Hiçbir deneyimi yok. Kimseyle herhangi bir şey yaşamamış tecrübesiz biriyle olur muydunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeneyimi olmaması demek hiçbir şey bilmemesi demek değil tamam bir şey yaşamamıştır kimseyle ama vücudunu tanıyordur nasıl zevk alacağını biliyordur seks nasıl yapılır falan filan işte bunları biliyorsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum benim de tecrübem yoktu ilk başta sevgilimin vardı sonrasında çok güzel bir uyum yakaladık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kismet
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. KS erkeklerinin cevabı 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle biriyle olurum zaten benimde deneyimim yok onunda beraber ögreniriz
30 Yorumlaen çok isterdim şey bu zaten. hiç erkek eli değmemiş bir kızı çok istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKendin öyle misinde öyle birini istiyorsun peki
Soran+1 yılHiç inanmadım
Sanki herkes mahalle o... pusu. bunu yapan herkes ilk defa yapıyor. Sonra öğreniyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu insan şu an neredeyse bilinçli deneyimli yapmayan çok az kişi kalmış.
Soran+1 yılKendiniz herkesle yatıp kimseyle olmamış birini bekliyorsunuz. Garipsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yıl1 kere oldum pişmanlık yaşadım kötüydü kendimi suçlu ve acımasızhissettim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tabiiki. Bildiklerimi aktarmayı çok severim her anlamda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlendiğimde öyleydi. İyi ki öyleydi herşeyi benimle yaşadı
05 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılSende ilki ol beni dinle.
Soran+1 yılZaten hiçbir deneyimim yok. Sarılma, öpüşme vs hiçbirini yaşamadım.
Cevap sahibi+1 yılBen sana bir
Kaç fikir veririm.
Cevap sahibi+1 yılBunlar yeşamakşe deneyim kazanmaya gerek yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılolmuştum olurum türkiyede kızlar genelde deneyimsiz zaten
00 Yorumla
+1 yılTabiki de olurum bir zamanlar benim de deneyimim yoktu yapmazsak bilmeyenler nasıl öğrenecek
00 Yorumla
+1 yılOlurdum elbette, öğretirdim her şeyi ona. O kadar zevkli olurdu ki…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Olur muydundan kastın ne? Ne olacak? seks mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılHiçbir deneyimi olmayan kızın tantısı bile olurum
011 Yorumla- +1 yıl
Tanrısı*
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Neyse asılmaya devam ilk deneyim gerçekten hak eden kişiye kalsın
Soran+1 yılUmarım hakediyordur ben hiçbir şey yaşamadıysam karşımdakininde yaşamış olmasını istemem.
- +1 yıl
Öyle de olması gerek zaten ama insanlar birbirini fazlasıyla kandırıyor. Az deneyimlisine de razıyım artık
Soran+1 yılDürüst olunması gereken en önemli konulardan biriside bu. Kandırma ihtiyacını neden duyuyorlar onuda anlamış değilim. Yaptıysan yaptın karşındakiyle evleneceksen bilmesi gerekir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Doğru evet ama nedeni şu daha önce bir şeyler yaşadın ve bu durumdan da memnundun gayet ve sonra karşına kaybetmek istemeyeceğin biri çıktı. Bu sefer yalana başvuruyorsun. Benim umrumda olmadı bugüne kadar yalan söyleme gereği duymadım. Çünkü bunun için terk etmeyecek insanlar da tanıdım zaten rahatım bu konularda. Herkes için aynısı geçerli değil işte. Beni en çok delirten şeylerden biri kendisi her haltı yiyip namuslu el değmemiş olsun isteyen insan tipi. Onların kızgın demirle dövülmesi lazım
Soran+1 yılEvet ya o kadar saçma buluyorumki bende. Ben evlenmeden ilişki yaşamaya karşıyım. Belki bu düşüncemi kıracak biri olur ama sanmıyorum. Evleneceğim kişiyle ilkleri yaşamak daha doğru ve daha güzel geliyor. Diger türlü olanları tek gecelik ilişkiler gibi oluyor. Kendisi herkesle yiyişip benim evleneceğim kadın kimseyle sarılmış bile olamaz diyenleri çok duydum.
- +1 yıl
Yaşın kaç bilmiyorum ama bu düşünceni kıracak biri umarım olmaz diyorum kendimden yola çıkarak. Ben de evlenmeden olmaz diyodum ilk hoşlandığım kızı da böyle saf temiz duygularla seviyodum. Sonra uzun yıllar acısını çekince ve bir de bu konuştuklarımız var insanlar yalancı ve dengesiz kimin elin kimin cebinde olunca güven falan kalmıyor. Evlendiğin insanla bile bazen cinsel hayat çok kötü olabiliyor çok yakında gördüm bunu da. O yüzden fark etmez gerçekten seversem o heyecanı da hissetmek isterim. Evleneceğim kişiyle olsa daha iyi olur
Soran+1 yıl20 yaşındayım kırabilecek birini bende düşünmüyorum. Çok sevdiğim biri vardı onunla olmak için herşeyi yapabilirdim onunla birşeyler yaşamayıda istiyordum ama ne kadar seversem seveyim yaşamadığım için mutluyum. Çünkü şu an kendisi hayatımda bile değil. Zaten evleniriz kafasıyla birşeyleri yaşasaydım çok pişmanlık duyardım eminim.
- +1 yıl
İlk ilişkiler her zaman pişmanlıktır hiç şaşmaz. Bana kalırsa tecrübe denebilir iyi ki de bir şeyler yaşamamışsın. Ben de 21 yaşındayım ilkiyle bir şeyler yaşasaydım pişman olmazdım bence ama daha çok bağlanırdım ve gidince de daha çok üzülürdüm. Öyle olmadığı halde yıllarca üzüldüm orası ayrı ama bu vakitten sonra daha aklı başında bir birey olduğumu düşünüyorum. Bir anlık heyecanla yatağa gitmem. Bunun belli kriterleri var bence yaz istersen özelden sohbet edelim
Evlendikden sonra mecbur yani
00 Yorumla
+1 yılEvet çok heyecanlı olurduk ikimiz de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet xok heyecanlı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olurum. Bakire misiniz?
00 Yorumladaha güzel oluyor bence acemi olanla
00 YorumlaHayır
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılÇok saçma düşünüyorsun
Soran+1 yılEvleneceğin kadının birçok kişiyle ilişkide bulunmuş olmasını ister miydin
Soran+1 yılAşık olsan bile deneyimsiz olmasını ayrılmak için bir neden olarak görür müsün
Soran+1 yılAnladım
amin?
03 Yorumla
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılDarısı başınaa
+1 yılNeden olunmasin ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBazıları küçümsüyor. İlişki yaşamayı marifet sanıyor.
- +1 yıl
Kucumseyecek birsey yok hayat bu ne olup olmayacagi seçimlerimiz kendimize aittir sende boylr secmissin seni kabul edende sana sayginduymali
Olurdum ve oldum çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılolurdum tabi
00 Yorumla
+1 yılEvet t
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldum çok kez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet dha iyixd
00 YorumlaEn güzeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
En svdgim
00 Yorumla