Bu şekilde acemice bir ilişki başlatmak olur mu?

Arkadaşlar İnternet üzerinden biriyle tanıştım. Daha 2 hafta oldu olmadı. Ama çokk hızlı ilerliyor, daha beni yeni tanıdı işte nişanlanıp mıyız nişan ayına vs? givi söyleylemler içine girdi. Ben de tabi "bakalım hani daha çok yeni bunları konuşmak için" dedim. Sonra benim fiziğimi çok beğendiğini söyledi. Konuşmalarının boyutu özel olmaya başladı. İşte göğüs numaramı sormaya, evlilikte cinsel olarak beni neler seni mutlu eder gibi sorular sormaya başladı. Daha görüşmedik buluşmadık düşünün. Dedim ki ben evlilik öncesi cinsellik düşünmüyorum. O da "cinsellik değilde sarılma, öpme bunlar olur" gibi şeyler söylemeye başladı. Ben de bunların zamanla yaşanır tanıdıkça güvendikçe vs dedim. Sonra bana seni öpmek istiyorum, koklamak istiyorum gibi söylemlere başladı. Bende kibarca ya lafı değiştirdim ya da sessiz kaldım. Ben ona bu şekilde davrandım diye beni soğuk buldu. Benim yaşadığım şehire taşındı iş için ev düzenlemesi için yardım istedi. Bende bakalım dedim gelirim yardım belki dedim. Sonra ben bunu söyledikten sonra kucağımda ev turu seni bekliyor, bol bol öpeceğim, sarılacağım hazır ol gibi söylemlere girdi. Bende dışarıda buluşmak istediğimi söyledim. Neyse kabul etti. Ama sonra sen bu tür konulara çok mesafeli ve soğuksun uyum yok ben ilişkide öpme , elele tutşma, koklaşma bunları yaşamak istiryoum diyerek uzaklaştı. Yani Allah aşkına hemen erkeğe kendimi açan, öpmesine koklamasına izin veren biri olsam nasıl güvenirsin. HiÇ DEMİYOR SEN NASIL İSTERSEN OLSUN GÜVENMEK İSTEYEBİLRSİN SAYGI DUYMUYOR.

Bu şekilde acemice bir ilişki başlatmak olur mu?