi unsurların hiç bir önemi yok, ama senin için deneyimsizlik mi önemli? Merak ediyorum mesela utanıyormuşsun ya, bu kişi dünyanın en zengin erkeği falan mı? Karakterden örnek gösteremiyorum, çünkü karakteri olan bir çok defa ilişki yaşayamaz.
83 Yorumla- +1 yıl
Bunlar herkesin düşündüğü, doğru olan cümleler…
- +1 yıl
@noname katılıyorum gerçekten çok güzel yazmışsınız. O seni hak etmiyor bence de.
+1 yılNeyin deneyimi bu yaa, hiç kimse dokunmamışken niye dokundurtma derdindesin bunu anlamadım. Bir de böyle bir soru mu soruyorsun, gerçekten aklım almadı. Bir de sevgilim bir sürü ilişkisi olmuş diyorsun, nasıl miden alıyor. Utanmadan sana söylemiş. Valla çok değişiksiniz, bakireyim diye üzülen kız ilk defa görüyorum. Allah akıl fikir versin.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimli ve ne istediğini bilen kadınlar çoğu erkeğin gözünü korkutur zaten, hele de buna alışık değillerse. O bunun senin ilk ilişkin olduğunu biliyorsa konu hakkında bir fikri vardır zaten.
Seks konusu geçerse laf arasında 'Bunlar da benim için yeni şeyler biliyorsun' de tamamdır. Konu oradan açılır durumu açıklarsın veya o mesajı alır, tabi dediğin kadar deneyimliyse.10 Yorumla
+1 yılUtanacak ne var senin gibisini bulmuş deneyimsiz kal evlenimce yaparsın ne aceleniz var bende evlenince deneyim sahibi oldum bunlar değerli şeyler adamın işini göreceksin senden sonra yine öyle devam edecek ama evlenirken tecrübediz arayacak seninle evlenmeyecek yani ne gerek var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanim bunda utanilacak bi sey yok ki. hatta gurur duymalisin. ben cok utaniyptım mesela simdiki aklim olsaydi o ise inan kalkismazdim. bence evlendikten sonra deneyimlemelisin cunku hayatin ne getirecegi belli olmuyor ayrilik vs olursa cok pisman olursun. namusunu korumaya devam et en dogrusunu yapmissin ve oyle drvam et. yargilamiyorum sakin yanlis anlama ilerde gercekten pisman olmaman icib ben cok pismanim. sevgilin umarim anlayisla karsilar karsilamazsa zaten sal gitsin 💕
10 YorumlaNe saçma şey ya. Sen o konuda ondan daha üstün olmana rağmen. Namusunu kormuş olmana rağmen toplumun deneyimsiz dayatmasına dayaranarak saçma sapan düşüncelere dalıyorsun.
74 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın çivisi çıkmış cidden. Zinayı normal karşılıyorlar artık. Biz mi çok geride kaldık anlayamıyorum😒
- +1 yıl
@Medicinedoctor00 Biz geri değiliz, millet geniş. Deneyimli olmayı başari zannediyorlar.
- +1 yıl
@MafyaPrenses-_- mallar işte
senin aklınla zorun mu var kardeşim!!
sen ne utanmasından bahsediyorsun? gurur duymalısın. ve rica ediyorum bir heves uğruna namusunu satma. sevgiliyi geçtim bu nişanlın dahi olsa yapma.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Bir çok ilişkisi olduğu için utanması gereken oyken tertemiz kalmış halinle sen niye utanıyorsun anlamış değilim.
Umarım bu temizliğini onunla bozmazsın ve evleneceğin doğru kişiye kadar böyle kalırsın. Aksi durumda hayatının hatasını yaparsın10 Yorumla
+1 yılSen kimseyle ilişki yaşamadığını gururla söylemelisin o ise her türlü boku yediğini utanarak söylemeli hatta hiç söylememeli. Olması gereken bu. Ama nasıl bir algı oluşmuşsa artık tam tersini görüyoruz sürekli.
10 Yorumla
+1 yılAsıl biz deneyimli olanları ezik ve karektersiz olarak görüyoruz 😅
63 Yorumla- +1 yıl
Beni seven kız varmış
- +1 yıl
@KralSamet23 nasıl?
- +1 yıl
Deneyimsizim
Bu sitede takılanlar niye böyleler. Ya aşırı ahlaksız ya aşırı ahmak oluyor anlamıyorum. Ha koyun olmalarıda var. Herkes aynı başka kalıp kelimeleri kullanıyor. O değil senin gibisinide yoldan çıkaracaklar ama sen dünden razısın. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVe kendine onu mu layık gördün? Daha önce birçok kez zina etmiş birine mi layıksın sence? Ve endişe ettiğin konunun daha önce bu günaha girmemiş olman ve onun sana bu yüzden kızma ihtimali mi? Nasıl bir çağdayız gerçekten
30 Yorumla
+1 yılBu durumdan memnun değilsen bi kaç tecrübe yaşayıp ilişkine devam edebilirsin 😂. Yani me diyelim yavrum herkesin ilişki dinamiği farklı sevgilin senden gerçekten hoşlanıyorsa niye takılsın bunlara
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senin açılmamış bir gül olman ve acemi olman onun için çok daha etkileyici ve değerli bir şey. Bundan yüksünme...
20 Yorumla
+1 yılDeneyimsiz biriyim ben de ve sevgilime açıkladığımda garipsemişti ama normal yani Türkiye’de deneyimli erkek olmak için cebinde para olcak.
20 Yorumla
+1 yılBunu paylaşabilirsin, hatta paylaşmalısın ki sana da ona göre yaklaşsın veya yaklaşmasın en azından nasıl davranacağını bilsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Guzel yorum... bakire biriyle iliski farkli deneyimli ile farklı öküz gibi ilk seferde deneyimli gibi yapmaya çalışır... seni seksten soğutur... hastanelik olan kız bile biliyorum öyle öküzler var maalesef
Bir çok kez deneyimi olan bir erkek senin deneyimsiz olduğunu bilirse seninle ilişkiye girmek için herşeyini ortaya koyar
Çünkü öyle bir erkek için bir eksiz veya bir fazla fark etmez00 YorumlaBende 24 yasinda bakirim ve evlencem eşimle yasiycam deneyimsizlik kötü değil millet aşkı zinadan ibaret sanıyor bence temiz kal kendini helaline sakla derim kanka.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Sayın Gizli Üye :D Tabiki söyleyebilirsiniz. Bu utanacağınız bir durum değil. Öncelikle konuya bu tarafından bakınız. Ayrıca söylemeseniz bile önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılSeni avı olarak görmeye başlar ilkin olmaya çalışır boş ver deme
31 YorumlaUtanılacak bir şey değil bu. Seni seven her türlü sever
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. O önüne gelenle yatmaktan utanmamis sen yatmadin diye mi utaniyorsun? Yetisiiiin gonşuleeeeeer başımıza daş yagacaggg!!
10 Yorumla
+1 yılSen geri değilsin, millet geniş sadece. Önceden bakirelik önemliydi, şimdi deneyimli olmak önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan iyice Amerikan pastası izleye izleye onlar gibi olmuşsunuz. Bu ne mk. Saçma sa*lak soru sormayın mk. yani si*kilmedim diye üzülmek nedir bu ne ahlaksızlık mk. bak tepem attı yine.
23 Yorumla- +1 yıl
Merhaba mk mkmmk
Mk ne ya terbiyeni takın
Cevap sahibi+1 yıl@Loudjustnotlover mk da mk kafiyeli olmuş iyi olmuş.
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini seven iki insan birbirine bu tarz konularda açık ve net olmalı. Dilerim pişman olmazsın kararından.
00 Yorumla
+1 yılErkek yaparsa o yapar derler kadın yaparsa o*spu derler sen manyak mısın tertemiz insansın işte asıl utanacak kişi o.
01 Yorumla- +1 yıl
Cahil bi devirdeyiz maalesef öyle
+1 yılÇok anlaşılabilir bir korku sadece aldığın tepkilere dikkat et eğleniyor gibiyse okay değilse değiştir bir şeyleri
00 YorumlaBence deneyimsiz olman erkeklerin daha çok hoşuna gider, ne olursa olsun söylemelisin hem kendini daha iyi hissedersin.
03 Yorumla
+1 yılUyanması gereken o bu durumları ne kadar normallestirdiniz sanki yapan doğruyu yapıyor da yapmayan suçlu yanlışı yapıyor gibi algınız var çok yanlış
01 Yorumla- +1 yıl
Utanmasi gereken
Ya söyle nolacak sanki. Hayat herkese aynı şekilde işlemiyor. Benim daha önce deneyimim olmadı demek zor olmasın senin için
00 Yorumla
+1 yılDeneyimsiz olman rahatsız etmeyecektir, gerçek bi ilişkiyse hiç kafana takma. Takılacak olsa da genelde bu bi sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılAksine gurur verici utanılacak bir durum yok umarım ötekiler gibi kullanıp ayrılmaz
10 Yorumla
+1 yılErkek gibi erkekse memnun olur sevinir boynuzlu tipse memnun olmaz
10 Yorumla
+1 yılAslinda onun utanması lazim degilmi sen ne güzel hiç yasamamissin
10 Yorumla
+1 yılErkek olsaydın durum kötü derdim ama kız olduğun için çok kafaya takilcak bi durum degil
05 Yorumla- +1 yıl
Erkek olunca niye kötü?
- +1 yıl
Tecrübesi olmayan bi erkek yetersiz kalabilir kadina
- +1 yıl
Ne alakası var? Ya doğru kişiyi bekliyorsa harama bulaşmak istemiyorsa?
- +1 yıl
Orası ayrı bence tecrübe önemli
- +1 yıl
Ne gibi Tecrübe örnek verebilir misin?
Herşeyin bir ilki vardır utanma zevkini yaşamaya bak 😉
00 YorumlaEvet sevgilinle bir araya gelmeden önce 15 erkekle yiyişip deneyim kazan sonra sevgili ol onla
00 Yorumlanamuslu olanı ara ki bulasın. bir tiksinti geldi.
00 YorumlaNe saçma bir soru bunun önceden eğitimi falan mı var sanki?
00 YorumlaSöylemelisin
Sevgili arasında yalan olmaz
Dürüstlük olur söyle bir şey olmaz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal karşılanır. hatta hoşuna gider. utanma çekinme
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir şey senin durumun. Bence utanma.
00 Yorumla
+1 yılDeneyimin olsa daha iyi gireceğini mi zannediyorsun , ah çocuğum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine ben deneyimsiz hatun isterim ve evlenmek istediğim kızın ilk sevgilisi olmak istiyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Senin deneyimin var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@MafyaPrenses-_- Deneyimim var fakat tek bir kişi ve o kişide öldü maalesef 😢
- +1 yıl
Neeee 😨 nasıl öldü ki yani ne oldu?
Cevap sahibi+1 yıl@MafyaPrenses-_- trafik kazası
- +1 yıl
Allah rahmet eylesinde...
Senin ne hakkın var bakire kız istemeye? Sen bakire değilsin.
Cevap sahibi+1 yıl@MafyaPrenses-_- Her önüme gelenle cinsel ilişkiye girmiyorum ve kendime dikkat ediyorum 👍 bakire kız istemek en doğal hakkım hem sana ne
50 yaşında kart zamparalar bile 20 lik çıtır kız istiyor ve alıyor 70 yaşında ali ağaoglu kendinden 40 yaş küçük kızlarla dolu birleşmiş milletler cemiyeti gibi harem kurmuş sen tutup bana mı bakire kızı çok görüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca o kaza olmasa hayatımda başka birini istemezdim
- +1 yıl
Hakkın değil, iyi günler sana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle ve ilişkiye girme
Ne son sevgilin ne de Kocan olacak kullandırma kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıfır km bulmuş daha ne istiyor allahtan belami istiyor. Vay essoglusu vay birde bir sürü kızla birlikte olmuş yalandır a.. mk
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIstersen tokat at bana hakettim
Cevap sahibi+1 yılSıfır km diyerek
- +1 yıl
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya hahahhahahahahha
Cevap sahibi+1 yılKafa bir milyon inanın 😅
Cevap sahibi+1 yılYavaş vurursun çok hızlı olmasın
Cevap sahibi+1 yılHiç erkek eli değmedi ise sıfır km olur
Cevap sahibi+1 yılKimse ile de ilişkisi olmamıştır için rahat olsun kafadan atıyor itin eniği
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye utanasın ki o utansın ya s*kine sahip çıkamadıysa ordan oraya girmiş or*spu gibi yani sen niye utanasın
00 Yorumla
+1 yılAblam biraz daha sabret evlenince yap yinede sen bilirsin erkekler ya da kızlar demiycem ben her iki tarafta kullanabilir normal değil ama böyle kullanabilir seni haberin ola
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence birlikte olma sonra çok üzülürsün ayrıldığınızda falan kesinlikle evlenmeden yapma.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak erkeklerin istediği rol model diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylersen bu onun hoşuna gider de niye senin olmamışken olmuş biriylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama. Sen sevgilin için bulunmaz bir nimetsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 yaşında falan mısın amwq?
Köydekiler bile video çekiyor artık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söyle hoşuna gidecektir birşeyler yaşamak istiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlma bence farkın olsun niye kendini kullandircan sevgisi azalicak
10 Yorumla
+1 yılDönem nasıl değişti eski den deneyimli olanlar deneyimsiz gibi yapardı şimdi tam tersi
21 Yorumla- +1 yıl
Allah sonumuzu hayr etsin
+1 yılsaçmalama seni bununla yargılarsa veya istemezse kendi kaybeder zaten ona soyle bunu sacma bi tepki vermez
01 YorumlaAltına yat o yapar zaten senin ilk defa onunla yapman onu mutlu eder. Bende yapmayı çok özledim.
00 Yorumla
+1 yılBence söyle bu konuları erkekler genellikle iyi karşılar sorun etmez aksine mutlu olur
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Deneyimsiz olduğum için sevgilimden utanıyorum. Ona söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler