Arkadaşlar ben doktorlara gittim tedaviler denedim ne yaptiysam olmadi evliyken ayrildik bi iki sene hic dokunmadım biraktim. Simdi erkek arkadasimla baya yol katettik penis korkum yok eskisi gibi ama sadece kafasini alabiliyorum gerisini birazcik itse cigligi basiyorum sevismede islanmada hala sorun yok ama is oraya gelince sanki orada duvar var gibi. Bunu aşabilen insanlar lutfen yardimci olur musunuz psikolojim cok kötü artik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle tanıdığım biri oldu, aynı durumdaydı. Erkek arkadaşın varsa bir psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum, hem çözüm için iyi hem de psikolojin için iyi. Benim deneyimim ise şu yönde oldu, bir kadının en derin duygularını keşfedince açılıyor vajina girişi, bunun için sabır, keşif, deneyim gerekiyor. Aldığın zevk sana daha fazla neler yaşayacağını hissetirirse daha fazlasını isteyecek ve rahatlayacaksın. Erkek arkadaşınla birleşme teması olmadan eğlence, alkol ve senin bedensel özellikle duygusal keşfin şart, bunu yapabilirseniz oldukça rahat birleşebilirsin. Burcun nedir?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Benim tanıdığım 3 kişi var. Yazmış olduğun süreçleri yaşadılar. Bazısı çok kısa sürede aştı. Bir tanesi hala çabalıyor. Ama inanın insandan insana değişiyor bu süreç.
Başarılar dilerim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil aştılar peki konusabilir miyiz
- +1 yıl
Tabiki konuşabiliriz. Bu konuyu tamamen aşan arkadaşlarımdan biri ilişki öncesinde hafif alkolün etkili olduğunu söyledi. Kocası çocukluk arkadaşımdır kendisi de öyle. Abu subuk yorum gelmesin diye bunu özellikle yazıyorum. Her boku konuşabilecek samimiyetimiz vardı arkadaşlarımla. İlk gittiği doktorun tavsiyelerinin pek işe yaramadığını. Ancak eşi ile kendisinin bu durumu çok üzerine gitmeden ilişki esnasında sizin de yazdığınız gibi ufak ufak yo alarak aştıklarını söylemişti. Tamamen ilişkiye girmeleri 6.5 ay sürmüş. İnanın çok büyüttükçe aşılmayan bir durum. Ne zaman önemsemeyip normalleştirip, durumu sanki bir tık öteye taşıyormuş gibi davrandılar o zaman çözmüşler. Ne kadar kafanıza takıp büyütürseniz o kadar içinden çıkılmayacak hale geliyor.
Saygılar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle dahi yapamadığın bir şeyi erkek arkadaşınla nasıl yapıyorsun evlenmeden olmaz diye düşünüyordun muhtemlen şimdi nasıl nikahsız deniyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEsimden daha cok seviyorum evliligimden daha uzun ve daha cok sey paylastigim biri
- +1 yıl
Peki vajinismus olmanızın sebebi size göre ne
Soran+1 yılEvliyken esim hic sevişmeden islanmadan zorlamisti hep oyle acıyacak gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılPisokoloji senin kendi kendine düzelme partnerin oraya sokmadan ön sevişmeyi daha uzun tutarak ve farklı şeyler yaparak olur bende öyle denk geldim baya uğraştık flan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bi ön sevişme sonrası oral yapsa biraz güzelce ıslanırsın sonra zaten daha rahat hissedersin ama tecrübe işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafasini alabiliyosann biraz alkol alip deneseniz yavas sekildee alabilirsinn hem kendinide kasmazsin parmagini ne kadar sokuyosunn tek parmakmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO değilde sen yapsan? Öyle kendini daha az kasarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO daha kötü oluyo kendim yapacagim zaman dahada kasiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu gibi durumlarda kontrolün kadında olması gerek bence sen üstte ol kontrol sende olsun daha kolay olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini cok mu sıkıyorsun peki iliskiye gireceğin sirada. Elle ya da baska birseyle hic denediniz mi peki
02 Yorumla
Soran+1 yılCok ince seyler sokabiliyorum bide sadece kendi parmagimi
Cevap sahibi+1 yılTamamen giriyor mu peki
Alkol alıp denedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim rahatliyorum ama hic alkol kullanmadim mal gibi oluyorum tadi da cok kötü
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Psikolojik olarak hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten çok zor geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyken erkek arkadaşınla mı takıldın
03 Yorumla
Soran+1 yılNerenle okuyon evlendim ayrildim bi iki sene sonra erkek arkadasim oldu diyom
Soran+1 yılDerdin ahlak bekciligi mi
Cevap sahibi+1 yılNe bk yersen ye mk senin gbisine ahlak bkçiliği yapmak ödül olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki erkek arakadsın ne tepki veryor
04 Yorumla
Soran+1 yılCanimi acitmaya korkuyo ne yapsin adam
Cevap sahibi+1 yılAslında duygusal davranıp yanlış yapıyor Sonuna kadar sokması lazım biraz bağırırsın ama alışırsın Yoksa böyle hiç alamazsın
Soran+1 yılKıyamıyorum diyo😂
Cevap sahibi+1 yılAşkım dayanırım de peki sonra bosalıyomu yarımmı kalıyor adam
Gizli Üye(25-29)+1 yılüste çık sen yap zıpla kontrol srnde olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekikmezsin hiç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri