Arkadaşlar İnternet üzerinden biriyle tanıştım. Daha 2 hafta oldu olmadı. Ama çokk hızlı ilerliyor, daha beni yeni tanıdı işte nişanlanıp mıyız nişan ayına vs? givi söyleylemler içine girdi. Ben de tabi "bakalım hani daha çok yeni bunları konuşmak için" dedim. Sonra benim fiziğimi çok beğendiğini söyledi. Konuşmalarının boyutu özel olmaya başladı. İşte göğüs numaramı sormaya, evlilikte cinsel olarak beni neler seni mutlu eder gibi sorular sormaya başladı. Daha görüşmedik buluşmadık düşünün. Dedim ki ben evlilik öncesi cinsellik düşünmüyorum. O da "cinsellik değilde sarılma, öpme bunlar olur" gibi şeyler söylemeye başladı. Ben de bunların zamanla yaşanır tanıdıkça güvendikçe vs dedim. Sonra bana seni öpmek istiyorum, koklamak istiyorum gibi söylemlere başladı. Bende kibarca ya lafı değiştirdim ya da sessiz kaldım. Ben ona bu şekilde davrandım diye beni soğuk buldu. Benim yaşadığım şehire taşındı iş için ev düzenlemesi için yardım istedi. Bende bakalım dedim gelirim yardım belki dedim. Sonra ben bunu söyledikten sonra kucağımda ev turu seni bekliyor, bol bol öpeceğim, sarılacağım hazır ol gibi söylemlere girdi. Bende dışarıda buluşmak istediğimi söyledim. Neyse kabul etti. Ama sonra sen bu tür konulara çok mesafeli ve soğuksun uyum yok ben ilişkide öpme , elele tutşma, koklaşma bunları yaşamak istiryoum diyerek uzaklaştı. Yani Allah aşkına hemen erkeğe kendimi açan, öpmesine koklamasına izin veren biri olsam nasıl güvenirsin. HiÇ DEMİYOR SEN NASIL İSTERSEN OLSUN GÜVENMEK İSTEYEBİLRSİN SAYGI DUYMUYOR.
ara ürün toplumun gösteririm ama vermem diyen kafa yapısı ve onun kadınlı erkekli acayip bir çorbadan ibaret vatandaşları. müslüman mı alakası yok kafir mi o da değil namus kavramı var ama yok ve neticesinde bu saçma sorular ve sorunlar. Senin sorunun özeline gelince bu çocuk açıkçası acemi aceleci ve tek kelimeyle mal! aklı başında ve tecrübeli bir çocuk olsaydı bu tarz şeyleri konuşmasına gerek olmadığını zaten bu işlerin kendinden akıp su gibi yatağını bulacağını bilirdi. Ama bu abaza kardeşimiz yarım aklıyla haldur huldur bir haltlar etmeye çalışmış ve karşısında da varoş bir kültürde kız bulduğu için onun sulanmış beyni ve namus kavramıyla karşılaşınca tümden boka sarmış. Sana gelince soruyu soran kız daha kafası iyi çalışan bir çocuk bul aceleci olmayan ve seni rahat hissetirecek bir adam olsun. Bu olduğunda bence daha huzurlu ve mutlu hissedeceksindir...
02 Yorumla
Soran+1 yılBana sorsan karşıdaki varoş bir kültür de olabilir. Su akar yolunu bulur dedğiniz ibi. Ne planlama yapılır ne de sana öpmek için yanaşmadı diye kızlır kavga çıkarılır. Kadına yaklaşmayı bilmeyen , sevgilisi bile daha öncesinde olmasına rağmen nasıl davranacağını kavrayamamış biri. Evet kesinlikle gerçekten karaktere ve tanımaya odaklı biri bulmalıyım.
En İyi Cevaplar
Hanım efendi sizi dinlemiyor dikkat edin. Tam konuşmayı yazarsanız aranızdaki belki yaşadığım şeylerden örnek ile anlatabilirim. Hem çok hızlı ilerliyor hem de tekrar söylüyorum sizi dinlemiyor. Bu gibi bir konuşmanın en az 3-4 ayı var. Hele bu yaşadığımız zamanda
026 Yorumla
Soran+1 yılBakın aynen şu şekilde:
Dedi ki işte beğendim tanışmak istiyorum. Ben ilk başta pek güvenmedim sonra dedi ki bir tanıyın hiç değilse. Baktım eli yüzü düzgün biri temkinli olarak tanımaya başladım. 1-2 GÜN sonra soruları şöyle olmaya başladı işte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz. Dedim ki evlilik öncesi yaşamayı düşünmüyorum. Eğer beklentiniz bu yöndeyse ben doğru kişi değilim. Yok bende düşünmüyorum dedi. Evlilikte nasıl bir cinselliğiniz olsun istersiniz? diye sordu. Bende böyle bir konu konuşmak istemiyorum , çok çok erken dedim. Sonra bir süre bu konuları açmadı. Sonra göğüs bedenimi sordu. Kızdım bayağa. Fiziğini beğeniyorum. Ben uzun boyluyum sen tam tipimsin gibi şeyler söyledi. Şimdi beğeni söylenir ama göğüs bedeni merak etmesi çok sinirimi bozdu. Dedim ki beni tanımıyor sonuçta sınırlarım olduğunu anlamıştır ona göre yaklaşır. Başladı görüştüğümüzde öpmek istiyorum , dudaktan, yanaktan vs. Bende dedim öyle bir durum olmayacak.
Soran+1 yıldaha tanışmıyoruz, bilmiyorum, tanımıyorum ve bunlar zamanla olur anlık gelişir. Olursa olur olmazsa olmaz.
Mümkünatı yok ben zaten buluşsam öyle yaklaşsa kalkar giderdim oradan.
Soran+1 yılBenim yaşadığım şehire taşındı. Bana yardım eder misin dedi evi yerleştirmemde. Dedim bakarız müsait olursam diye yuvarlak bir cevap verdim. Sonra şöyle demeye başladı'' eve geldiğinde kucağımda taşıyıp ev turu yaptıracağım sana, öpeceğim , koklayacağım hazır ol '' bende gerildim ve istemediğimi söyledim.
Ama bu kişi bunu önde tutuyor yani diyor ki ben hayatımdaki insanla bunları yaşamak istiyorum öpmek , koklamak , sarılmak. Ama ben de diyorum ki Bunlar tanıdıkça, sevdikçe, alıştıkça olur. Zamanı var yavaş ilerlenmeli. Bu anlamamakta ısrar ediyor. H
Soran+1 yılsonra olur dedi ama 1-2 gün sonra beni her yerden engelledi , aşırı tepki verdi. Yani bu ne demek sen benim öpüp koklamam izin vermezsen ben seninle ilişki yaşamam. Yani gerçekten beni tanımak isteyen ben olduğum için tanımak isteyen biri böyle yaklaşmaz. Ve merak ediyorum bunun erkek arkadaşları buna hiç mi dememiş yanlışsın vs.
- +1 yıl
Yani benim gördüğüm ilk kanaatim.
1- Sizin söylediklerinizi dinlemiyor. Ki bazı duygular baskın ve o şekilde hareket ediyor.
2- Çocukluk sezdim biraz bu arkadaşta. Yani Elbette olabilir ancak ne istersem öyle ilerler gibi ki bu küçükken yaşadığı bazı durumlarla alakalı olabilir.
3- Konu hep dönüp dolanıp aynı yere geliyor ki bu sizin başa şeyler konuşamayacağınız kanaati oluşturdu. Ben olsam ilk zamanlar daha çok ilgi duyduğu, hoşlandığı veya hoşlanmadığı, düzenini, ne tür sürprizlerden hoşlandığına bakarım
4- Ayrıca yaşadığınız şehre taşınması ise çok çok farklı bir durum. Tanımadığın insan için düzenini bozmak ilk başta mantıksız ki olayları hep kendi için düşünüyor gibi. Aslında taşınmamasını isteseydiniz keşke.
5- Eğer oturduğunuz yeri söylemediyseniz. Asla söylemeyin. bu kişi ile Yalnız kalmayın, özellikle belirtmenize rağmen devam ediyorsa sonlandırın
Yani ilişkiler gönül bağlılığı ile başlar sonra sonra başka durumlar konuşulabilir ki bu artık bu yola girildiyse. Siz bu kişi ile başka konular hakkında uzun konuşmalar yapabiliyormusunuz.
Soran+1 yılbenim için şehir değiştirmedi. Benim yaşadığım şehire jandarma olaral tayini çıktı. Oturudğum yeri bilmiyor kesinlikle söylmezdim de. Zaten sonlandırdım çünkü en son ben yine kendimi anlatmaya çalıştım. Zannettim ki anladı. Buluşalım dedi. Bende meşgulüm dedim sonra belki. Dedi ki öpmeme dudaktan boyundan izin verecek misin? Arzuluyorum anlamıyor musun?
dedim görüşmek istemiyorum buluşmaya gerek yok. Sen dedim tanıma odaklı değil bir kızla bir şeyler yaşamaya heveslisin. Dinlemiyorsun bile dedim.
Sonra ya gir, seni istemiyorum da , konuşmakta istemiyorum. Benden soğu kötü bil. gibi böyle sert çıkışlar.
Soran+1 yılbende dedim lanet olsun yaşadığım devire.
o da dedi ki niye lanet okuyorsun pişman ediyorsun tanışacağına vs:D
Soran+1 yılSONRA en son şöyle dedim ve kestim konuşmayı. Görüşler farklı olabilir ama önemli olan saygı duymaktı. Sana hızlısın, acelecisin, korkutuyorsun, ürkütüyorsun dedikçe dinlemiyorsun çünkü umrunda değil. Bir erkek gerçekten bir kadını hayatında istiyorsa saygı duyar. Sen farklı bakıyorsun umrunda da değil dedim.
- +1 yıl
Öncelikle kötü bil değil. Direk kötü bir insan. Bakın burası sosyal ağ. Ben bile süslü mesajlar kullanan zamanı gelince düşüren biri olabilirim. Ki bazı insanlar bundan zevk alır ve aylarca düzgün adam rolü keser. Evet kime güveneceğiz. En azından sosyal ağlara dikkat etmek lazım. Sonra görüşüyorsak ve güvenmek istiyorsak. Kadın tarafı her şeyi bilmeli gerekiyorsa bir anda telefonunu istemeli ve sormalıdır. Mesela bir erkek yanlış görüntülere bakmış olabilir. bundan utanır anlatmaya çalışır. Doğru olduğunu savunmuyorum. Ama en azından gerçekliği olmalı. Bu kişi direk olaylara girmiş ki asker ise bence bir daha düşünün. Büyük bir boşlukta olabilir. Psikolojisi iyi olmayabilir. ben bu yaşa geldim. çok çok zor süreçler geçirdim. Yani nefsi meselelerde insan kendini eğitmeli. Allah a şükür artık rahatım. Ama bu her zaman dikkat ister. Dolayısıyla erkeklerin bu duruma dayanmaları çok kolay değil. Sizin sabırlı olmanız çok daha önemli. Bu adama bir süre dikkat edin. Sizinle irtibat kurmaya çalışırsa gerekirse yalan söyleyin. Ama asla irtibat kurmayın derim.
Soran+1 yılirtibat kurmaz çünkü iletişimi kesmeyi kendisi istedi. Ve gerekçede sen bu konular çok mesafelisin. ben hayatıma aldığım kişiyle bunu yaşamak istiyorum. Ama sorun şu hemen tanıdığı kişiyle. Aramızda bir şey bile başlamadı. Bunalr öpme sarılma zamanla olur. Tahammül yok güven aşılamak önemli değil.
Soran+1 yılyani ben kesecekken o önce davrandı.
Soran+1 yılben tabiki de sevdiğim adamı öpeceğim sarılacağım ama ona güvendikten sorna. Neden daha yeni tanıştığıma böyle davranayım. O rahat birini arıyor. ilk görüşmede öptürsün evime gelsin. Kucağıma alayım. Erkeklerin cinselliğe bakışı farklı ama bence bir kadını istiyorsa ister istmez set vuruyor saygı duyuyor. Bu da saygı duymak istemiyor.
Soran+1 yılo kadar bahsettim yavaş ilerlenmeli, dengeli ilerleyelim. Bunu enden kabul etmek istemiyor bir an önce ihtiyaçları giderecek, öpecek sarılacak tatmin edecek kendini.
- +1 yıl
Öncelikle bazı erkeklerde bu takıntıdır. Hatta arkadaşlarına gösterir bazı edepsizlerde bak gelmedi bitirdim vs. Yani Bu tipler her zaman karşınıza çıkacak. Dolayısıyla iyi ki açık sözlü olmuş. Ya ince ince işleseydi. Yani bence bitmesi iyi olmuş. Mesleğiniz varsa önünüze bakarsanız. Yoksa bile içinizi rahat tutun. Allah en sıkıldığımız zamanlarda elbet bir çıkış yolu gösterecektir. Kadın veya erkek için evet cinsellik evliliği büyük bölümü. Yani en azından evli arkadaşlarım böyle söylüyor. Ama bu önce sevgi saygı ile olmalı. İnsanın önce ruhu doymalı. Sonra hepsi daha güzel hale gelecektir.
- +1 yıl
Aslında erkeklerin cinselliğe bakış açısı farklı değil. Yani elbette kadın ile erkek bu anı farklı yaşıyor olabilir. Ancak erkek sevdiği insanın değerini bilmeli ama karşısındaki bu değeri her seferinde daha güzel hissetmeli. Evliliğin ilerleyen yıllarında ise bu dönüşmeli. Mesela bağlılığa ve daha çok saygıya. Elbet ömrümüzü aynı seviyede enerji ile geçiremeyiz. Ama bu tutku değer anlayışı zaman geçtikçe daha güzel hale gelebilir.
Soran+1 yılama bu evlilikte büyük bir bölümü kapsıyor, o olmazsa olmaz. Ama bu kişi kimdir nedir tanışmadım hemen bu konular doğru değil. Ayrıca zaman gerek bunlar için. Ben sana ilk buluşmada enden bu şekilde davranayım. Bir de böyle bir kıza da pek güvenilmez. Yani herkese o şekildedir. Bu beni baş tacı etmeliydi
Soran+1 yılayrıca bu körlüğüne de kızdım. BU devirde herkes her şeyi yaşamış bense hiç böyle öpüşme olaylarına girmedim İnanaın doğru sürüst sevgilim bile olamdı
Soran+1 yılama ondan daha olgun bakıyorum olaya. Elbette seveceğim yakınlık kuracağım ama flört döneminde daha bir şey başlamadı. Ben galiba istediğim gibi birini bulamayacağım.
- +1 yıl
Bence çok güzel ilerlemişsiniz hayatınızda. Böyle devam edin derim. Evet cinsellik meselesi bu devirde çok çok zorluyor. Ama bu duruma karşı koymak imkansız değil. Bu devrin en büyük sıkıntısı dinlenmemek. Siz en azından bunu en başında görmüşsünüz. Ayrıca çok dikkat edin. Sizin gibi bu konuya dikkat eden biri ile mutlaka karşılaşırsınız. Yaşınız bu belirttiğiniz arada ise daha çok gençsiniz. Elbette karşınıza çok iyi bir insan çıkacaktır. Sizin mesajınızla dinlemenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
- +1 yıl
Emin olun istediğiniz gibi biri karşınıza çıkacaktır. Bu gibi kötü bir karakterin dikkatini çektiyseniz. Daha başka insanlarda tanışmak isteyecektir ve böyle düşüncelerinizi o kişi ile de paylaşırsanız. Bundan memnun olacaktır. Dünyada sadece kötü insanlar olsaydı çokta kıyamet kopmuştu. Demek ki hala iyi insanlar var :)
Soran+1 yıl26 yaşındayım. Teşekkür ederim gerçekten uzun uzun yazdınız. Biliyor musunuz? Kurstan bir arkdaşım benden hoşlanıyordu çok saf ve temiz4bie çocuk ama maalesef ona çekim hissedemedim. Bana şiir yazmış. Kendisi karpostallara yazmış bana hediye etti. Ama sadece birini alıp sakladım. Ama ona da duygum yoktu. Şimdi düşünüyorum karşılaştırıyorum. Bir taraftan şiir gazıp7hediye eden biri diğer yanda o olmazsa olmaz diyen biri. Ne kadar acı.
Soran+1 yılVe ben o çocuğu sevme isterdim fakat dış görünüş anlamında hissedemedim bir şey bir elektrik. Vs.
- +1 yıl
İnsanlar bu konularda çok bilmiş hareket edip. Pırlanta gibi çocuğu kaçırdın derler ama zorlasanız dahi bir hissiniz olmadıysa asla evlilik düşünmeyin. Zira insan çekmeli bir yandanda çekmiyorsa o işi uzatmaya gerek yok. Ben genelde dersi olan insanlara üşenmeden yazarım :) ayrıca bizde çok şeyi öğreniyoruz bu durumlarda. Evlilik çok güzel bence sadece doğru insan ve doğru zaman. Tam yaşınızdasınız karşınıza iyi bir insan çıkar. Benim yaşıma gelmeden evlenin :) ben artık pek takmamaya çalışıyorum. Nasip bu işler. Siz niyetinizi iyi tutun mutlaka Allah karşınıza iyi birisini çıkarır. Aynı diğer kötü kişiden koruduğu gibi
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sizin de inşallah karşınıza istediğiniz bir kişi çıkar. Evet doğru insan doğru zaman denklemi çok önemli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılSevgili yapmanın bi anlamı yok o zaman. Kimseyle sevgili falan olma. Her insan ilişki içinde olduğu insanla yakınlaşmak ister doğal olarak.
012 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmada daha yeni tanıştık ne öpmesi koklaşması ben sevgili değilim ki.
Soran+1 yılsevgili olduğumda güvendiğimde tabi dokunup sarılırım. Dakiaksında ne öyle laubali öpücükler vs. sapık gibi
Soran+1 yılcinselliğin afrikasından gelmiş gibi. Bir de bu yaklaşımla birini bulabileceğini zannediyor. Diyor ki güvenmiyorsan konuşma. EEE A.. GUT ÇOCUK güven için süreç gerekir her eşyin zamanı var
- +1 yıl
Ee o zaman ne hakla bu tarz taleplerde bulunuyor? Sen ona bu cesareti veriyorsun demek ki.
- +1 yıl
Anlasildi. O beleşe cinsel ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Sen de istiyorsan hay hay de yoksa yol ver kendini kullandirma.
Soran+1 yılhayırr ya asla. yazdığımı okumadın herhalde konuyu değiştirdim, hatta bana böyle sorular sorduğunda kızdımm. Konuyu değiştirdim. Ama o hani beni ikna edeceğini sandı
- +1 yıl
Sessiz kalmak ya da konuyu değiştirmek çözüm değil direk bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmen lazım. Basta tavrını koyup resti çekseydin kafası bozulan sen olmazdın
Soran+1 yılHayır dedim ki bunların zamanı değil konuşmak için rahatsız oluyorum. Dediğim halde üsteledi ben konuşmayı bitirecektim zaten ama önceden davrandı. O da uyum yok ben böyle eşyleri önde tutuyorum
Soran+1 yıldedi angutttt. Bir de dedim belki saygı duyar böyle biri olamdığımı düşünür yokk.
Soran+1 yılama en başta engeli basmalıydım yoksa ben kötü hissetmezdim
Soran+1 yılo diyor ki ben cinsellik istemiyorum bu tür yaklaşımlar olsun ilişkide. Tamam tabi sevdiğin kişiye sarılacaksın ama zamanı var ne o damdan düşer gibi. Olay bu zaten
- +1 yıl
Detaya şöyle bi göz attım daha flört aşamasındaymışsınız anladığım kadarıyla. Direk yangindan mal kaçırır gibi seni eve atmaya çalışması karşısında kendini geri çekmen tabiki doğal. Neyse ucuz kurtulmuşsun muhtemelen birliktelik yaşasaniz da aynı tavırları sergilerdi. Böyle insanlar hiçbir şeyi hak etmez.
+1 yılKucak kucak kucak ahahha.. Eleman doğrudan olayı sekse bağlamış. İstiyorsan bir kere koklaş sonra şutla, istemiyorsan direkt şutla
10 YorumlaBu güzel bir anı. Kötü deme sana güzel bir tecrübe olmuş. Bir dahaki ne ilk bu lafları duyduğunda hemen kaçarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha fikirlerini üstünde denemeye çalışıyor. Kurtulmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bak bu söylemelri herkes yanlış anlar dediğimde. Ne olacak öpsem sarılsam şakadan anlamıyrosun diyor.
şaka değildi o beni ölçmeye çalıştı
+1 yılBak bu abazanin tek derdi Nisan dugun5fobi kutsal söylemleri kullanarak seni cinsel amaçlı kullanmak uzak dur böyle asalak tiplerden
00 Yorumla
+1 yılKendini bir an önce kurtarmaya bak kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılAmacı cinsellik çünkü sarılıp öpmek bahane.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu soruyu daha önce sormuş muydunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılEVET GENEL FİKİR ALMAK İÇİN SORDUM. ASLINDA DOĞRU YAPTIĞIMI BİLİYORUM AMA ERKEKLERE SORMAK İÇİN SORDUM
Cevap sahibi+1 yıltam olarak nasıl bi aksiyon aldınız, çünkü soralı uzun bi zaman oldu hatırlıyorum, üstüne gelişmeler olmuştur sanırsam
Soran+1 yılŞöyle : Ben ilişkide zamanla fiziksel yakınlık olacağını düşünüyorum öpmek sarılmak vs gibi. Bende diyorum ki senin yaklaşımın yanlış. Başka emeller peşinde gibisin. dedim Onun beni anladığını sanmıştım. Benimle buluşmak istedi. İlk buluşmada da dudaktan, boyundan öpmek serbest mi? deyince bende ipler koptu. Dedim senin amacın bir kızla bir şeyler yaşayabilmek. Eğer cinsel amaçlı değilde duygusal bir ilişki istesen zaten kızıp tavır koymazsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldan hamile kalacan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini belli etmiş şanslısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni cinsel obje gibi görüyor 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle sapıklardan uzak durun
00 Yorumla
+1 yılkullanacak seni
09 Yorumla
Soran+1 yılabaza mıdır nedir? bir de jandarma herhalde ondan bu kafalar
Soran+1 yıl@four4 yokluktan herhalde. Çünkü bana mesaj atan askerler vardı cinsellik sever misin cinsellik olamdan olmaz kafaları var herhalde.
Soran+1 yıl@four4 hepsi bir değil tabi ama bu türden yaklaşım abaza gibi.
Soran+1 yıl@four4 sen niye üstüne alınıyorsun. Başka anlamı yok kız görmüyor herhalde ki böyle aptallık yapıyor
Soran+1 yılgenelde de askerlerde bu tür davranışa sık rastladığım için bahsettim.
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılO götürmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin
00 YorumlaKonuşma sahhaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni kıvama getirmeye çalışıyor uzak dur
10 Yorumla
+1 yılKaç kurtul
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?