- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için konuşacak olursam ben partnerimi yani eşimi zaten kalbine kadar tanırım neleri sevdiğini ve sevmediğini de çok iyi bilirim ayrıca. ama genelleme yapacak olursak.. Orgazm, cinsel deneyimin sonucunda kişinin cinsel uyarılma ve doyumunun en yüksek noktasına ulaşmasıdır. Orgazm, cinselliğin kişisel ve duygusal bir deneyimi olduğu için, her birey için farklıdır ve kişiden kişiye değişebilir. Partnerini yeterince iyi tanımayan birinin oral seksle orgazmı garantilemesi kesin bir şey değildir. Orgazm, cinsel deneyimde fiziksel, duygusal ve psikolojik birçok faktöre bağlıdır. Partnerler arasındaki iletişim, güven, rahatlık ve uyum, orgazmı etkileyebilen önemli unsurlardır. Bir kişi, partnerini yeterince iyi tanımadığında veya iletişim eksikliği olduğunda, cinsel uyum ve doyumda zorluklar yaşanabilir.
Oral seks, birçok kadın ve erkek için orgazmı kolaylaştırabilecek bir cinsel aktivite olabilir. Ancak, orgazmın garantisi yoktur ve her kişi farklıdır. Cinsel deneyimi geliştirmek için, partnerler arasında açık ve dürüst iletişim kurmak, karşılıklı ihtiyaçları anlamak ve birbirini rahatlatmak önemlidir.
Eğer bir kişi cinsel uyum veya orgazm konusunda zorluklar yaşıyorsa, çift olarak birlikte cinsel terapiste başvurmak veya uzman desteği almak faydalı olabilir. Cinsel sağlık ve doyum, açık ve anlayışlı bir iletişim, partneri tanımak ve ihtiyaçlarını anlamak gibi faktörlere dayanır ve sürekli gelişim ve öğrenme sürecindedir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendimi iyi biliyorum. Artılarımla, eksiklerimle. Seni tipolojik olarak tanıdığım kadarıyla ister oralle, ister oralsiz her türlü yeterim sana.
Ama benim minyon kadınlar ile ilişkilerimde tercihim sadece oral değil. İlk olarak önce boynunu öpmeye başlarım.
İkinci perdede eteğini sıyırırım.
Üçüncü aşamada kucaklayıp yatağa koyarım yavaşça.
Dördüncü evrede dudaklarımızı ısıtıp ıslatırız, dilini bile bakarım.
Beşinci bölümde yavaş yavaş, iz bıraka bıraka göğüslerine inerim ki bu kısım artık senin tam olarak havaya girdigin bölüm oluyor. İsmimi terennüm ediyorsun sürekli.
Altıncı ve son safhada ise vajinal seks başlar. Bir süre yatakta geçerim içinden. Modum iyice yükselip sazı elime tamamen elime aldığımda ise seni kucakladığım gibi duvara yaslayıp kucağımda zıplata zıplata hem kol kası, hem de karın kası yaparım bebeğim. Sen boşalmadığın sürece asla müsabakanın bitmesini bekleme. Benim performans nirvana yaptığı an sende kasılmalar başlayacak.
O arada seni indirip ağzımı vajinana dayayarak zevk sularını içip hem hararetimi giderir, hem de protein ihtiyacımı karşılar ve ben boşalana kadar yola devam ederiz çıldırmış gibi.
Ben bitmeye birkaç saniye kala ağzını benim salep çeşmeme daya. Tadına bayılacaksın. Bundan eminim.
-SON-
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karşı cins eğer sevişmeyi biliyor ise seksin ilk anlarında gözlemleyerek nasıl zevk aldığını çözmeye çalışır ve zevk aldığı şeye odaklanarak onu orgazma ulaştırırım. Kişi fark etmez, oral değil, penetrasyon ile orgazma ulaştırmayı tercih ederim...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her türlü garanti oral seks 😄
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında ucu açık bir soru.
Erkeklerin %85 üzeri oral ile orgazm olabilir ama kızların %60mi oral ile orgazma ulaşabilir. Ama geriye kalan %40 azımsanacak bir oran değil20 Yorumla
+1 yılErkeklerin canı istemiştir şimdi gariplerimin haha 🙂
32 Yorumla- +1 yıl
Benim istemediği zaman yok 🤦🏼♂️😏
- +1 yıl
@Mericeyn10 anladım :)
+1 yılOlmasi imkansiz degil biraz zorlanabilir tabi :) insan
20 Yorumla
+1 yılŞöyle gif'ler atiyorsun bizi de fitilliyorsun
20 Yorumla
+1 yılOral seksi severek yapan bir adam, karşısındaki kadını kıvrandırır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenendi onaylandı. :) Bakire olup doğru düzgün mastürbasyon yapmamış çıtır sevgilim oralda boşalırken titriyordu. Seks yaparken de ağlayarak boşaldı.
10 Yorumla
+1 yılHer şekilde orgazm ettirebilirim bundan adım gibi eminim yaptimda tanimasamda farketnez 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin konuda tanımak gerekmiyor ki. Anahtar teslim bir şey o dediğin. 😅
10 Yorumla
+1 yıloral sekste partneri değil partnerin organını iyi tanımak gerekir
böylelikle orgazm garanti olur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamlarım Uçuşa hazır olsun Pilot bensem zevke doğru uçururum
10 Yorumla Yeterince iyi tanımasanda oral seksten zevk alınır yeterken partner dayansın 😈😈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır garantilemez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yuksek ihtimalle..
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır
10 YorumlaGarantileyemez vücudu keşfetmek gerek
10 Yorumla
+1 yılOral yapmayan bir sürü kız var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi oral yaparsa neden orgazm yaşamasınki
10 YorumlaOlabilir, ama olay sadece bundan ibaret değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tanımaya gerek yok yeterkı ıyı oral yapabılsın
10 Yorumlabu ne abaza garı yaw
10 Yorumla
+1 yılevet uc kere oldu orgazzzmm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla Kesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanmam oda tecrebe gerektiriyor
10 YorumlaEvet
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım