29 yaşına girmiş üniversite mezunu ama işsiz bir kadın olarak evlenmeyi düşünmeli miyim, yoksa iş güç olmadan evlenmemeli miyim?

29 yaşındayım. Üni mezunuyum. Ailemle yaşıyorum. İşsiz olduğum için ve ailemde de hiç gidip geldiğimiz akrabamız vs olmadığı için arkadaşım da olmadığı için kimseyle tanışmadım. üniversitede de hep kız arkadaşlarım oldu. Erkekler ya beğenmedi ya da cesaretsizdi kimse bana çıkma teklifinde bulunmadı.

Genelde instagramdan istek yollayanlar oluyor profil fotoğrafımı görüp de onlarla da pek muhabbet dönmediğinden çoğuyla da konuşmuyorum öyle bekliyorlar. Bazılarını topluca arkadaşlıktan çıkarıyorum ya da onlar çıkarıyor beni arkadaşlıktan.

Ben nasıl flört edilir hiç bilmiyorum. Bir erkekle cinsellik yaşamaktan çok çekiniyorum ve bu bana nikahsız şekilde olursa yanlış gibi geliyor. Ama aklen mantıklıca düşününce bunu normal makul ve olması gereken bir şey olarak görüyorum. Uygulamada olmuyor.

Konuştuğum erkekler hep cinsellik için yazıyorlar. Sevme olmadan yakınlık olmadan cinsellik istiyorlar düşünüyorlar. Çoğu da işsiz üniversite mezunu adamlar aileleriyle yaşıyorlar onların da evlenmek gibi bir dertleri yok. Hak veriyorum aslında ekonomik nedenlerden dolayı.

Ben de hep atanıp ayrı eve çıkıp biraz kendime bakım yapıp vakit ayırıp kendi paramı kazanıp kendime bir hayat kurup o şekilde birileriyle tanışmak biraz birlikte yaşamak ve evlenmek istemiştim. Biraz yalnız yaşamanın tadına varmak istedim ama şartlar buna el vermedi.

Şimdilerde ise ailemin evinde ya iş arayıp iş görüşmesine gidiyorum ve hiçbir şey olmadan geri dönüp tekrar tekrar kpss'ye hazırlanmak zorunda kalıyorum. Biriyle sevgili olmak güvenmek onunla yaşamak sevişmek seks yapmak çok çok istiyorum ama erkeklere güvenmiyorum. Konuştuğum erkeklerde sadece biraz hoşlantı oluyor ama o da çok sürmüyor. Bir erkekle seks yaptan ziyade sonrası benim için de çok önemli. Seks esnasında olduğum gibi kabul edilmem lazım ve sonrasında da onun için değerli olmam lazım. Öyle fiktim geçtim ilişkisini de istemiyorum.

Adam daha normal bir konuşma yapmadan hemen cinselliğin adını anıyor. Nereye kadar izin veririm yatar mıyım falan. Evliliği niye istiyorum?

1. Ailemle aramı bozmamak için İlişkimin meşrulaşması için

2. Gelecekte de aynı kişiyle yaşlanayım yalnız kalmayayım.

3. Temiz güvenilir seks.

4. Çocuk. Bunlar için istiyorum. Sevgilim olsa ve seks yapmaya karar versem nerede yapacağım da önem arz ediyor. Evlilik olmasa bile kendime ait evimde kendi yatağımda olmasını çok isterdim. Bazı çiftler günlük ev ve otellerde yapıyorlar bu işleri. Mesela bunlar çok iğrenç geliyor bana bir sürü insanın yaşantısının olduğu yerlerde olmamalı. Ve kameraya alınma riski de var.

Benim gibi biri ne yapsın? Atanmayı mı beklesin, evlensin mi? Yoksa bilmiyorum... Ben böyle olduğum için anormal miyim? Kadınlar dikkat ediyor mu gerçekte çok merak ediyorum.

29 yaşına girmiş üniversite mezunu ama işsiz bir kadın olarak evlenmeyi düşünmeli miyim, yoksa iş güç olmadan evlenmemeli miyim?