166 boyum var. 14 cm. Kısa oluyor sanırım. Ama görmek isteyen kadınlar da hep çok biçimli boş ver kısalığını diyor. Hepsi avutmak için söylüyor olamaz heralde
Normal penis uzunluğu ve kalınlığı ne kadardır? Normal ve ereksiyon halindeki penis uzunlukları kişilere ve ülkelere göre değişiklikler gösterir. Normal penis uzunluğunu ve kalınlığını istirahat halinde ve ereksiyon halinde iken şu şekilde özetleyebiliriz: Normal haldeki penis uzunluğu (boyu): 9,16 cm Normal haldeki penis kalınlığı (çevresi): 9,31 cm Ereksiyon halindeki penis uzunluğu (boyu): 13,12 cm Ereksiyon halindeki penis kalınlığı (çevresi): 11,66 cm Dünyada en uzun penis boyu 17,61 cm olarak Ekvator’da bildirilmiştir.
Türkiye’de ortalama penis uzunluğu ve kalınlığı ne kadardır? Penis boyu ve çevresi büyüklükleri ülkeler ve bölgeler arasında farklılıklar gösterir. Türkiye’de yapılan çalışmalarda bölgelere göre normal ve gergin durumdaki penis boyu ve çevresi (kalınlığı, çağı) ölçümleri farklılıklar göstermektedir. Bölgelere göre penis boy ve çap ölçüm tablosu şu şekildedir.
Bölgeler Normal penis boyu (cm) Gergin penis boyu (cm) Akdeniz bölgesi 9,3±1,3 13,9±1,5 Ege bölgesi 9,2±1,4 13,7±1,7 Doğu Anadolu 9,5±1,2 13,8±1,4 Güneydoğu Anadolu 9,2±1,4 13,7±1,7 İç Anadolu 9,3±1,2 13,5±1,6 Karadeniz bölgesi 9,4±1,4 13,6±1,7 Marmara bölgesi 9,3±1,3 13,5±1,6
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
166 boyum var. 14 cm. Kısa oluyor sanırım. Ama görmek isteyen kadınlar da hep çok biçimli boş ver kısalığını diyor. Hepsi avutmak için söylüyor olamaz heralde
Bende böyle soru soran kişilerin zeka seviyesini merak ediyorum
182 boyundayım. 19.8 cm..
164 arkadasim var 22 cm diyorlar onun için..
197 arkadasim var 12 cm oldugunu soyledi... Yani alakasiz
Belli olmaz uzun olanların da kısa olabiliyor.
Sen yabani salata gördün mü ondan çıkan var çığlık atarsın 😃
kesin diye bişi yok 160 olup 20lik çıkaran var :D
Tanık oldun mu😊
Oldum
Sanalda mı
Bilmem bende 1.91 boy var 18.5 cm
Aşırı merak ettim
Her şey karşılıklı
Kısa diyorlar
@Boavistaa yapma dedikçe kendini ne halen getirdin
Ne diyon la
1.70 boyum var ve 15 sm yani ideal bence
Ne çıkarsa bahtına artık
Yok alakası yok 🤣 Hatta şaşırtmak güzel.
Penis boyunun normal boyla ilgisi yok. Tercihin nedir peki senin buyuk mu seversin
1.77 kısa sınıfına giriyormudur
Yok be 😂 belli olmaz
Boyla penisin alakası yok 👍
1.70 boy 16cm alakasızdır herhalde
Yooo küçük jordy'i bilirmisin?😂
Onun ile ne alakası var.
Normal penis uzunluğu ve kalınlığı ne kadardır?
Normal ve ereksiyon halindeki penis uzunlukları kişilere ve ülkelere göre değişiklikler gösterir. Normal penis uzunluğunu ve kalınlığını istirahat halinde ve ereksiyon halinde iken şu şekilde özetleyebiliriz:
Normal haldeki penis uzunluğu (boyu): 9,16 cm
Normal haldeki penis kalınlığı (çevresi): 9,31 cm
Ereksiyon halindeki penis uzunluğu (boyu): 13,12 cm
Ereksiyon halindeki penis kalınlığı (çevresi): 11,66 cm
Dünyada en uzun penis boyu 17,61 cm olarak Ekvator’da bildirilmiştir.
Türkiye’de ortalama penis uzunluğu ve kalınlığı ne kadardır?
Penis boyu ve çevresi büyüklükleri ülkeler ve bölgeler arasında farklılıklar gösterir. Türkiye’de yapılan çalışmalarda bölgelere göre normal ve gergin durumdaki penis boyu ve çevresi (kalınlığı, çağı) ölçümleri farklılıklar göstermektedir. Bölgelere göre penis boy ve çap ölçüm tablosu şu şekildedir.
Bölgeler Normal penis boyu (cm) Gergin penis boyu (cm)
Akdeniz bölgesi 9,3±1,3 13,9±1,5
Ege bölgesi 9,2±1,4 13,7±1,7
Doğu Anadolu 9,5±1,2 13,8±1,4
Güneydoğu Anadolu 9,2±1,4 13,7±1,7
İç Anadolu 9,3±1,2 13,5±1,6
Karadeniz bölgesi 9,4±1,4 13,6±1,7
Marmara bölgesi 9,3±1,3 13,5±1,6
Fiziki boyla onun boyunla alakası yoktur
Alakası 6ok bence boyla posla
Hayır kanka
Hayır ilişkisi yoktur
Boy ile alakası yok