Cinsel Yaşam Evli erkeklerin bana çekici gelmesi normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Benimle ilgilenmeleri neden hoşuma gidiyor utanıyorum bundan Güncellemeler+1 yıl Güncel Evli erkeklerin bana çekici gelmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence bu bir rahatsızlık ilişki sorumluluğu almama olduğunu dusunmuyorum hatta duzenli iliski icinde olan insanlarda ilgili çekebilir. Baskasina asik olan insanın sana ilgi duyması göstermesi egonu tatmin ediyor. 2 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlişki sorumluluğu almak istemiyorsun. Evli olsun, yaşatsın bir şeyler, ama karışmasın, karısından çekinsin falan filan... 0 1 Yorumla Savvron +1 yıl Bir de iyi düt evli erkekler, tecrübelidir, aceminin elinde heba olmazsın... Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sorumluluk sahibi olabilmelerinden iyi geliyor olması muhtmeel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay evet olabilir Yorumla Ancle07 +1 yıl Ahaha bende de var o durum Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sahibi olan erkeğin sana odaklanması seni çekici bulmasi tahrikl ediyor tercih edilmek tahrik ediyor 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl sapık olduğunu ve yuva yıkan cadaloz olduğunu gösterir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlileri beğenme sebebin talep edilen bir erkek olmuş olmaları yani arzuladığın aslında başka kadınların elinden alma mücadelesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Muhtemelen kötü zor bi çocukluk geçirdin ve bu yüzden büyük olgun erkeklerle ilgileniyorsun 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhtiyacın olan sevgi, güven, koruma ihtiyacın çocukluk döneminde yeterince karşılanmadıysa böyle de ortaya çıkabilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de ilişkisi olan kadınlarla birlikte olmayı çok seviyorum. Sende kendimi gördüm adeta 😈 0 0 Yorumla
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Utanma. Bu sadece sana has değil. Kadınlar sever evli erkekleri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Suçlu hissediyorum Yorumla karyağsınartık +1 yıl Hissetme. Sadece gizli yapın :) Yorumla karyağsınartık +1 yıl Bana yazsana Yorumla
drhakannnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bedavami veriyor sun.. 💰💰💰💸💸 parayla mı veriyorsun 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İyi bari kıymetimizi bilen var 0 3 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl 6 gün sonra bana mı döndün baby? Yorumla Soran +1 yıl Hıı Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl E yaz da tanışalım o zaman Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ben neden kimseye çekici gelmiyorum o halde? :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla BilenAbi +1 yıl Güncel. 😊 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Yasak olduğu için olabilir bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım Yorumla
49Expert Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. banada evli kadınlar hoş gelio 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. normal degil de evet öyle bir algı var 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Utanma bence yaşa gitsin 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :))) heyecani seviyosun 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her insanın bir zevki var ne diyelim 0 1 Yorumla builder +1 yıl ilgi görmek elbet herkesin hoşuna gider gayet doğal Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Engelleyerek eskiniliskilerinle takıl sen 0 0 Yorumla
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Herkesin ayrı bi’ fantezisi var işte 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Utanacak bir şey yok eklersen detaylı anlatırım 0 1 Yorumla muhen_diss +1 yıl 30 yaş evli konuşmak ister misin Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ilgi acligin var demekki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayatina aldin mi hiç 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutlu edebildi mi seni Yorumla Soran +1 yıl Evet çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar yer vermek istermisin evli erkeğe Yorumla Soran +1 yıl Evet ama işte ne biliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatinda birisi var mı ki Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman mani olacak bir sey yok :) tekrar cok mutlu olmak istermisin onemli olan o:) Yorumla Soran +1 yıl İsterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucuk şanslar vermen gerekiyor bunun icin Yorumla Soran +1 yıl Sanırım evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucuk bir şans verir misin bunun icin bana Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi cikariyorum o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum kucuk bir şansı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de evliyim ama aldatmak istiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben aldatsın istemem ama ilgisi hoş geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlgilenebilirim Yorumla Soran +1 yıl Ahahah onu anladım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakından tanımak istersin belki diye gizliden çıktım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajlaşmıştık ama kullanıcı adını unuttum 🙈 Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla tradermathh +1 yıl Çekicimsn Yorumla
gaymakcocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Ciddi misin sennn 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Harikasın yaaa❤❤❤ Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Yaş kaç senin🙊 Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Daha tazeymissinn Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Citirrrr😘 Yorumla Soran +1 yıl Muah Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Gelirmsn Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Dm ye Yorumla gaymakcocuk +1 yıl ? Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl zevk alıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama neden Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl tecrübe veya olgunluk olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Libidon fazla mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı tkp edebilir misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bence bu bir rahatsızlık ilişki sorumluluğu almama olduğunu dusunmuyorum hatta duzenli iliski icinde olan insanlarda ilgili çekebilir. Baskasina asik olan insanın sana ilgi duyması göstermesi egonu tatmin ediyor.
