Cinsel Yaşam Bu genç gay bireyler nerelerde takılıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Söyleyin bende orada takılayım😅 Güncellemeler+1 yıl 19 yaşındayım neden kimse yok Bu genç gay bireyler nerelerde takılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 20 yaş gayim ben de aga 1 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşabilr istersen Yorumla Soran +1 yıl Nereden? Bide arayışın ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Samsun ben, arayış sevgi muhabbet Yorumla Soran +1 yıl Benim tam tersi kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun gene konuşuruz be ya:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edirnede üni okuyorum bu arada, okul zamanı trakya bölgesindeyim Yorumla Soran +1 yıl A msın p mi ona bağlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pek bu kavramlarla bir işim yok ama A baskın bende, pasiflik hissetmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ararsan bulursun her yerdeler 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Buldum sanırım😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun 👏 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sende arıyorsan darısı başına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 ben karşı cins ariyorum sağol Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek keşke hemsincte arasan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir ara aradim sonra va gectim karsi taraf daha güzel Yorumla Soran +1 yıl Niye aradın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir ara denemek diyelim sn ne arıyor sun Yorumla Soran +1 yıl Fark etmez bana iyi olsun yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Yorumla Soran +1 yıl Sen a mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark etmez ap a 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende bildiğin bizdensin o zaman🤌😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokbe heves diyelim şimdi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kesin p sin Yorumla Soran +1 yıl Böyle heves mi olur ap sin ve gaysin işte niye saklıyorsunuz ki Yorumla Soran +1 yıl Bende ap yim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogru diyorsun semt nere Yorumla Soran +1 yıl Burdan konuşmasak artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden Yorumla Soran +1 yıl Dm den konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliyiz Yorumla Soran +1 yıl Bende o yğzden burdayım zaten bu mecrada da gizliysen reel de evden çıkamazsın sen o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 sn cok acelecisin ne bu acele soruyorum sadece Yorumla Soran +1 yıl Çünkü sürekli sorunun altına gelmek istemiyorum zaman alıyor gel özele ne konuşacaksan konuş Yorumla Soran +1 yıl Yazdım sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bul beni 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğenmen yeterli Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla Soran +1 yıl Ne bu engelleyip gitmek sende 28 yaşındasın ama hala dürüst değilsin😅😅 neyse uzatma da gel mik işte sonra napıyorsan yap Yorumla Soran +1 yıl Siliyorum o zaman istemiyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burdan bulursun
20 yaş gayim ben de aga
Konuşabilr istersen
Nereden? Bide arayışın ne?
Samsun ben, arayış sevgi muhabbet
Benim tam tersi kanka
Olsun gene konuşuruz be ya:)
Edirnede üni okuyorum bu arada, okul zamanı trakya bölgesindeyim
A msın p mi ona bağlı
Pek bu kavramlarla bir işim yok ama A baskın bende, pasiflik hissetmiyorum
?
Ararsan bulursun her yerdeler
Buldum sanırım😅😅
Hayırlı olsun 👏
Teşekkür ederim sende arıyorsan darısı başına
😂 ben karşı cins ariyorum sağol
Rica ederim ne demek keşke hemsincte arasan
Bir ara aradim sonra va gectim karsi taraf daha güzel
Niye aradın ki
Bir ara denemek diyelim sn ne arıyor sun
Fark etmez bana iyi olsun yeter
Hmm
Sen a mısın
Fark etmez ap a 😂
Sende bildiğin bizdensin o zaman🤌😘
Yokbe heves diyelim şimdi yok
Sen kesin p sin
Böyle heves mi olur ap sin ve gaysin işte niye saklıyorsunuz ki
Bende ap yim
Dogru diyorsun semt nere
Burdan konuşmasak artık
Gizliyiz
Bende o yğzden burdayım zaten bu mecrada da gizliysen reel de evden çıkamazsın sen o zaman
😂😂 sn cok acelecisin ne bu acele soruyorum sadece
Çünkü sürekli sorunun altına gelmek istemiyorum zaman alıyor gel özele ne konuşacaksan konuş
Yazdım sana
Bazı uygulama site vs
Soruda mısın hala?
Buralarda
Bul beni
Soruyu beğenmen yeterli
?
Beğendim
Ne bu engelleyip gitmek sende 28 yaşındasın ama hala dürüst değilsin😅😅 neyse uzatma da gel mik işte sonra napıyorsan yap
Siliyorum o zaman istemiyorsan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!