Her evlenen kızın özelliği mi var? Benim tek bildiğim özelliğim el becerim yüksek yemek yapmayı çocuk bakmayı severim eşime gelince uçuk kaçık fanteziler utandırır beni kendimi özellikli göremiyorum lise mezunuyum çalışıyorum ama sanki çok boş biriyim gibi sizce evlenilcek insan değil miyim? Herkesin bir özelliği mi var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzellik birçok insan için çekici bir özellik olabilir ve dış görünüş, sosyal ilişkilerde ve hayatın bazı alanlarında olumlu etkilere sahip olabilir. Ancak, güzellik yalnızca bir özelliğiniz yoksa size değer ve önem kazandıracak tek şey değildir. Her insanın benzersiz özellikleri ve değerleri vardır. Güzellik dışında, kişisel yetenekleriniz, içsel gücünüz, zekanız, empati yeteneğiniz, yetenekleriniz ve karakteriniz gibi pek çok başka özelliğiniz bulunur. Bu özellikler de bir kişinin toplumdaki yerini belirler ve ona değer katar. Güzellik, zamanla değişebilen ve etkisini yitirebilen bir özelliktir. Ancak, kişisel yetenekleriniz ve içsel özellikleriniz sizi uzun vadeli olarak tanımlar ve kalıcı bir değer sağlar. Unutmayın ki, her insanın kendine has bir değeri vardır ve güzellik dışında da birçok önemli özelliği bulunur. Kendinizi tanımak, içsel gücünüzü keşfetmek ve benzersiz özelliklerinizi değerlendirmek, özgüveninizi artırabilir ve sizin için daha anlamlı bir yaşamın kapılarını açabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence kendine ait ilgi alanlarını keşfetmekle işe başla. Araştırma yap ve farklı şeyleri inceleyerek neyi sevdiğini bul. Mesela elişi seviyorsan o konuda halk eğitimi al. Kendini böyle geliştir. Başka olarak dini bilgin olsun. Vatandaşlık öğren az buçuk yaşadığın toplum hakkında yazılar oku ve kendini değerli hale getir. Sadece güzellik sermayesine dayanırsan sonunda zaten hiçbir şeysiz kalacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılkafa uyumu olduktan sonra lise mezunu da olur, karakteri olgun biri takmaz böyle şeyleri ama çoğu insan takar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBi karar ver hangisi 😃
- +1 yıl
çoğu insan takar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence cok sacma dusunuyorsun Niye kendini ezikledin Evlenirsin bir yuvan illaki olur Sen kendini geliştir Bireysel ozellik kat Spor yap Guzelliğin için biraz daha özen göster Seni begenen biri çıkar Kızlar çok umutsuz olmayın la
00 Yorumla evlenmek için özelliğin olması gerekmiyor ki. senle aynı kafada ortak noktalarınızın olduğu biriyle denk gelmen lazım
015 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım beni terk edince kendimi çok işe yaramaz hissetmeye başladım aslında öyle değilim ama öz güvenim çok düştü 🥹🥹
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten terk edilme psikolojisi sanırım
Soran+1 yılEvet çok yeni umarım ruh halim iyiye gider yoksa kafayı yicem
Soran+1 yılYok olmaz ben ailesine belalar okudum ben üzülürken beni aradılar ve nişanlımın bu ayrılıktan mutlu olduğunu söylediler bende ağzıma geleni söyledim
Soran+1 yılAnnesine babasına asla saygısızlık etmedim sadece görümcem olucak o kız beni çok sinir etti bende yanınıza kalmasın Allahınızdan bulun dedim sadece
Soran+1 yılAma onlar yaptı ben ne yaptım ki
Soran+1 yılBizi hiç rahat bırakmadılar ki her şeyimize dahil olup karıştılar ben hep nişanlımla birlikte hareket edelim istedim iç çamaşır alırken bile kayın pederim seçmeye geldi ben artık gerçekten çok bunalmıştım onlardan yinede saygımı hiç bozmadım
Soran+1 yılBende bilmiyorum ben aileme hep dedim ki herşeyi biz haledeceğiz siz hiç yormayın kendinizi yine fikriniz olursa söyleyin saygı duyarım dedim o ailesine bunları söylemedi ailesinin onayı olamadan bana hediye bile almıyordu önce onlardan izin almak neden ya
yazdığın özellikler evlenmek için yeterli zaten hele birde üzerine yeteri seviye güzelliğin çekiciliğin varsa...
