Cinsel Yaşam Kadın nasıl inlemeli? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bağırarak mi uslu uslu mu Kadın nasıl inlemeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yerine ve ilişkinin sertliğine göre değişir inlemesi bazısı daha ucunu sokmadan ayyyy ohhhh? Nooldu kız nooldu daha bişi yok yalan yapıyorsun işte belli 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. aslında ikisi de tahrik edici ama misal soft ilişki de uslu uslu ahrd ilişkide bağırarak inlemesi daha hoş olur ;) 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bu şekilde sorman yapay bir bağırma olacağını gösterir. doğal süreçte zevkten inlemenin sesi ve davranışı farklı olur 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben bağırta bağırta zkerim.. bi şey yapmasına gerek yok 😂 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Benim karşımda hiç uslu uslu izleyeni duymadım hepsi bağıra çağıra inliyodu 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Çok çığlık iyi değil derinden inleme güzel, zıplarkenki inlemelee çok iyi en sevdiim 0 0 Yorumla
İlteriş35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bağırarak inlemeli bağırırken de konuşmalı sadece bağırmak yeterli değil bu erkeği tetikler 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadin nasıl kendini rahat hissediyorsa öyle inlemeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bağırarak tabiiki.. arada acı çekerek. çektiren olacak tabii🤷♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rol yapmadan içinden geldiği gibi 👍Her şeyin aşırısı itici geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu senin elinde mi orgazm olduğun halde yalayan dil inleme işinde sana ne kadar bağlı olacak ki 0 0 Yorumla
BerdanKaraçalı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yaşadığı zevk neyi emrediyorsa. Ki benim hatun hard seviyor zaten çok bağıracak. 1 0 Yorumla
Gezer-Hüseyin Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Usul usul millete rezil olmanın alemi yok bişey ıspatlamıyoruz amaç zevk almak 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben bagırttırıyor hafi hafif inleyeni 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl o anki hazzın verdiği tüm heyecanı yansıtmalı. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çığlık çığlığa 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İçinden geldiği gibi abartmadan 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. O anın zevkine göre değişir 0 0 Yorumla
Mirkutay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Abartı bağırtı olmadan ritme uygun inlemeli 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yerine göre uslu sona doğrı bağırmalı haz vermeli 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi sesli şekilde en sevdiğimiz bu 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Yavaş yavaş 6 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstedigi kadar bagırsın 0 0 Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kadına kalmış istediği gibi inlesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin de bi arzun vardır Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Bana hepsi uyar ben onun sesini yükseltmek istersem zorlayıp yükseltirim zaten 😀😉 Yorumla Soran +1 yıl Işte bu Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Teşekkürler 🙏🙂 Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl gel göstercem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Önce fake olmaktan çıkmanı tavsiye ederim Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İçten ve kısık sesle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Doğal olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yerine ve ilişkinin sertliğine göre değişir inlemesi bazısı daha ucunu sokmadan ayyyy ohhhh? Nooldu kız nooldu daha bişi yok yalan yapıyorsun işte belli
aslında ikisi de tahrik edici ama misal soft ilişki de uslu uslu ahrd ilişkide bağırarak inlemesi daha hoş olur ;)
bu şekilde sorman yapay bir bağırma olacağını gösterir. doğal süreçte zevkten inlemenin sesi ve davranışı farklı olur
Ben bağırta bağırta zkerim.. bi şey yapmasına gerek yok 😂
Benim karşımda hiç uslu uslu izleyeni duymadım hepsi bağıra çağıra inliyodu
Çok çığlık iyi değil derinden inleme güzel, zıplarkenki inlemelee çok iyi en sevdiim
Bağırarak inlemeli bağırırken de konuşmalı sadece bağırmak yeterli değil bu erkeği tetikler
Kadin nasıl kendini rahat hissediyorsa öyle inlemeli
bağırarak tabiiki.. arada acı çekerek. çektiren olacak tabii🤷♂️
Rol yapmadan içinden geldiği gibi 👍
Her şeyin aşırısı itici geliyor.
Bağırmadan ve yavru bi kedi gibi ince olmalı sesi 😘
Bu senin elinde mi orgazm olduğun halde yalayan dil inleme işinde sana ne kadar bağlı olacak ki
Yaşadığı zevk neyi emrediyorsa. Ki benim hatun hard seviyor zaten çok bağıracak.
Usul usul millete rezil olmanın alemi yok bişey ıspatlamıyoruz amaç zevk almak
Erkeğe bağlı sert azgınsa altımda çığlık atar
Camları kırarcasına
ben bagırttırıyor hafi hafif inleyeni
o anki hazzın verdiği tüm heyecanı yansıtmalı.
Serbest içinden geldiği gibi
Çığlık çığlığa
Uslu uslu nası oluyor :))
İnleyen nağmeler ruhumu sardı
İçinden geldiği gibi abartmadan
Burdan mı cvp verelim
O anın zevkine göre değişir
Abartı bağırtı olmadan ritme uygun inlemeli
Uslu uslu , şova gerek yok
Yerine göre uslu sona doğrı bağırmalı haz vermeli
Tabi sesli şekilde en sevdiğimiz bu
Yavaş yavaş
İstedigi kadar bagırsın
Kadına kalmış istediği gibi inlesin
Senin de bi arzun vardır
Bana hepsi uyar ben onun sesini yükseltmek istersem zorlayıp yükseltirim zaten 😀😉
Işte bu
Teşekkürler 🙏🙂
gel göstercem
Önce fake olmaktan çıkmanı tavsiye ederim
İçten ve kısık sesle
Bencede
Bağırıp çağırarak
Doğal olsun
bence m5 E60 gibi...
uslu usluuu
Binadaki insanları rahatsiz etmeyecek kadar 😊
Bağırarak