Merhabalar Hanımlar Yardıminiza İhtiyacım Var Psikolojisi Bozuk Bir Kızla İlişki Yaşamak Ne Kadar Doğru? Daha Doğrusu Yaşadık İlişki Öyle Diyim Kafayı Benimle Bozmuş Durumda Napicam 🥺🥺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Nasıl psikolojisi bozuk? yüzde kaç engelli?
Engelli değil psikolojik rahatsız hasta yani şok geçirdi birşeyler oldu ara ara nöbet geçiyor yani bazen aklı gidiyor kendini beni başkanı tanımıyor kafası gelince tanıyor ilki oldum öyle anla
Niye birlikte oldun
Oda bende istedik çünkü ilki Oldum ilk kez yaptık bugün oldu yani hoşlanıyorum ondan çünkü
Ama kafası sürekli gidip geliyor kendini beni çevresini tanımıyor
Değişik yani
O zaman niye kafayı benimle bozmuş durumda diyorsun
Bana kötü davranıyor normaldede
Ama benden kopamıyor canımı yakıyor ben ondan hoşlanıyorum seviyorum ilki olduğum için benden nefret ediyor kızgın
Umarım hamile kalmaz
Normaldir ilk defa yaşadığı bir şey insan kendini kötü hissediyor sonradan normal karşıla bence
Anlaşılan sen onun ilki olduğun için pişmansın
Evet öyle oldu pişmanım acıkcasi 😔😔
Benimde ilkim onunda ilki oluyor
Kaç yaşlarındasınız ikinizde
Ben 30 kız 19
Ne kadardır sevgilisiniz
2 aydır
Baya hızlı olmuş 😐
Olan oldu Bence soğuma ondan
Onunda yaşadığı kolay değil destek ol
Sevin. birbinizi ona iyi gel
Hemde baya hızlı oldu bugun birlikte olduk dhaa
şu an yanyanamısınız
Ben seviyorum ama onun durumları iyi değil ben bakireyim diyor sürekli kimseyle de seninle de olamadım diyor sürekli
Evet uyuyor içerde
İçine Boşaldim sanırım onun hatırlamaz ki Napicam ben offf 😞
Seninle ilişkiye girdiğini hatırlamıyormu yani
Evet maalesef 🥺 bakireyim sanıyor ne sen ne bir başkası evlenmeden asla yapmam diyor ama yaptık hatta icine şey oldum istemeden 😞
Bırakma kızı ya yazık günah
Acısını hissetmedimi kız
Bence şimdi her şeyi boş ver geçti gitti git yatağa ona sarıl güvende hissettir
Hissetti ama dedim ya kafası gidip geliyor 3-4 kere yaptık aynı gün içinde ama birden bişiler oldu beni bile hatırlamaz oldu kovdu git diye konuşmadi arayıp sovdu hatırlayınca kendini aradı nabiyorsub diye ama İlişkiye girdiğimizi kesinlikle hatırlamıyor
Ruya zannediuor
Uyuyor şu an bende öyle burada biraz kafa dagitayim dedim daha cok genç Napicam hamile kalırsa
Bakire biriyle ilk seferde 3 - 4 kez yapılabiliyor mu?
Eğer genç gerçekten sen niye böyle bir şey yaptın.
Evet*
Evet neden yapılmasın hemen arka arkaya olmadıki biraz zmaan geçtikce yaptık canı çok yandı ama ağladı hüngür hüngür her yapisimizda içine boşalmam kötü oldu en sonunda çıkarana kadar patladım yavaş yaptım ona rağmen ağladı
Seviyorum çünkü onu amacım kullanmak değil oda istiyorum dedi o yüzden
Kız canım mı
G E R İ Z E K A L I mı*
Anlamadım ne dediğini?
Kız dıyorum G E R İ Z E K A L I mı
Kafası yerinde değil biraz öyle sanırım
Bide seviyorum diyorsun 😒 seni denedim insan sevdiğine böyle bir söylenmesine izin verir mi 😒
Ya seviyorum ama gerçeği söyledim öyle canım var ama
Denemen önemli değil gerçeği söylüyorum insan yaptığı şeyi nasıl htiırlamas yaptık diyorum kızıyor bana
😒😒 bak ben kabullenmiyorum bu dediğini ben kızı tanımadığım halde kabullenmiyorum
Hastalığı falan var kızın işte
Biliyorum herşeyi hatırlıyor ama ilişkiye girdiğimizi hatırlamıyor inkar ediyor sürekli
Arada vajinam acıyor diyor bende yaptık ondan diyorum saçmalama ya adetim gelmiştir diyo 😒
Peki sen niye ilk gece çok acitigini bile bile 3 - 4 kez yapıyorsun niye kıyıyorsun
Ya ara ara yaptık işte yavaş yaptım canıni yakmamak için yavaşça yaptım sert yapmadım oda iştedi hem devam et diye bende yaptım anca rhaatladim bende oda 2 kere boşaldı bende 4 kere 🥺🥺
Kıydim ona doğru ama canını çok yakmadim benimde ilkim oldu yılların birde isteği olunca 😔🙄
Kızı nasıl rahatlattın
Öperek sarılarak vajinasini yalayarak boşaltarak zaten ilk ilişkide 35-40 dk sürdü içinden çıkmam yavaş yavaş yaptım 5-6 saat için dede 4 kere yaptım
İlk kez yaşamana rağmen baya şey yaşatmışsın kıza inanayım mı ilkin olduğuna
Niye yalan söyleyeyim inan tabikide bu arada yaş kaç senin video izlerken öğrendim hem azgınlıkla neden yapilmasin ki sert yapsam o kız pert olurdu belkide nöbet geçirip kötü olurdu Zaten zor aldı içine baya uğraştım girmek için içine
İyi bakalım bence şimdi git sarıl ona sabah kahvaltıdan sonra güzelce kucağına al güzelce konuş kızla
Gece uyurken de yaptım onu uyanmadi ve hiç hissetmedi yüzünde acı bile yoktu sanki o değil bir başkası gibiydi şaka gibi aynı yanındayim şu an zaten bişi sorucam 17 cm kalın penis ideal mi Sence 30 yaşındaki birine göre
Kolay değil evlenmeden ilişki yaşamak ister istemez insanı kötü etkiler onun için Altan al ve bunun farkında olarak davran
Sbaah uyansin yine yapicam alışsın iyice ve güzelce konuşma yapicam anlasın yaptığımi zorla şey yaptın derse kafası zaten iyi değil korkuyorun acıkcasi
İşte evlenmeden iliskiyi bende ilk olarak gördüm evli değilim ama nasıl bir duygu desen değişik yanı güzel bir duygu seks yapmak 🙂
Zaten alttan alıyorum herşeyi siz. Yaş kaç acaba merak ettin hanfendi evli mi bekar misiniz?
Kızla ciddi düşünüyormusun
Yani onu yaptığım için evet mecburum ni konuda ama o henüz istemiyor evlilik felan yani 25 yaşında evlenirim diyor
Anladım inşAllah hayırla sonuçlanır
İnşallah olmazsa sıkıntı işte ya hamile kalırsa Napicam 🥺
Evlenirsin hayırlısı ile zaten ciddi de düşünüyormuşsun
Ben düşünüyorum o değil
Belkide olmaz bu durum yani net bisi yok
Anladım sen düşünüyorsun durum ciddi olursa oda düşünmek zorunda
Ya olamzsa evlilik ne olacak kendimi kötü hissediyorum 😭
Dua et. Her şeyin hayırlısı olsun
İlk kez hayatımda ilişkiye girip pişmanlık yaşıyorum büyük bir vebalin içindeyim evlenmezse ya başkasıyla yaparsa olurda 😞😞 kiz hamile kalsa ilişkiye girmeden hamile nasıl kaldim dese ne diyecem
Anlatacaksın kıza eminim kızda anlar
Düşünür oda boş geceyi boş geçirmediğinizi düşünür oda
Umarım anlar yapmak güzel zevkli ama sonrası işte sıkıntı
Umarım
Gece yaptım onu zaten dedim ya uyurken yaptım 2 kere boşaldim ama kız uyanmadi ne hikmetse gözünden biraz yaş geldi ama
Benden büyük musun evli misin söylemedin merak ettim
Evliyim
Hmm yaş kaç hanfendi?
Beni en iyi anlayan sensin 😞
Konuştun mu kızla
Evet konuştum biraz ikna etmek zor oldu konuşmayi Ama naptiysam ilişkiye girdiğimizi hatırlayamadi bende aklı yerinde iken o an sevişip seks yaptim içine girdim ağladı yapma dur diye acıyor dedi çıkar dedi çıkarmadım anlasin diye yarım saat boyunca altımda yaptım 2 kere sonra kafasi dank etti iyi değilim diue benden faydalandın yararlandin beni bozdun dimi dedi biraz vurdu bana öyle değil saçmalama dedim sarıldım öptüm Hüngür Hüngür ağladı kızligimida aldın bakire değilim artık dedi biraz zorlamışim sanırım vajinasindan kan geldi biraz yaparken tahriş olmuş napimm dar olunca işte bu olay aramızda kalacak ben anneme söz vermiştim evlenene kadar yapmican diye ama sen bende faydalandın yaptin kıydın bana dedi bense küçük hasta bir kızım nasıl inandın dedi bana bende sen ciddisin sanmıştım dedim öyle olunca bende yıkıldım o an evlilik düşünmüyorum iki gün sende gidersin işini bitirdin alicani aldın dedi yıkıldım adeta
İçime boşalmadin dimi dedi boşaldım dedim ya hamile kalırsam dedi bilemicem dedim evleniriz dedim sinirlendi istemiyorum dedi evlilik ilaç içsem olmaz mı dedi iç ama fayda eder mi bilemem dedim öyle yani ondan yararlandığımi faydalandığımi hastalığı göz önünde bulundurarak onu yaptığımi düşünüyor yıkıldım 😭😭😭
Oral seks felan herşeyi yaptım rahatlattim onuda oda bana yaptı tam. beceremedi hatta ısırdı bilerek canımı yaktı ısırdı şeyimi kızmadım canı sağolsun dedim ama dedikleri ykti beni
?