İlişki sorumluluğu almak istemiyorsun. Evli olsun, yaşatsın bir şeyler, ama karışmasın, karısından çekinsin falan filan...
Bir de iyi düt evli erkekler, tecrübelidir, aceminin elinde heba olmazsın...
Sorumluluk sahibi olabilmelerinden iyi geliyor olması muhtmeel
Ay evet olabilir
Ahaha bende de var o durum
Sahibi olan erkeğin sana odaklanması seni çekici bulmasi tahrikl ediyor tercih edilmek tahrik ediyor
sapık olduğunu ve yuva yıkan cadaloz olduğunu gösterir
Evlileri beğenme sebebin talep edilen bir erkek olmuş olmaları yani arzuladığın aslında başka kadınların elinden alma mücadelesi
Muhtemelen kötü zor bi çocukluk geçirdin ve bu yüzden büyük olgun erkeklerle ilgileniyorsun
İhtiyacın olan sevgi, güven, koruma ihtiyacın çocukluk döneminde yeterince karşılanmadıysa böyle de ortaya çıkabilir
Ben de ilişkisi olan kadınlarla birlikte olmayı çok seviyorum. Sende kendimi gördüm adeta 😈
Utanma. Bu sadece sana has değil. Kadınlar sever evli erkekleri
Suçlu hissediyorum
Hissetme. Sadece gizli yapın :)
Bana yazsana
Bedavami veriyor sun.. 💰💰💰💸💸 parayla mı veriyorsun
İyi bari kıymetimizi bilen var
6 gün sonra bana mı döndün baby?
Hıı
E yaz da tanışalım o zaman
Ben neden kimseye çekici gelmiyorum o halde? :D
😅😅
Güncel. 😊
Yasak olduğu için olabilir bu
Sanırım
Bana da geliyor. Daha ilgili tutkulu oluyorlar
banada evli kadınlar hoş gelio
normal degil de evet öyle bir algı var
Utanma bence yaşa gitsin
burada ben varken püüüüh
:))) heyecani seviyosun
her insanın bir zevki var ne diyelim
ilgi görmek elbet herkesin hoşuna gider gayet doğal
Değişik tecrübe çekim
Engelleyerek eskiniliskilerinle takıl sen
Herkesin ayrı bi’ fantezisi var işte
Deneyim demekki ilgini çekiyor.
Bende ilgileneyim mi
Utanacak bir şey yok eklersen detaylı anlatırım
30 yaş evli konuşmak ister misin
Ilgi acligin var demekki
metres psikolojin var canım
Yanlış yoldasın kardeşim
Hayatina aldin mi hiç
Evet
Mutlu edebildi mi seni
Evet çok
Tekrar yer vermek istermisin evli erkeğe
Evet ama işte ne biliyim
Hayatinda birisi var mı ki
Hayır
O zaman mani olacak bir sey yok :) tekrar cok mutlu olmak istermisin onemli olan o:)
İsterim
Kucuk şanslar vermen gerekiyor bunun icin
Sanırım evet
Kucuk bir şans verir misin bunun icin bana
Neden olmasın
Kendimi cikariyorum o zaman
Bekliyorum kucuk bir şansı
Ben de evliyim ama aldatmak istiyorum
Ben aldatsın istemem ama ilgisi hoş geliyor
İlgilenebilirim
Ahahah onu anladım zaten
Yakından tanımak istersin belki diye gizliden çıktım :)
Mesajlaşmıştık ama kullanıcı adını unuttum 🙈
bende seviyorum hatda benimde var öyle
Kaç yaşındasın?
Yaşın kaç
21
Çekicimsn
Ciddi misin sennn
Hıhı
Harikasın yaaa❤❤❤
😀
Yaş kaç senin🙊
21