Kendimi coktandir hazir hissediyorum ama yapmıyordum ve sanırım artik evlenecegim. Ya evlenecegim ya da artik hormonlara karsi koyamayacagim bilmiyorum.
Evlilik 23 yas icin erken geliyor biraz ama cinsellik yasamak icin erken mi peki? Biraz erken baslamak istiyorum, belki gec bile kaldim.
Kadinlar zamanla öğreniyor seksi çünkü. Vucudumuzu, ne istedigimizi zamanla ogreniyoruz. Erkekler gibi delige sokunca zevk alan tipler degiliz. Kadin icin kaliteli cinsellik icin daha once baslanilmasi gereken bir sey diye dusunuyorum.
Bizdeki surec, seksi anlama, vucudumuzu anlama, orgazmi öğrenme gibi daha uzun bir süreci kapsıyor. Ama ne yazik ki toplumlarda bu işten kolayca zevk alan erkeğe bu firsati veriyor ve kadini bastırıyor.
Oysa kadinin bu firsata, erkeklerdeki cinsel ozgurluge daha cok ihtiyaci var bence. Kendimizi uzun bir surecte tanır hale, seksi ogrenir hale geliyoruz cunku.
Tabi burada yapin, yapmayin demiyorum kimseye. Ben boyle dusunuyorum ve bu yuzden belki bu yasta bile evlenmeyi dusunuyorum. Evlenmezsem de yanlis bir sey yapmak istemiyorum ama sabrim kalmadi artik. 30 a kadar bu iş icin bekleyip 20 li yaslarimin en heyecanli ve atesli zamanlarini bosa harcamak istemiyorum.
Evlilik dışı da biraz korkutucu geliyor. Erkegin sadece bu iş icin yanimda olacak olmasi, hamilelik gibi risklerin olmasi, cinsel hastalik risklerinin olmasi vs seylerden dolayi.
Bilmiyorum bu surec nasil isleyecek evlenir miyim, evlenmez miyim ama dedigim gibi sabrim cok tukendi artik. 23 yas cinsellik yasamak icin erken mi ve evlenmek icin erken mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer