- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben çok severdim çoğu insan da sever. Her bireyin tercihleri ve kişisel zevkleri farklıdır. Bu nedenle, kadınların boyun öpmeyi sevip sevmediği de kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Kimi kadınlar boyun öpmeyi oldukça hoş ve romantik bir jest olarak değerlendirebilirken, diğer kadınlar bu tür dokunuşlardan hoşlanmayabilir. Kadınların cinsel ve romantik tercihleri, duygusal ve fiziksel bağlamda oldukça çeşitlilik gösterir. Bazı kadınlar boyun öpücüğü veya fiziksel teması sevip bunu romantik bir yaklaşım olarak değerlendirebilirken, bazıları fiziksel teması daha az tercih edebilir. kişisel tercihlere ve sınırlara saygı göstermek ve partnerinizin neyi sevip neyi sevmediğini açık bir iletişimle öğrenmektir. İlişkilerde açık ve anlayışlı bir iletişim, partnerlerin birbirlerinin ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamasına yardımcı olur. Bu şekilde, birlikte mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşamak daha kolay olur. tavsiyem de Eğer bir kadınla fiziksel temas kurmak istiyorsanız, onun rızasını daima önemseyin ve kişisel sınırlarına saygı gösterin. Partnerinizin neyi sevip sevmediğini anlamak için onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşun ve böylece ilişkinizde daha olumlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet. Bazen öpüyorlar. Çok ateşliyken... Ama ben dudak harici öpülmeyi sevmiyorum yaaaahhh!🤣😄😅😆😁😂🤣 Ben senin boynundan öpmem gerekiyor, sen benim değil.
İçgüdüsel olarak temel motivasyonumuz şu. Ben güçlüyüm, sen cazibelisin. Ben uzunum, sen minyonsun. Ben deli gibi döllemek istiyorum, sen de çılgın gibi döllenmek istiyorsun. Hal böyle olunca hücum etmesi gereken taraf benim aşkım.❤️ Sen değilsin.
Boyundan öpmek, güçlü erkeğin, kendisini cezbeden zarif kadın üzerindeki baskınlığının ifadesi olduğu kadar, sahiplik ve koruyuculuğunun da bir yansımasıdır aynı zamanda.
Diyorum ki ben sana içgüdüsel olarak. Bak bebeğim tüm gücümü/kapasitemi sana ulaşmak, seni ele geçirmek için harcadım ve başardım. Artık benimsin, başkasının olamazsın, ayrıca ben yanında olduğum sürece kimse sana zarar veremez. Ben zaten veremem. Çünkü sana deli gibi zaafım var.❤️❤️❤️❤️❤️👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥
-SON-
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki severler diğer kadınları bilmiyorum ama benim bir erkek üstümdeki en çok hoşuma giden bölgelerden bir tanesi boyun ve çevresi omuzlar eller ama boyun çok önemli böyle kucağına oturup saatlerce öpebilirim kafamı oraya sokarım çıkartmam yani😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar boyum öpmekten çok emmeyi seviyor. En azından benim ilişki yaşadığım kadınlar öyleydi genellikle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde boyun benim için bir şey ifade etmiyor ama en sonki ilişkimde ifade etmişti. Sırf boynu da değil. Omuzlarından da öpmek istemiştim ama uzak mesafe ilişkisi idi. Yan yana gelemeden ayrıldık. Daha önceki ilişkilerimde de öptüğüm oldu ama sırf onlar öptüğü için içimden gelmeden kendimi zorlayarak öpmüştüm.
40 Yorumlaaklıma şu kadın geldi ya kpgakpgapkgp
https://www.youtube.com/embed/HlFAqNb3XkUbi gıdı ver pkgakpgagpka
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir, eşim çok hoşlanır kaldı ki bende onu boynundan öpmeyi seviyorum
10 Yorumla
+1 yılEvet hemde çok tahrik ediyor beni boyundan opulmesi kadinlardada öyle gerçi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde öpüyorlar, biz de öpüyoruz, bizim için güzel bir bölge, onlar için de öyle sanırım...
10 Yorumlaseven var çok şahsen boynum ve karnımı öpen yalayan çok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 5 gün boyunca okulda, evde, dışarıda boynum kopmuş gibi yürümeme sebep olan olay. 😆
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok severim 🙂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven partnerlerim oldu Isdırıp iz bırakmak isteyenlerde oldu Sahiplidir izi 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBence öpülmek daha hoştur 🤭
50 YorumlaBaşka yerlerini de öberim, boyun da nemiş.
51 YorumlaAsıl merak ettiğim sen severmisin.. Benim hoşuma giden bir bölge
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılGif güzelmiş... severiz severiz
30 Yorumla
+1 yılEvett çok seviyorum emmeyi özellikle
20 YorumlaOnlar ısıtmayı çok sever. Dikkat et
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevende var sevmeyende
10 Yorumla
+1 yılErkekler daha çok sever
10 Yorumlavücudun en tahrik olacak noktalarından biridir.
10 Yorumla
+1 yılDozunu kaçırıp ısıran da var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geneli her yeri öpmeyi sever
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyun ve daha fazlasını sever bence 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben çok öperim ordann
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece öpmekle kalmam morartırım.
21 Yorumla- +1 yıl
Her yerini mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe bileyim öperler herhalde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimin en sevdiği şey
20 Yorumla
+1 yılOlabilir
51 Yorumla- +1 yıl
Ne olabilirmi
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadının boynumu emmesi hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılSeverimmm
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla
+1 yılseveriz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet severler
10 Yorumla
+1 yılSeda alis
10 YorumlaÖpülür tabi ki
10 YorumlaSever
20 Yorumla
+1 yılSeviyorlar
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem