5 yildir hayatima kimseyi almadim. Ciddi iliski adamlar istemiyor artik. Hele birde bakire oldugumu duyduklarinda kaciyorlar. Yakin zamanda biriylen konusuyordum. Bakire oldugumu duyunca sok oldu. Ben kimseyi mutlu edemezmisim dedi. Kendimi uzun zamandir hic bu kadar kotu hisetmemisdim. Sonra cvp vermedim beni sildi. Pisman olsun istiyorum PISLIK. Hic umudum kalmadi sanki. Yeni spora basladim ona ragmen sanki piskologime yine iyi gelmedi :((( Her adam fizigim icin gelir oldu. Artik bu duygudan cikmak istiyorum kendimi cok yanliz hisdiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günümüzde insanların beklentisi öncelikle cinsellik bu yüzden fiziğin iyi ise bu daha da çekiyor. Bunun dışında bakire biri ile uğraşmak istemiyorlar genelde çünkü senin beklentin ciddi ilişki onlarınki sevişmek anı yaşamak. Umudunu yitirme bir gün hayatını tümüyle değiştirecek biri elbet çıkar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılYapma lütfen seni fiziğin için isteyen erkek zaten bencildir bedensel olarak her ne kadar da doyurulmus olsan da aslında asil önemli olan duygusal doygunluktur.. birliktelikten sonra saçlarını oksamayan sana hayranlıkla bakmayan erkekle mutlu olamazsın... Erkeklerin bakirelige önem vermediği tam bir safsata seni elde etmek için uydurduklari koca bir yalan... Umarım yüreğine dokunan birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılBakire olmak kötü değil aksine güzel bir durum. Eşini böylece daha çok mutlu edersin. Çünkü daha yaşamadığın bir şeyin daha fazla keyifle yapar ve eşin ve sen daha çok mutlu olursun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin kendi kararınız
00 Yorumla bakiresin diye bir erkek uzaklaşıyorsa zaten niyeti ciddi değil. kullanıp atmaktır. böyleleri için asla üzülme. hatta iyi de olmuş. birilerinin gelip seni bulmasını bekleme. düzgün ahlaklı beğenebileceğin biri olursa kendin araştır, onu elde etmeye çalış. direkt söyleyemezsen bir tanıdık veya arkadaş vasıtasıyla yoklamaya çalış. kısacası yanlış kişilerden uzak dur. doğru kişiyi ise sen kendin araştır bul.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba. Bu tam tersine iyi bişeyken nasıl böyle tepkiler aldın gerçekten inanamıyorum yaa. Ne kadar kötü naumsuz insanlar var. İstersen dertleşebiliriz gerçekten seni yargılamam çok kötü bişey olduğunun farkındayım
00 Yorumla
+1 yılOnlar tek amacı seni kullanıp atmak bırak gitsinler sen ne üzülüyorsun onlar üzülsün ne güzel işte bakıre olman şimdiki zaman da hepsi ikinci el erkeği de kızı da böyle temiz kal
10 Yorumla
+1 yılSeninki doğru olan boş ver onlar eglenme peşinde iş ciddiye binince evlilik düşündükleri zaman bakire kız ararlar kendileri çok temiz gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi niyetli olmadıkları için böyleler Demek ki seçimlerin hatalı Ciddi insanları hayatina al üzülme
00 Yorumla Ya şaka mısın. Onların niyeti kötü olduğu için öyleler. Çünkü bakire olmasan her şey daha kolay olacak
00 YorumlaBence senin ve ailen icin önemli diye düsünüyorum ama sende bunu o asamaya gelmeden dillendirme süpriz de misal daha iliskinin başinda deme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. İstediklerini yaparlar, sonra bakire kız ararlar, bu da çok değişik. Sen kendini bozma devam et. İllaki seni sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKacan kacsin onu soran seks istiyor o yüzden soruyor boş ver giden gitsin saklama bakireligini ayıp birsey degil ki
00 Yorumla çok yanlış düşünüyorsunuz. bakire olmanız bunu belirtmeniz kötü bir şey değil ya da uzaklaşılacak.
01 Yorumla
+1 yılBenim hayalim senin gibi bir kadın iken başkalarının hayali oynak kadınlar. Hayat şşte tersine dönüyor dünya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçma sapan aklını kullanmayan öküzlere denk gelmişsin. boş ver onları. kriterin aklını kullanan bilgili partr olsun cahilleri bırak
00 Yorumla
+1 yılSeni olduğu gibi kabul etmeyenler sevemezler zaten. Ulan bazen diyorum kendime iyi ki böyle zihniyeti olan insanların içerisin de yalnızım diye
02 Yorumla- +1 yıl
Gece gece sinirlendim yine ya
- +1 yıl
Sigarama eşlik edecek olan?
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Fizik değilde başka hal ve hareketlerinden kaçıyor olabilirlermi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir cunku soyluyorlar bizat iyi kizsin ama sxs onemli diye
+1 yılBöyle şeref yoksunu vücudun için senle aşk yaşayan insanları hayatından yok etmene yardımcı olmuş bakire olman bence sevinmelisin
00 Yorumla
+1 yılSenin kız olduğun için kaçıyorlar, kız olmasaydın şimdiye kadar çok şeyler yaşardınız
00 YorumlaBakire olduğunu duyup ya kaçan adamdan sana hayır gelmez boş ver sal gitsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bakireler analdan da zevk alıyor ne hikmetse😀
İlk defa yapıcam dedi🙄00 YorumlaÇünkü insanlar başlarına iş almak istemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte bakiresin. Bırak hakkında kim ne düşünüyorsa düşünsün sen hiç umursama.
00 Yorumla
+1 yılSöylediklerine katılıyorum, evet erkekler sizin gibi kızları ararken şu anda onlardan kaçıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşı gelen herkes kendini vermek mi zorundaymış o zaman herkes erkekler kardeşini versin bakalım namusa sahip çıkmak nasıl oluyormuş...
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma kaçmaları ne güzel işte bakiresin daha ne isterler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bırak o pislikleri ve lütfen tanışma isteğimi kabul et. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden kaçtıklarını anlamadım evlenmeden vermeyeceğin için mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyyy hiç sevmem cahil yobaz alt tabaka kezbanları. Dur hemen engelleyelim seni.
00 YorumlaSeven kişi ona bakmaz emin ol
Hı iş * geldimi dizmek için bakire olmayan seçenektir00 Yorumla
+1 yılÇok aptalsınknk seni kullanmak için sevgili oluyorlar ve yapmayacaklarını öğrendiklerinde de kaçıyorlar işte kanma onlara öyle kal.
00 Yorumla
+1 yılBakire oldugunu duyup kacmayan adam evlenmek isteyen adamdir
00 Yorumla
+1 yılSen düzmek işte herkesin tek amacı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsıl bakire olman çekici geliyor bana hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılWelcome to the desert of the real
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kaçmam gel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki evlilik düşünen yok
00 Yorumla
+1 yılKötü niyetli olanlar gidiyor. Neden üzülüyosun?
00 YorumlaHepsi swx niyetinde ama kaçmışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde bakir olduğuma inanmıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbin için bir kişi gelmedimi
00 YorumlaBakire olunca ne oluyor ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Takma sen böyle şeyleri üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılverdim de
00 YorumlaBazi şeyler herkese soylenmez bunun gibi
00 YorumlaTutsanda fark eder erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunlar tam bi 🐽
00 YorumlaBende aksine senin gibi birini ariyorum
00 Yorumla
+1 yılKafaya bak
00 YorumlaNe tuhaf
00 Yorumlakaçıyoruz
00 YorumlaBakirelikle ne alakası var
00 Yorumla