00 YorumlaYemek yapmak bir sanat senin yetenefin ve istegin varsa naisl bi ozellik olmali ki sence
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum evlenen kızlardan neyim eksik bilmiyorum öz güvenimi çok zedeledi terk edilmek 🥹
+1 yılHerkes aynı olsa hosmu olur herkesin vardır bir dengi özelliği seninde vardır diğerleri gibi olmak zorunda değil
00 YorumlaAsıl güzelsen diğer vasıfların bir işe yaramaz. Maalesef öyle bir dönemdeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyorsun
Bakın saçma sapan burada soruları görüp kendi kendinize kafadan kurmayın
Evlilik sadece cinsellik değil uçuk fantezi ne yav014 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum bu adam neden vezgecti düşünmekten delircem ben gerçekten 4 4 lük değilim ama yaşanmayacak bir insan hiç değilim 🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılYahu bir erkek vazgecince sende hadi ordan çek öyle düşünme ben böylemiyim gibi deli kendini neden üzüyorsun ne iş yapıyorsun citdimiydi
Cevap sahibi+1 yılNişanlın evliligi Kendi bilmediği için ayrıldı kusuru neden kendine buluyorsun
Soran+1 yılBenden vazgeçtiği için biz birbirimizi çok seviyorduk şimdi başkalarına mı ait olacağız çok üzülüyorum çok
Cevap sahibi+1 yılKendine gel😡😡
Soran+1 yılUnutunca düzelceğim inşallah 🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılHangi il
Soran+1 yılBen İzmir o manisa
Cevap sahibi+1 yılBende İzmir'de çalışıyorum
😡 Kendini topla kendini sev kendine değer ver inan benim de farklı bir konu başıma gelmeyen kalmadı
Soran+1 yılBuna benzer mi konu sen ne yaptın peki
Cevap sahibi+1 yılBenim iş ile ilgili benzer değil
Cevap sahibi+1 yılKendini topla bu kadar üzüntü seni hasta eder
Cevap sahibi+1 yıl☺️ Bir kahve içmek iyi gelmez mi akşam
Cevap sahibi+1 yıl🤷🏾♂️
Saçma saçma konuşma kenidine güven. Herkesin vardır bir iyi şeyi.
00 YorumlaKendini geliştirmeye çalış o zaman eksik gördüğün konularda özgüveninde artar hem
06 Yorumla
Soran+1 yılYüzme bilmiyordum şimdi kursa başladım araba için ehliyet aldım düğünlerde göbek atmayı sevmiyorum sevsem dans kursunada giderdim ama nişanlım beni terk ettiği için kendimi çok işe yaramaz hissetmeye başladım 🥹
Soran+1 yılEvet ama neden beni layık görmedi diye kendi kendimi yiyorum fiziken çok iyiyim tatlı dilliyim gülmeyi çok severim yanımda kimse sıkılmaz ama nedense bu adam beni yerle bir etti
Soran+1 yılAyrılma sebebim ailesiyle çevresiyle uyumsuz olmam samimi olmamam ben biraz sessiz kendi halimde yaşamayı seviyorum onlar çok çok kalabalık bir çevre sülale onlara çok yakın oturmak beni korkuttu ben çekirdek ailede büyüdüm hiç kalabalık görmedim
+1 yılGüzel ve seksi olmak gerekir gerisi yatak odası performansı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAranılacak eş adayısın😍
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi 🥹🥲🥲
- +1 yıl
Hı hı 🤗
Soran+1 yılMoral olsun diye söylemiyorsun dimi benim gerçeklere ihtiyacım var hatalarım varsa düzeltmeye yenilenmeye ama bi hatada göremiyorum sorunum ne bilmiyorum
- +1 yıl
Yoo moral olsun diye demiyorum el becerisi kadında iyidir onu pratik yapar. Güler yüzlüymüşsünde daha ne ister insan
Yaramaz başarı ekle kariyer vs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla dert ettiğin şeye bak , yerinde olsaydım keşke 😥
00 Yorumla
+1 yılÖyle deme lütfen... konuşalimmi biraz
00 YorumlaHayır be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye terk etti
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı