- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHer ilişki farklıdır ve çiftlerin cinsellik konusunda farklı iletişim ve rahatlık düzeyleri olabilir. Cinsellikle ilgili konuşma eksikliği, çiftler arasında farklı nedenlere dayanabilir ve bu durum normal olabilir. Ancak, cinsellik konusundaki iletişimin eksikliği zamanla ilişkide sorunlara yol açabilir. Cinsellik konusundaki iletişim eksikliği, partnerler arasında anlaşmazlıklar ve gerilimler yaratabilir. Partnerlerin ihtiyaçlarını ve isteklerini açıkça ifade edemediği durumlarda, cinsel tatminsizlik yaşanabilir. cinsellikle ilgili konuşma eksikliği çiftler arasında farklı nedenlere dayanabilir, ancak sağlıklı bir cinsel ilişki için iletişim önemlidir. Açık ve anlayışlı bir şekilde konuşarak, cinsel uyumu geliştirebilir ve ilişkinizi daha tatmin edici hale getirebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyleleri kalmış mi ya? Helal olsun dicem de bana biraz anormal geldi. Cinselliğe önem veren birisin belli ki eblenmsen önce iyice düşün derim,. aradığın seks hayatını bulamayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılcinselliğe onem vermiyorum düşündüğün kadar ama acaba seviyor erkek sevdiği kadinla yapmak istemez mi evlenmeden cunku benim evlenmeden yapmak istemedigimi biliyor ama bir yandan da sanal seks yapmıyoruz hic bu değişik geliyor
- +1 yıl
Hayır bazı erkekler gerçekten yürekten ve kalpten severse o kişiyle evlilikten önce cinsellik yaşamak istemeyebilir, sebebi de belli ya evlilik olmasa ve sevdiği kız zor durumda kalırsa diye. Misal ben normal reel yaşantımda çok girişken ve ortamci biriyimdir, çapkınlıkta da meziyetlerim yüksektir ama birini seversem sanırım her zaman onun iyiliği açısından yaklaşırım olaya.. bu demek olmuyor ki arzulamiyoruz veya sevmiyoruz, aksine çok sevdiğimizden de olabilir, ama tabi sanal seks konusunda bu şekilde davranması normal değil. En azından sen nude atarken onun soğuk yapması hoş bir şey değil, bu seni bazı yerlerde rencide edebilir ve üzebilir.
+1 yılMüslümandır dinine bağlıdır İslam'da da zina haramdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılhic oyle biri degil. namaz kilmaz cumaya gitmez oruc tutmaz. Sorunca muslumanim der o kadar
- +1 yıl
Zina büyük günah ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılKesinlikle seni bence gözdesi gibi görüyor peki ilişkiniz evlilik yolundami
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlilik düşünüyoruz beni cok istediğini falan söylüyor ama ben evlenmeden iliskiye girmek istemiyorum o da buna saygı duyuyor ama sizce sanali istememesinin sebebi ilişkinin ciddi olmasindan mi
- +1 yıl
Sanali istememesinin sebebi sanırım azıp ileri boyuta gidip kendini tutamaktan korkuyor olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşte kimisi de adamını bulur ama kendisi insan değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun bu bir sorun mu erkekler için diye soruyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz ne acayip ne değişik yaratıklarsınız erkek cinsellik konuşsa neden dersiniz konuşmasa neden dersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar şey yaptıktan sonra zaten sıkılmıştır senden biraz ağırlığını koru istersen..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar şey yaptıktan sonra derken
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşkasıyla yapıyor olabilir kolay kolay reddetmez bi erkek üstelik sevgilisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yol ver libidosu düşük devam etme
00 Yorumla
+1 yılNasıl nude meme vs mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Normal değil seni çok iyi anlıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil hemen uzaklaş.
00 Yorumla
+1 yılAbla öp başına koy adamı be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sanal sohbet mi istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma ya ben kadınımı her an arzularım
00 YorumlaGaydır o
00 YorumlaNormal değil saçma
00 Yorumla
+1 yılİlginç bir beyefendi 😁
00 Yorumla
+1 yılNe yapım gelip biz mi * seni 🤮🤮🤮🤲
00 Yorumla
+1 yılbaskasna ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılPasif mi acaba
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 YorumlaAdam adam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler