Göğüs ucuma piercing taktırmak istiyorum. Ama gerçeği değil tabikide istediğim de çıkarabileceğim sahte göğüs ucu piercingine denk geldim. Bence seksi bir görüntü veriyor. Asıl erkeklere sormak istiyorum sizce alsam mı? Piercingte bu.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Göğüs ucuma piercing taktırmak istiyorum. Ama gerçeği değil tabikide istediğim de çıkarabileceğim sahte göğüs ucu piercingine denk geldim. Bence seksi bir görüntü veriyor. Asıl erkeklere sormak istiyorum sizce alsam mı? Piercingte bu.

Tam anlamıyla iğrenç pirsing hastası biriyim fakat göğüs ucu piercing bana inanılmaz uçuk ve delice geliyor Ay bir insan nasıl o acıya katlanıp göğüs ucunu deldirebilir düşünürken bile içim titriyor canım acıyor
Bende öyle düşünüyorum zaten burada deldirme yok sahte tamamen.
Eski sevgilimde vardı. Biraz marjinal işi meme ucu piercing olayı. Gayet sağlam ve hijyenik bir yerde yaptırılması son derece önemli.
Lokal anestezi uygulandığını biliyorum ama tabi herkesin acı eşiği aynı değildir.
Bir de fazla büyük memelerde görsel etkisi yok 80-85-90 maksimum olmalı diye düşüyorum. Özellikle sütyen giymeden giyilen tişörtlerdeki estetik duruşu da farklı oluyor.
Ve evet gayet seksi duruyor.
Sahte sıkıştırmalı olandan alcam.
Cevap
27Cevap
Ay sadece fotoğrafına bakınca bile memem acıdı, o ne ya :/
Sahte piercing
Zararı yok zaten her zaman takmayacağım.
Dünyada Ahirette Uzak dururum O kişiden, Sağlık Açısından Arastirin derim Erkeklerin Ne istedigi umrunuzda Olmasın
Sahte sıkıştırmalı olandan alcam. Meme ucumu deldirecek değilim. Ayrıca ben erkekleri önemseyen biri değilim zaten hep kendi önceliklerim gelir. Ben göreyim yeter birde birgün hayatıma biri girerse o görür ve ben özel hayatımda da farklılıkları seven biriyim dikkat çekici güzel olmayı hep severim. Seksi görünüp görünmediğini merak ettim.
Başka seylerle de güzel olabilirsiniz mesela küpe takın hızma takın burnunuza bakım yapın özel yerleriniz temiz ve baki kalsın öyle teslim edeceğiz 🙂😊
Küpe sevmiyorum hızma severim ama deldirmeyi sevmediğimden yaptırmam. Diğerleri hep olan şeyler zaten.
Piercing takma🙂
meme ucuna takılan piercingler memenin yapısını bozuyor özellikle meme ucunun görünümünü
Yazdığımı dikkatli oku sahte
Geçen bende gördüm ayarlanabilir olması hoşuma gitti bence hoş durur
Evet yeni çıkmış heralde bende ilk kez karşılaştım. 1 tane sipariş ettim bakalım duracak mı uçta
Acıtıyor mu söyler misin deneyince 😄
Acıtcağını hiç sanmıyorum söylerim bu haftaiçinde gelir heralde 😂
Göğsünün ortasında yuvarlak bir şey var gibi gözükecek sütyen giymeden uçları belli olsa daha seksi olur istediğini alırsın
Ben millet görsün istemiyorum kendim göreyim yeter birde hayatımda biri olursa o.
E ama gözükecek onu takınca nasıl olcak ki başka türlü
Her zaman takacağımı sanmam ayrıca dar giyen biri değilim.
Bu çok aşırı belli olabilecek bir şey ancak evlendiğinde kullanmanı öneririm
Senin için taksam hoşuna gider miydi?
Bilmem seni tanımıyorum bilmiyorum duygusal bi bağ yok aramızda nasıl hissederdim bilemedim ilişki sırasında bilemedim ki 🤷♂️
Şimdi daha bi detaylı baktım sen öyle deyince vida gibi sıkıştırılıyormuş ben basit aparat gibi düşünmüştüm ama göğüs ucların bu kadar belirgin mi sıkıştırıcak kadar uzun süreli kullanımda acıtmaz mı acaba ya da bu seni sürekli ereksyon halinde tutmasın göğüs uçların sıkıştıgı için
Acıtacağını sanmıyorum deneyip görcem 1 tane şimdiden sipariş verdim. Bakalım nasıl olacak
Bende bakabiliyormuyum merak ettim
İster misin?
İsterim tabiki nasıl durur böyle bir şey merak ettim cidden
Gösteririm o halde
O zaman takipleşelim özelden konuşuruz kullanıcı adınını yaz ya da ben gizliden çıkayım sen öyle at
Bugün kargoya verilmiş 1 tane aldım denemek için. Telegramını yaz buraya gördüğüm gibi mesajı silerim ordan konuşalım.
Tamam ekliyorum
Bekliyorum
Teknoloji baya ilerledi demek gözümü kapatıp hayalini kurunca yok be çirkin duruyor
Yani simdi benlik seyler detil diyecem ama zaten gogus mogus kizlarla seyim yok gormuyom yani ama fotodaki de gozum kadar normalde ufak minnak topcuk seklinde olmuyor mu…
goreceli kavramlar ama ben piercing insan vucudunda begenmiyorum neresinde olursa
Bunun modası buralarda geçeli çok oldu millet ilk defa görüyorum diyor 😂😂
Yurtdışında yaşıyorsun heralde. O zaman normal modasının orada geçmesi. Ama Türkiye de durum öyle değil. Bunu yapacak milyonda 1 kişi ancak vardır. Burun kaş dudak gibi bir şey değil sonuçta. Ayrıca göğüs piercingini hep biliyordum ama sahte sıkıştırmalı olanı ilk defa gördüm.
biliyorum ordakiler sonradan görme gavurdan dönme.
Zevkler tartışılmaz ama bana gore gerek yok doğalı daha güzel
Tutmaz bu göğüs ucunda
Neden?
Göğüs ucunun hep dik kalması Lazım şunu takmak için ucu söndüğü zaman düşer ama piercingde oynama olmuyo üzerine tshirt giysen bile tartmaz
Aynısını açıkçası bende düşündüm bir tane alıp denemek istiyorum ucuz zaten.
Dene de çelik olsun mikrop falan kapar fakede olsa
Çelik evet kararmaz olanlardan
Görseldekiler pierching değil
Peki nedir?
Görseldeki sahte piercing. Piercing olmasa zaten piercing adı altında paylaşmazdım. Gerçeğinin delici olduğunu zaten hepimiz biliyoruzdur.
Hangi rengini tercih ettin?
Gümüş
Tenin ne renk?
Beyaz
Çok bilmen gereken bilgilerdi bunlar dimi 😂😂
Sanırım yakışacak :)
Ahahahaa evet bilmem gerekiyor düsünmeyi seviyorum :p
Senin yüzünden 10 dkkadır bunu araştırıyorum :)
Seksi buluyorum fakat böyle hiç görmedim
İlki ben yapcam 😂
Moda yön veren isim sensin 😂
Kesinlikle ahahahah 😅😂
Ne işe yarıyor bunlar
Göğüs ucuna takılıyor işte sıkıştırıyor.
Eee böyle fantezi mı olur bir zahmet partner dişlerinin arasına alsın sıkıştırsın
Görüntüde seksi bir şey isterse çıkartır kendine daha çok çeker yani öyle bir şeye gerek yok.
Bilmiyorum bana boş beleş şeyler geliyor heleki cinsellikte kadına acı çektirmek kadar saçma bir şey yok
Kimse acı çekmiyor ki acı çekildiğini sana düşündüren nedir?
Empati yapıyorum benim cinsel organimi böyle birşeye sıkıştırmak bana haz vermez tam tersi sinirden köpürür kaldırır duvardan duvara atarım
Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Bu sahte piercing acıtmıyor yani.
Acitmiyorsa tabiki sorun yok kullanmadığım için bilmiyorum kusura bakma
Bende ilk defa deneyeceğim istediğinde tak çıkar kolay bir şey acısız.
Böyle şeyleri denemek güzel bir şey ama acı katmadigi sürece cinselliğe
Bende o yüzden diyorum ya farklılık seviyorum bunu yapan kız yoktur yani Türkiye de milyonda 1 olaydır. Buruna takılan piercing gibi değil ki. Farklılıklar seksilikte katar.
Evet en azından deneyimle miş oluyor insan heyecan katıyor
güzel duranı da oluyor
Gerçek piercing güzel ama bunlar güzel değil bence
Korkunç duruyor
Bence değil dile takılır 🥵😅
Olduğunu düşünmüyorum
Güzel gibiama biz onu cekelerken can yakariz
acısından cekınmıyor musun?
Sahte piercing
beyaz tenlı mısın sen pekı
Ne gerek var ya
Herkeste olmayan bir şey bu seksi gibi de görünüyor.
E tamam da yani zaten kapanıyor o bölge. Gerek yok bence.
Farklılık arayanlar için düşünülebilir
sütyensiz crop altında çok iyi duruyor
Gereksiz geliyor bana
Seksi
Yerimm seni 😍🥰
istekli olduğum anıma denk gelmişti
Ahshahah peki
seksi değil
Hayır.
Evet ben seksi buluyorum
En sevdiğim diyebilirim
:D uuuuu yapma beee