Hayatında bir kere olsun fb ilişkisi yaşayan kadının evlenilecek kadın olarak görülme ihtimali mi zayıflar?

Sevgiliyle yapılan seksin normal olduğunu kabullendik artık kimse sevgilisiyle seks yapan birini yadırgamıyor. Bence seks insani bir ihtiyaç. Seks yapmış insana yüklenilen anlam çok gereksiz geliyor. ya da seks yapmamış insana biçilen değer. Önemli olan kafa yapısının uyuşması. Bana karşı duyguları olduğunu zannettiğim ilişkimi sonlandırdım bu sebeple 1 yılın sonunda. Hani ne zamana kadar böyle gidecek aileler yavaştan tanışsın dediğimde verdiği cevapla beynimden vurulmuşa döndüm. Bana “ben evlilik düşünmüyorum” dediğinde neden bir ilişki içindeyiz o zaman diye sorduğumda “güzel kızsın seni beğeniyorum sende beni beğeniyorsun ki benimlesin. Karşılıklı olarak keyif alıyoruz olay bu.” Nasıl yani sadece bu kadar mı beni sevmiyor musun beni hayatında istemiyor musun aile olmak istemiyor musun? Dediğimde bana “isterdim ama senin fb ilişkin bile oldu kalkıp aileme ben bu kadını istiyorum dediklerinde araştırırlar ve ben bu durumu savunamam onlara karşı” dedi. Arkadaşlar gerçekten uzay çağındayız ben böyle bağnaz açıklama duymadım. İlişkime son verdim. Ama çok üzgünüm bir yılımı verdiğime beni bu kadar incitmesin izin verdiğime. Bu kadar kolay mı gerçekten?

Hayatında bir kere olsun fb ilişkisi yaşayan kadının evlenilecek kadın olarak görülme ihtimali mi zayıflar?