Günaydın baylar bayanlar benim gibi erkenden uyananlar 🥲
Musmutlu Pazarlar ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günaydın baylar bayanlar benim gibi erkenden uyananlar 🥲
Musmutlu Pazarlar ❤️
Çok keyif aldığımiz bir aktiviteydi.. Zamanında çok da çektim. Sayısını bilmediğim kadar çok video, foto vardı.
Ancak artık yapmıyorum, hatta partnerim yapmami istese karşı çıkıyorum. Sebebi âlâsi da şu. Artık teknoloji o kadar gelişti ki videoları silseniz bile 6 ay önce silinen görselleri geri getirmek mümkün. Yine uygulamarin hepsi galeriye, fotolara erişme izni istiyor ve o izinleri kendi ellerimizle biz veriyoruz. Herhangi bir uygulama güncelleme adı altında bütün galeriyi kendi serverina yedekleyebilir. Yani kişi art niyetli olmasa da görüntüler istemeden de olsa ifşa olabilir.
Kişi art niyetli olursa zaten neler olabilir yazmama gerek yok.
Bu durumdan yapılması gereken 2 şey var. Ya hiç çekmeyeceksin ya da internete hiç bir şekilde bağlı olmayan bir cihazla çekeceksin. Yoksa her an kendime hatıra diye çektiğim videolarin nette ifsalarini izlerken bulabilirim 😂
Bütün bu risklerden dolayı çektiklerimde hiç bir zaman hiç kimsenin yüzünü ve/veya kişinin kim olduğunu ispatlayacak karakteristik bir özelliğini çekmedim. Hatta bazen yüzü gorukecek şekilde bana görselini atan kişileri uyardım asla yüzünüz gözükmesin, sesiniz duyulmasın diye.
Artık kişiye güven yetmeyecegi için (kendime bile) çekmemek en iyisi.
Ben çekmem kesinlikle. çünkü aşırı saçma geliyor sonuçta film çekmiyoruz anı yaşamak lazım. ve altı üstü seks zaten.. yani kısaca Hayır, seks ve sevişme esnasında video ve fotoğraf çekmek kesinlikle mantıklı değildir. Bu tür bir davranış, ciddi sonuçlar doğurabilecek pek çok olumsuz etkiyi beraberinde getirebilir. Partnerler arasında mahremiyet ve gizlilik, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Video veya fotoğraf çekmek, bu mahremiyeti ihlal eder ve güvensizlik yaratır. Video ve fotoğrafların istenmeyen durumlarda yayınlanma veya paylaşılma riski vardır. Bu, kişisel yaşamın kamuya açılması anlamına gelir ve büyük stres ve utanç yaratabilir. Eğer video veya fotoğraflar, ilişkinin sona ermesi durumunda kötü niyetli bir şekilde kullanılırsa, dijital zorbalık ve intikam p*rno gibi ciddi problemler ortaya çıkabilir. Bazı bölgelerde, rızaya dayalı olsa bile cinsel içerikli fotoğraf veya videoların kaydedilmesi yasalara aykırı olabilir. Yasal takibat ve cezai sorumluluklar ortaya çıkabilir. Partnerler arasında birisinin gizlice kayıt yapması, güven duygusunu ciddi şekilde zedeleyebilir ve ilişkiyi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenlerden dolayı, seks ve sevişme esnasında video veya fotoğraf çekmekten kaçınılması önerilir. Partnerler arasında açık iletişim kurmak, rızalı ve karşılıklı saygıya dayanan bir ilişki sürdürmek çok daha sağlıklıdır.
Cevap
50Cevap
Aslında bakarsak hiç mantıklı değil ifşa olma gibi bir durum söz konusu olabilir, yükselen libidoya karşı koyamadığımızda olabiliyor, tabi sonradan siliniyor birer birer.
Kadınlar saçma bulur. Erkekler kendini izleyip gençliğinde sürekli o prnolardaki adam olmak isterken evet şimdi o adamdır. Onu görmek ister. Ben kendimi dışarıdan bi gözle izlediğimde daha da tahrik oluyorum. Ayna bunu gidermek için en güzel yöntem. Eşim de olsa videoya karşı mesela. Tutup ifşa edecek halim yok ama karşı
Günaydın mutlu pazarlar mantıkdan ziyade sapıklıktır bence ne öyle albüm yapacaklar sanki insanın kendine saygısı yoksa sevgilisine karısına saygısı olması lazım insanların özeli fotoğraf ve video saçma sapan şeyler şantaj yapan sapıklar gibi bence insanın eşi dahi olsa suç unsurudur
Haz , tahrik konusunda baya etkili olabilir belki evet ama ifşa konusunda sıkıntıli bir durum bu kadar gelişmiş teknolojide bir anda bir yerde ifşa olunsun istemem.
Eşler arasında bu belki doğru olabilir daha sonra bakıp silmek şartı ile ama muhafaza etmek sakıncalı ve riskli ama yapılmaması daha doğru belkide bilemedim ama hak edenle yapılmalı bence ayrı bir haz ve tutku olabilir diye düşünüyorum
Ben bunda mantık göremiyorum kişiye özel durumlar kişiye özel kalmalı çekilen fotoğrafların ifşa olma durumu var ve bu bütün hayatını etkileyebilir insanın..
Seksde mantık aranmaz zaten resim veya video kızın telefonuyla çekilecekse olur
Fotoğraf ve videonun tek mantığı uzak ilişkilerin tatmini. Birlikteyken fotoğraf ve video çokta mantıklı gelmiyor.
Karsilikli güven varsa harika oluyor ve sonrası beraber izleyip tekrar azıyor insan ve devam tabi sonrası silmek sart
Mantıklı değil ama performans ini başkasına göstermek için ideal bir reklam aracı olarak kullanabilirsin eğer başka petek lerden bal almak istersen
Mantik sekste olmaz o an ne istersne o yasanirsa oan zevk alınir sabah korunde kalkan birinden bu yorum beklenir
Mantıklı, seviştikten sonra o görüntüleri izlemek, kadının inleme seslerini duymak çok keyif verir.
bence mantıklı lakin genelde ilişkilerde biri mutlaka onu tutup sosyal medyaya atıyo o zaman film kopuyo işte 😂 ayrıca antepde bu filmi çekecek partner bulmak zor 😂😂
Ben sevgilimle yapmıştım sonra izlemiştik eglenceli oluyor bence 😂
Bir gün internette falan gezinirken karşınıza çıkmasını istiyorsanız çekebilirsiniz. İnsanın kendi beyninden daha güzel saklama alanı yoktur. gerisi bir gün ifşa olma eğilimindedir.
İki kişi çekelim izler seyreder sileriz derseniz olur. Bence çekmemek daha iyidir
Güven konusu olduktan sonra sorun olmaz 🤷♂️
Karşılıklı güven olduktan sonra çok zevkli oluyor. Sevgilimle uzak yaşadığımız için görüntülü konuşma yetmediğinde videoları izleyerek anıları tazeleyebiliyoruz.
O resimler başka biri tarafından kullanılabilir, ya da haberin olmadan telden alınır. Ne gereği var. Sevişiyorsan beyninde kalsın, başkasına gösterip ne olacakki.
Ya anın tadını çıkarmak varken bir de onla mi uğraşır insan. Gerek bulmuyorum öyle şeye.
Bence değil özelikle bayanlar çok zor durumda kalıyor
Bence o fantazo olayi sahse ben izlemeyide izlenmeyide severim
Karşılıklı istemeye bağlı, anı olarak saklayacaksa çiftler neden olmasın
Çok tasnif etmiyorum
Bence değil çekiyorsanız da telefonda fazla tutmadan imha edin
Büyütüp hatarı olarak kalır 🤣🤣🤣
Ne yapacağız story mi aticaz sjsj
Değişik fantezilerin var djdj
Ne silkisirken mi djd
Yayılma riski olmasa iyidir yaa
Yok şantaj falan yaparlar 🤣🤣
Kışkırtıcı yönleri olabilir.